15 semne că cineva te place cu adevărat

Este perfect normal să te simți nesigură uneori, mai ales când începi o relație nouă sau îți dorești o relație nouă. Cu siguranță te întrebi dacă persoana respectivă te place cu adevărat și vrei să afli răspunsul la această întrebare cât mai repede posibil.
Nimeni nu poate citi gândurile cuiva, dar corpul și psihologia pot fi grăitoare.

Din fericire, există câteva semne care răspund clar la această întrebare și îți pot arăta subtil ce simte cu adevărat o anumită persoană pentru tine.

15 semne că cineva te place cu adevărat


Direcția picioarelor lui


Dacă picioarele lui sunt îndreptate spre tine, acest lucru poate arăta că este interesat. "Limbajul deschis al corpului este un indiciu că cineva este curios și atent la tine", spune psihologul Shamyra Howard. Alte semne pot include aplecarea spre tine cu umerii relaxați și brațele neîncrucișate.

Are mâinile la vedere


Când cineva se simte confortabil în preajma ta, de obicei îi poți vedea mâinile (nu le ține în buzunar, spre exemplu). Acesta ar putea fi un indicator excelent al unui partener care se simte în siguranță și conectat cu tine.

Înclină capului într-o parte


Dacă iubitul tău își înclină capul într-o parte când te ascultă vorbind, poate fi un semn grozav. Înclinarea capului poate arăta că este curios și interesat.

Palmele lui sunt transpirate


Acest lucru poate însemna că este nervos și că are emoții. A fi nervos este un semn că ar putea avea interes pentru tine și că nu vrea să strice nimic, ceea ce este un semn bun că îi pasă.


Se bâlbâie


Un alt mod prin care cineva ar putea dezvălui că este nervos este dacă se încurcă în propriile lui cuvinte, mai ales dacă de obicei este încrezător sau în centrul atenției.

Stă în picioare sau se așează mereu aproape de tine


Dacă stă la câțiva centimetri de tine în situațiile în care sunteți împreună, s-ar putea ca pur și simplu să nu reziste nevoii de a fi cât mai aproape de tine. Dacă nu îi este frică de apropiere și își exprimă clar dorința, dar nu într-un mod înfiorător, probabil că acesta este un semn bun.

Zâmbește larg


Mulți dintre noi nu mai zâmbim într-un mod prin care să ne aratăm dinții din față în jurul vârstei de 5 ani, cu excepția cazului în care suntem super fericiți. Așa că, atunci când el se distrează bine cu tine, zâmbește cu toți dinții. Dacă este cu adevărat foarte fericit, nu se va obosi să-și acopere dinții din față când zâmbește.

Îți fixează privirea pe întreaga ta față


Contactul vizual neîntrerupt poate face oamenii să se simtă inconfortabil. Deci, dacă ochii lui fug constant între ochii, nasul și buzele tale, înseamnă că este interesat de tine.

Își linge buzele (într-un mod drăguț)


Știința spune că atunci când ești atras de cineva, gura ta produce salivă suplimentară. Deci, dacă este foarte interesat de tine, ar putea să-și lingă buzele sau să și le strângă atunci când este în preajma ta.
Cu toate acestea, linsul buzelor nu trebuie să fie grețos sau fals!

Caută contactul fizic


Contactul fizic poate fi o modalitate bună de a testa apele pentru a vedea cum răspunzi la atingerea lui. Așa că micile scuze pentru a fi în contact cu tine, cum ar fi atingerea genunchiului sau datul părului după ureche, pot semnifica că vrea să fie mai aproape de tine.

Își atinge gâtul


Gâtul este o zonă a corpului care reprezintă comunicarea și vulnerabilitatea. Deci, dacă își atinge această zonă în timp ce interacționează cu tine, ar putea însemna ceva. De exemplu, ar putea fi un semn că este interesat de tine și îngrijorat de impresia pe care ți-o faci despre el.

Îți acordă o atenție deosebită într-un grup


În situații de grup, el găsește modalități de a avea mici momente cu tine. Ar putea să-ți pună întrebări directe sau doar să răspundă la ceea ce ai spus.
Să râdă la glumele tale sau să se uite la tine mai mult decât la ceilalți.

Este consecvent în comunicare


Consecvența în comunicare este un indicator important al interesului. Menținerea contactului este cheia pentru construirea relațiilor, așa că nu ar trebui să dispară perioade lungi de timp și apoi să revină fără nicio explicație.

Roșește în preajma ta


Faptul că roșește în preajma ta este un răspuns sincer la emoții sau la o doză de adrenalină. Prin urmare, poate fi un semn comun că cineva este atras de tine sau că se simte "prins" că te place.

Râde mult cu tine


Râsul și zâmbetul sunt modalități de a stabili intimitate, relație și conexiune cu cineva. Deci, dacă acest lucru se întâmplă des între voi, poate însemna că te place foarte mult.



Sursă: brightside
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod