Când simți că vrei și nu mai poți!

Știu, e foarte greu să ieși din zona de confort, dar mai greu o să fie peste ani, când te uiți în spate și realizezi că puteai să faci mai mult dacă…
Când eram mici auzeam în jurul nostru că viața e grea, că doar oamenii cu posibilități reușesc și că dacă vrei un job foarte bun trebuie să cunoști pe cine trebuie. Dar nu e așa! Oamenii aceia au muncit până au ajuns acolo, trebuie să îi iei ca și exemplu și să crezi în tine! Nu știu dacă ai observat, dar tu ești singura care își pune piedici! Nu ți se pare puțin paradoxal să îți dorești să faci ceva și tu singură să te oprești? 
  

Fă-ți curaj, încearcă, experimentează, fă ceva pentru sufletul tău! 

Începe de astăzi! Nu lăsa pe nimeni să îți spună că nu poți! Niciodată! Și zâmbește, te ajută foarte mult să treci peste orice! De fapt, zâmbetul ar trebui să vină ca o monedă a ceea ce ești. 
  
Gândește-te ce îți dorești, ce îți place să faci, ce ți-ai dori să faci și fă-o! Și cel mai important să nu zici niciodată mâine, ci astăzi, acum! 
Crede-mă că sentimentul pe care o să îl ai după ce realizezi ce ți-ai propus nu se compară cu nimic în lumea asta. 
Știu că te gândești că poate nu o să iasă, că poate o să dai greș, dar ce contează? Și da, nu îți garantează nimeni că o să reușești din prima, dar te ridici și încerci iar! Și crede-mă că o să reușești! 
Nu o să vină nimeni la tine la ușă să îți lase pe prag toate visele împlinite, tu trebuie să lupți pentru ele. 
  
Știu că îți dorești foarte multe, și când crezi că nu mai poți, mai poți puțin. Important este să ai o motivație bine definită.
De ce vrei să faci un lucru? Îți aduce fericire? Îți aduce liniște? Te vei simți împăcată cu tine însuți dacă ții cu dinții de idealurile tale? 
  
Te aștept să îmi scrii ce ai făcut tu astăzi pentru visurile tale! Și mai ales, te rog să revii și să îmi spui cât de multe ai realizat când nu te-ai dat bătută. 
  
Și nu uita: Crede în tine!  
  
  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod