Imi urasc trupul!

Daca esti sincera cu tine, sigur ai cel putin cateva lucruri de criticat, in ceea ce priveste forma, aspectul si unele detalii ale corpului tau. Te deranjeaza cele cateva kilograme in plus, colaceii de pe burta, de care nu scapi indiferent cate diete ai tine, si cata miscare ai face?

Daca esti sincera cu tine, sigur ai cel putin cateva lucruri de criticat, in ceea ce priveste forma, aspectul si unele detalii ale corpului tau. Te deranjeaza cele cateva kilograme in plus, colaceii de pe burta, de care nu scapi indiferent cate diete ai tine, si cata miscare ai face? Te scoate din minti parul prea aspru, care iti joaca feste, desi ai investit in creme si masti pentru el, si in saloanele de coafura, o mica avere? Crezi ca ai picioarele prea groase, fesele putin lasate si sani prea mici?


Afla ca toate femeile au ceva de criticat la ele, toate sunt nemultumite de unele detalii sau parti ale corpului lor. Toate! Chiar si Angelina Jolie, desi este considerata cea mai frumoasa femeie din lume!


„M-am simtit mereu nefericita in pielea mea. Niciodata nu mi-a placut de mine, de felul in care aratam. Ma simteam urata si ma comportam ca un om care se stia urat. Nu aveam incredere in mine, ma automarginalizam. Am reusit sa depasesc aceste sentimente odata cu varsta, acum le pot controla, dar fustrarile din tinerete mi-au furat practic prima parte din viata”, povesteste Angela, de 40 de ani.
 

Devenim ceea ce suntem


Marie-Louise Pierson, psihoterapeut, psihanalist vorbeste  despre „imaginea de sine”, in cartea sa cu acelasi nume, ca despre un mod de comunicare. In acelasi timp se intreaba daca imaginea pe care o arati este cea care te reprezinta, care reflecta ceea ce esti.

Marie-Louise Pierson analizeaza cultura moderna a frumusetii, care a adoptat etaloanele manechinelor, care reprezinta o minoritate. „Imaginea se modifica in functie de valoarea pe care o ai, de ceea ce esti, de ceea ce reprezinti pentru cei din jur, deci imaginea este doar o parte a ceea ce esti si, in plus, imaginea are valoarea pe care vrei tu sa o dai”, afirma Pierson, in cartea sa. Motto-ul ei: „Nu ne nastem ceea ce suntem, devenim prin noi ceea ce suntem”.

De ce ne detestam corpul?


Psihologii sustin ca cele mai multe motive pentru care ajungi in „conflict” cu imaginea ta se afla in copilarie si adolescenta. „Daca te privesti in oglinda si iti place ce vezi, increderea ta are de castigat. Pe de alta parte, imaginea din oglinda se construieste, se cizeleaza, se modifica si se adapteaza, iar acesta trebuie sa fie un proces continuu”, comenteaza Marie-Louise Pierson.

„Imaginea din oglinda poate fi o imagine construita, pe impresia celor din jurul tau, incepand de la parinti, si terminand cu felul in care te privesc cei din jur. Cand receptionezi o privire pe care o percepi ca fiind admirativa, nu-i asa ca te simti, dintr-o data mai bine?”, comenteaza Marie-Louise Pierson.

Parerea proasta despre tine poate fi consecinta unor afirmatii de genul: „Cu nasul acesta nu ai sa cuceresti pe nimeni, niciodata!”, sau „Esti prea grasa, pentru aceasta fusta!”, ori „Degeaba incerci, se vede ca ai picioarele groase”, afirmatii care pot veni de oriunde - de la parinti, de la prieteni...

 

Comentariile 1-50 din 57

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sinucidere pe 6 Dec 2014, 04:21
    nuu ma supor

    nuu ma supor ma urasc cum arat sunt groasnica toti isi bat joc de mn cum arat am slabit iar mam ingrasat nuu ma supor imi vine sa ma sinucid nuu imi place cum arat nici nuu ies pe afra cu priteni ca imi este rusine de mn

    1
    0

  • Alexandra pe 5 Oct 2014, 00:08
    Sunt inalta

    Off....eu sunt inalta si pur si simplu urasc deci uraaasc chestia asta... m-am saturat. Desi toti zic ca arat bine,ca nu am de ce sa.mi fac griji..cred ca.s singura fata inalta de pe pamant..am 16 ani si 1.75-1.76 si 59 de kg.. sunt si slaba ..as da orice sa fiu mica si grasuta... m.am saturat,am plans de multe ori pe tema asta.:((

    2
    3

  • elena pe 20 Feb 2013, 14:52
    groaznica obezitate

    Te inteleg perfec,scumpa mea....si eu sunt la fel....e e mai rau ca,acum cand s-au facut atatea descoperiri si inventii nu s-a gasit nimic pt.tratarea groaznicei obezitati....inca mai astept,inca nu mi-am pierdut curajiul,ajutoooooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    1

  • Raluca pe 19 Feb 2013, 19:26
    E greu chiar daca unii zic ca nu

    pt mine toata obsesia asupra felului in care arat a inceput de la criticile dure ale alor mei si apoi colegii...AM 18 ani si ma simt groaznic in propriul corp si nu stiu ce sa mai fac. Slabesc putin si apoi din cauza stresului manac mult si ma fac la loc. Puteti sa ziceti voi ca e mai bine mai dolofan decat slab, ca important e sa fi sanatos pt ca cei care spun asta nu stiu cum e sa te trezesti dimineata si sa schimbi 10 tinute, sa ajungi la scoala si sa auzi comentarii, sa ajungi acasa si sa iti auzi si parintii zicand aceleasi lucruri si sa te culci cu asta in gand. EU am ajuns sa fiu asa de obsedata din cauza rautatilor din jurul meu. Iubit nu am pt ca vreti sa recunoasteti sau nu, baietii vor fete slabe !

    4
    0

  • elena pe 19 Feb 2013, 16:57
    groaznica obezitate

    imi urasc enorm corpul.Am mers pana la sinucidere...e groaznic sa te privesti in oglinda si sa vezi in fata ta o matahala...1m65 si 92kg.Doamne cu ce am gresit?nu mananc dulciuri,paste fainoase,paine,grasimi,prajeli...si cu toate acestea sunt o imensitate fara forme fara dorinta de viata.Blestem ziua cand m-am nascut,mi-e rusine de mine si cu mine...va rog sa ma ajutati in vreun fel...multumesc!

    0
    0

  • elena pe 6 Feb 2013, 14:47
    Ma simt groaznic!!!

    Ma numesc Elena si am 14 ani si am 70 de kg si eu imi urac corpul :((( eu nustiu ce sa mai fac

    0
    0

  • Raluka pe 12 Nov 2012, 14:49
    Ma simt orobil in corpul meu!!!

    Buna fetelor! Daca cele care sunt slabe sunt complexate... ce sa mai zicem... noi?! Am 31 de ani, 1.73 cm si 61 kg, arat ca la 27 si toata lumea imi spune ca parca as fi sora fetitei mele... in schimb ma simt o grasa si o urata! Fundul prea mare, picioarele cu celulita si sanii parca s-au ascuns undeva intre coaste :( Proba cea mai grea este cand ma duc la cumparaturi... pantaloni slim, bluze slim... multi imi spun ca sunt doar obsedata, ca arat exceptional doar ca imi place sqa primesc complimente :( fals! Nu ma simt bin in corpul meu!!! Il urasc!!! Si culkmea, mai sunt si psiholog... si iata ca nu ma pot ajuta!

    0
    2

  • alex pe 23 Oct 2012, 12:22
    eu....

    am 14 ani si jumatate ,1.55 si 33 de kg..ce pot sa fac sa mai pun macar 3-4 kg pe mn?? va rog ajutati-ma cu un raspuns adevarat daca se poate:*:*:*

    2
    0

  • amalia pe 22 Mai 2012, 21:20
    biank

    biank........dne u n stii ce vorbesti.....esti numai buna.....in plus cum ai zis s u....ai doar 12 ani,esti in crestere.........ai tot timpul din lume sa slabesti:d....uite de ex eu am 18 ani tot 1.64 si am 56 kg.....ce zici d asta???? da vr sa dau jos 5 kg.....dar e cam greu:(:(......t pup.......si traieste.ti viata........nu esti deloc grasa:D:D:D:*

    0
    1

  • biank pe 18 Apr 2012, 15:38
    MA URASK !!!

    da...si eu am doar 12 ani..1.64 m inaltime...si 54 kg....si ma urask !!! ptr k...eu ma simt fff grasa.....toti imi spun k nu snt..dar...eu nu ma simt delok bn in pielea mea..

    0
    0

  • biank pe 18 Apr 2012, 15:38
    MA URASK !!!

    da...si eu am doar 12 ani..1.64 m inaltime...si 54 kg....si ma urask !!! ptr k...eu ma simt fff grasa.....toti imi spun k nu snt..dar...eu nu ma simt delok bn in pielea mea..

    1
    1

  • Irina Iordache pe 11 Mar 2012, 14:18
    :-< ce sa fac ??

    Buna buna , am 15 anii deabia implinti 1.70 in inaltime si 48 de kg cred ca sunt prea slaba adica imi place cum arat avand in vedere ca pot purat rochii dragute si etc dar am sanii foate mici :( credeti ca o sa mai creasca sau ce sa fac ca sa ii am mai mari ?

    0
    6

  • ana pe 8 Feb 2012, 18:37
    trista

    desi am 12 ani,ma simt groaznic deoarece am acnee,nu foarte severa dar,cand ma uit in oglinda ma face sa cred ca sunt urata,si imi pierd increderea in sine...folosesc multe tratamente dar pana acum cam nici un rezutat.tot ce pot sa va spun e sa fiti optimisti ca intr-o buna zi toate aceste probleme se vor rezolva...dar pana la urma frumusetea este cea a sufletului(asta incerc si eu sa inteleg)

    0
    0

  • Charlotte pe 29 Ian 2012, 01:02
    pt anca

    convinge-ti parinti...sau cel putin poti deja si singura sa o faci fara permisul lor...ai aproape 18,si pt lucruri care sunt benefice nu ai nevoie de permisul parintilor...in legatura cu banii...faci economii sau iti gasesti un job...insa problema cu dintii trebuue sa o rezolvi...nu conteaza cat de bine arati ,dinti urati iti poate strica lookul...bafta...nu te da batuta..:P

    0
    0

  • charlotte pe 29 Ian 2012, 00:58
    pt anonima

    la virsta ta dietele iti sunt contraindicate...fa sport si nu manca dupa ce faci exercitii fizice....rapid nu ai sa slabesti...munceste putin mai mult....iti garantez daca te apuci de sport serios vei slabi si plus ti se va modela corpul spre bine,ce sa mai zicem de ten si alte plusuri...nu lasa totul balta....si inceteaza cu dieta...mai bine incearca sa duci un mod de viata vegetarian....e cea mai buna varianta pt a slabi....sinca ceva daca vei slabi fara sport vor ramane semne pe corp,foarte neplakute...asa ca poti combina...succese :P

    0
    0

  • anca pe 11 Nov 2011, 14:50
    hellppp!

    buna am si eu o problema am 17 ani si dintii mei sunt ingrozitori sunt cumva impinsi in spate in fine dar problema mea ce mai mare este ca vreau sami pun aparat dentar si parintii mei nu vor sami puna:(( nu ptr ca nu ar avea bani ci pentru ca sunt niste inapoiati si idioti si zic ca arat bine si asa,nu am nevoie:((((nu ii mai suport pe mama o mai pot convinge poate cat de cat insa eu una nu mai rezist cu dintii astia toti prietenii mei au dintii drepti si frumosi(ptr ca au purtat aparate)numa ai mei nici macar nu se vad ca is prea in spate(bn nici chiar asa acuma da se vede si unul ii si sucit)na deci nu mai rezist si vreau sami pun unul fix si sus si jos...:( poate ii conving pana la urma ca daca nu ma duc la dentist sami pun nici nu mai vorbesc in viata mea cu ei!!>:-L

    0
    0

  • anonima pe 21 Aug 2011, 23:57
    sunt atat de complexata

    buna...am 13 ani,stiu ca este ciudat ca am o varsta atat de mica dar problemele mele au inceput la scoala cand alte fete erau in centrul atentie doar pentru ca erau slabe iar baietii erau topite dupa ele.Sunt grasa...am...1.63 inlatime si .......77 de kg dar va rog nu radeti de mine pentru ca din cauza asta sunt batjocorita zilnic pana si parintii mei imi spun ca sunt "o batoza"(grasa) dar nu stiu ce sa fac ca sa slabesc rapid...am incercat sa tin diete dar nu foloseau la nimic.Ma simt prost cand vad alte fete peste tot ca sunt slabe.Dar mai multi oameni mi-au spus sa nu-mi fac griji ca voi slabi cand voi mai creste si ca acum nu e bine sa tin diete sau sa ma chinui sa slabesc dar nu stiu ce sa fac.Va rog ajutati-ma!Ce sa fac???

    0
    0

  • alynutza_alynutza pe 13 Iul 2010, 13:38
    sfaturi

    inainte de a minca trebuie sa bem un pahar cu apa pentru ca sa ne saturam..nu trebuie sa mincam seara cel tirziu pina la 7...trebuie sa facem sport si va da rezultate si mai bune...sportul joaca un rol important in mentinerea siluetei si a sanatatii.. de exemplu merg la fitness de 3 ori pe saptamina..si ma mai abtin cu mincarea care contine multe grasimi..sau ca sa uit de ea imi gasesk ocupatie sau maninc un mar..un castravete...si pe saptamina dau 2kg..iar dupa fitness nu trebuie de mincat 2 ore pentru mai tare ne vom ingrasa..si nu vom avea rezultate..asadar sport fetelor!!!

    0
    0

  • Ioniqq pe 29 Iun 2010, 12:06
    ...

    Voi fetelor... credeti`ma. e mai bine sa fii putin mai plinuta decat putin mai slabaa . Stiu ce spun. :(.

    2
    3

  • angelblackf83 pe 5 Iun 2010, 17:22
    http://magicworld-chat.com?pr=2

    Toate cele care aveti probleme si hibe va rog sa veniti pe http://magicworld-chat.com?pr=2 acolo gasim rezolvarea tuturor persoanelor...va pup dragii mei

    0
    0

  • angelblackf83 pe 5 Iun 2010, 17:22
    http://magicworld-chat.com?pr=2

    Toate cele care aveti probleme si hibe va rog sa veniti pe http://magicworld-chat.com?pr=2 acolo gasim rezolvarea tuturor persoanelor...va pup dragii mei

    0
    0

  • mary83 pe 3 Iun 2010, 23:39
    Dumnezeu iti da, primeste si pretuieste!

    Dragele mele, navigam pe internet si am nimerit pe acest site, cum eu zic ca "Nimic nu este intamplator in viata"iata ca intradevar ajung la concluzia ca asa este! Mi-am dorit mereu sa fiu alaturi de semenii mei, chiar si cu un sfat, deoarece conteaza enorm sa stii ca undeva exista cineva care sa te sprijine chiar si cu un gand bun, indiferent chiar daca il cunosti sau nu. Scumpelor ce-l mai imporant in viata, este faptul sa aveti sustinere din partea partenerului de viata si sa va mentineti echilibrul psihicului. Nu conteaza cat de lung ai parul, important este cat de mult gandesti! As dori sa va transmit pozitivitatea mea si sa va rog sa numai ganditi negativ, deoarece astfel ajungeti sa va ingropati singure in ganduri negre si plus de asta ii afectati si pe cei care va sunt alaturi de voi! Fiecare suntem lasati pe pamant cu un scop, incercati sa intelegeti acest lucru si nu va mai plangeti de mila, deoarece fiecare este util in felul lui pe TERRA. Toate aceste inconveniente sunt provocate de noi, deoarece inconstienta oarecum isi zice cuvantul. Sunt alte persoane cu un handicap grav si totusi ii vad maxim optimisti,luptatori si pe mine asta ma ambitioneaza mult si iata imi rapsund multor intrebari ...DECI SE POATE, NU? Daca ei pot, eu de ce sa nu reusesc? Asa ca toate au o rezolvare, Cheia este la tine! Va rog sa iti optimiste scumpelor si veti reusi!

    0
    0

  • anamaria pe 5 Mai 2010, 23:10
    eu si corpul meu...

    va salut pe toti am 15 ani si am 1 55 inaltime si 45 de kg.eu imi urasc corpul toate colegele mele au sanii mari inafara de mine apoi ii am si eu mari dar nu ca ele si mi cam rusine.va rog datimi si mie niste sfaturi.multumesc

    2
    1

  • marilyn666 pe 4 Mai 2010, 21:43
    Nu-mi urasc corpul ma urasc pe mine!

    NU ma mai suport... DELOC! Sunt inalta foarte foarte slaba am 1,70 si 40 kg dar....cu sanantatea cum ramane mai? Mi-am facut metabolismul terci vara trecuta nu ca eram eu obsedata de greutatea mea sa slabesc sau mai stiu eu ce. Dar ama vut multe perioade de stres si probleme. Acum nu stiu ce sa fac ca de la ori ce lucru bag in gura mi se face rau! Si nu ma simt bine! Nu conteaza cum arati conteaza cat de sanatos ejty.....credeti-ma toate fetele care va injurati zilnic ca vai sunt grasa vai sunt schiloada...eu zic s va ganditi mai ales acum in adolescenta sa va ganditi ce aveti degand sa faceti sa slabiti ca sa fiti model sa va distrati si sa nu va pese de sanatate ca apoi sa ajungeti km sunt eu sau sa mancati ca spartele ca nu va convine ca sunteti slabe si apoi sa ajungeti la spitall cu mai stiu eu ce probleme ale dgestiei si etc sfatul mew este esty slab? ramai asa si ingrijeste-te esti gras du-te la un nutritionist si fa sport[invata sa te accept]...

    0
    3

  • Radu pe 1 Mai 2010, 16:23
    o parere....

    buna fetelor...cautam ceva si am ajuns aici din greseala, dar tema discutiei mi-a starnit un oarecare interes...cu toate ca sunt baiat, pot sa va dau niste sfaturi si niste pareri: la prima intalnire am iesit cu o fata grasa(nu grasuta, grasa) dar nu mi-a pasat, deoarece era desteapta si ingrijita. avea stima pentru propria persoana si avea o personalitate puternica. asta am apreciat cel mai mult la ea, si, datorita personalitatii si faptului ca tipa era de treaba si draguta cu toata lumea, nimeni nu comenta aspectul ei fizic. si nu m-am despartit de ea pt ca nu o placeam sau pt ca m-am saturat de ea, ci pentru ca s-a mutat in alt oras... e bine ca o femeie sa fie ingrijita, dar trebuie sa invete sa isi accepte corpul. e adevarat ca majoritatea barbatilor se uita la corp, dar asta inseamna ca ei sunt niste ipocriti dupa parerea mea. oricum, nu sunt putini cei care pun pret pe persoana ca atare, nu pe corpul ei.... ciao!

    3
    1

  • andreea pe 31 Mar 2010, 13:50
    sunt grasa..im mintea mea

    am 20 d ani si sunt obsedata d felul in care arat.am 1 63 inaltime si 57 kg si merg la sala la fitness alerg f mult, nu mi atarna colaceii pt ca nu am si nici altceva, toata lumea zice ca arat f bine dar eu ma vad f grasa si nu pot sa ma cantaresc pt ca daca o fac imi e rau toata ziua si vomit si ajung intr-o stare jalnica, cu toate astea eu vreau sa slabesc si sa swcap d obsesie care ma termina... atat p mn cat si p cei din jurul meu.. ce sa fac???

    1
    1

  • anamarya pe 22 Mar 2010, 14:20
    pt fata de 17 ani

    buna sincera sa fiu nu esti deloc slaba la 17 ani sa ai 1 70 inaltime si 50 de kg e chiar totul bine multi tear invidia fii sigura pe tine nui mai baga in seama pe cei ce iti zic unele si altele dar totusi mai 2 kg ar fii bn sa pui multumesc

    0
    1

  • Symonyk_dulceata pe 21 Mar 2010, 16:38
    Corpul fara forme...

    Buna!Eu am doar 17 ani si consider k sunt prea slaba.Am 1,70 si 50 kg majoritatea prietenilor imi spun k arat bine dar eu ma vad prea inalta si slaba.Ce as putea sa fac sa mai iau mak vreo 5-7 kg?va multumesc

    0
    2

  • melinda pe 19 Mar 2010, 11:26
    Ajutor!

    Am nevoie urgent sa vorbesc cu un psiholog ma poate ajuta cineva?!

    0
    0

  • Vicky33 pe 19 Mar 2010, 09:40
    varsta...aspect...

    cartea de identitate nu se poarta pe frunte...iar orice femeie ce se ingrijeste arata bineeeeeeeee. nu exista scuze. gen posibilitati materiale etc. un ceai pt corp@baut sau cataplasme exista peste tot ,slava Domnului ca plantele inca mai cresc...si fac minuni. cred mult in puterea plantelor si in vointa femeii... femeia trebuie sa fie ca o gheisa toata viata. aduna.te...si tot inainteeeeee

    0
    0

  • anamaria pe 11 Mar 2010, 20:04
    sfat pentru irina30

    acum poate suna ciudat dar bucurate ca ai un copil si daca sotul tau te accepta asa lasa ca o sa slabesti la loc.eu am 14 ani si stiu ca nu prea ma baga nimeni in seama dar voi fii viitor psiholog va rog sa nu radeti ca sunt mica si va dau sfaturi.multumesc

    0
    0

  • irina30 pe 2 Mar 2010, 20:21
    trupul meu

    Am dat nastere unui copil la o virsta prea frageda pentru mine si acum am probleme cu trupul meu,asi dori sa ma consult cu un psiholo care ar putea sa ma ajute makar psihic daca fizic nu pot rezolva nimic...................

    0
    0

  • irina pe 2 Mar 2010, 20:18
    trupul meu

    vreau sa ma consulte un psiholog

    0
    0

  • anonim pe 1 Mar 2010, 17:14
    off fetelor

    eu am o alta problema ma-m neglijat in timpul vacantei si am mincat fara nico o retinete ma urasc cind vad ca jensii de o data nu imi mai vin si sotul meu spune ca iau proportii desi spune ca ma iubeste imi doresc din tot sufletul sa fiu cam inainte de salaba am 150 fund mare picioare graoase ce arata ca niste buturugi diete peste diete si nici un rezultat

    0
    0

  • cosmina pe 31 Ian 2010, 02:29
    draga maya

    eu am 31 de ani si un baietel de 11 ani.deci mi-am "pierdut"adolescenta repede.nu consider ca am probleme cu greutatea desi in ultimii 2 ani am pus cam 20 de kg dar acum pot sa zic ca am forme(mentionez ca aveam 40kg la 1,65m chiar si dupa nastere).tu inca esti un adolescent nici decum femeie,iar ce acum urasti se poate sa ajungi sa iubesti intr-o zi cind vei deveni femeie.vad ca te subapreciezi foarte tare si tinind cont ca haina zice cam tot azi de ce nu?poti ascunde sau scoate in evidenta ce vrei.pt a distrage atentia de la decolteu incearca cu un machiaj al ochilor putin mai strident dar apropiat virstei.hainele strimte vor scoate mai tare in evidenta iar fustele largi si scurta vor iluziona o proportie a corpului.si zimbetul bineinteles ca te va face mult mai frumoasa:)

    0
    0

  • AnDrEaaaEuu pe 9 Ian 2010, 21:00
    de ce ne simtim asa de prost cand ne privim in glinda ,,????

    Am citit comentarile voastre si sunt uluita de povestile voastre e greu intradevar sa acceptam defectele si sa treceme peste ele.Am 23 de ani 1.70 si 52 de kg dar asta nu mar deranja cu exceptia sanilor sunt mici si aplecati din cauza unei pierderi in greautate excesiva ce mi-au afectat sani .Am nascut si dupa nastere sa petrecut totul micsorarea sanilor si unele zone cu putina grasime(soldurile, pulpele).Ce pot face pt marirea sanilor?? exclus (IMPLANTURI SILICONARE).Gesesc pe site-uri diferite pastile pt marirea sanilor dar cred ca acestea nu mar ajuta si sunt sigura.As dori un raspuns.V a multumesc cu respect.

    0
    0

  • beatrice pe 25 Dec 2009, 00:28
    am inceput sa exagerez

    am cam 1 60si si 60 kg.de 2 ani imi inebunesc prietenele cu zlabitul zile nemancate si chestii dastea.acum am intrat la liceu si cand le vad pe fetele de la 10 ,11,12 ma consider cea mai urata(faza e ca am si o acnee)si acum dupa sarbatori am decis ca mai bn e sa iei pastile.am o colega care era la fel ca mn si acum are un corp de invidiat si bine inteles ca a luat pastile.faza e ca ew st si foarte sadica si st foarte dura cu mn insumi.

    0
    0

  • iulia pe 8 Dec 2009, 13:02
    Pentru Natalia

    Aparatul dentar poti sa ti-l pui oricand, si la 30 de ani. Mi-a spus dentistul meu. Asteapta sa ai salariul tau si vei face ce vrei. Pana atunci ingrijeste-i si zambeste fara grija. :)

    0
    0

  • dyadeea pe 1 Dec 2009, 19:03
    of fetelor

    din cate vad voi va simtit complexate de 1-5 kg in plus....eu insa am cam 25 de kg in plus si ma simt oarecum complexata dar incerc sa trec peste uitanduma in oglinda la chipul meu ptr ca am un chip foarte frumos si imi spun in fiecare zi sunt frunoasa! iar oamenilor care ma critica spunand ca sunt prea grasa tot timpul le gasesc cate o replica...acest articol are dreptate..fiecare fata, femeie este frumoasa secretul e sa gasim frumusetea interioara...si atunci se va vedea si cea exterioara.....deci traiti viata asa cum suntetzi si fiti fericite ca suntetzi sanatoase si frumoase....ptr ca toate suntem FRUMOASE!!!!!!!

    1
    1

  • maya pe 26 Nov 2009, 19:00
    stiu si eu

    am 15 ani multi zic ca arat bine dar de 4 ani tin mereu diete fac gimnastica si imi pare ca tot garsa sunt am pana in 59 kg si cam 1.57 am sani destul de mari ...si urasc lucrul asta desi multi sunt invidiosi.. mereu cand ma uit in oblinda vad o imagine ORIBILA incerc sa evit iesirile in public fiinda imi pare ca toti se uita la mine si zic ce grasa.....un sfat ceva ...

    2
    1

  • Andreea pe 6 Nov 2009, 17:21
    ...

    foarte interesant articolul..eu una ma multumesc cu corpul meu..chiar daca nu arat PERFECT..mai am nevoie de cateva kg ca sa arat.."calumea" dar..in schimb am o obsesie cu nasul meu..si imi este foooarte greu sa astept pana la 18 ani pana va interveni o rinoplastie........

    0
    0

  • andra pe 5 Nov 2009, 09:18
    complexe din copilarie

    am 24 de ani si 65 de kilograme, din care incerc sa dau jos vreo 15 de vreo 4 ani, sa ajung la greutatea din liceu. cei din jur imi spun ca pentru inaltimea mea, 169cm, arat bine, sunt proportionata corect. eu insa nu cred asta. inca din copilarie le-am idolatrizat pe fetele cu forme subtiri si totusi zvelte, cu parul lung, buclat, "calitati" pe care eu nu le-am avut niciodata... Eram frumoasa doar acasa in fata parintilor mei si poate chiar si in oglinda, dar cand ieseam afara incepeau complexele: sanii erau prea mici, picioarele prea scurte pentru un fund destul de frumos si ferm, lucru care ma facea sa ma simt inferioara chiar si fata de barbatii cu picioare lungi, etc. acum, ca am mai imbatranit, partea de sus s-a mai implinit putin, iar partea de jos, care odinioara arata destul de bine, a devenit complexul numarul 1. nici nu mai gasesc pantaloni care sa mi puna picioarele in valoare, cred ca doar ele au mai ramas ca un punct forte, funduletul nu prea mai incape in orice tesaturi si croieli. imi pare rau ca nu ma pot abtine de la multe ispite alimentare, sper sa reusesc sa slabesc macar cu pastile pentru arderea corecta a grasimilor. mi-e foarte greu si sunt tot mai complexata.cele care simtiti ca mine, mult succes in drumul vostru catre impacarea cu sine!

    0
    1

  • andrea_20082 pe 3 Nov 2009, 22:48
    complexata? nush...

    am 21 d ani, am 1,72 si 67 d kg... eu ma consider grasa, altzii zic k sunt ok... sincer nus multzumita d me :( insa nu reusesc sa slabesc, miscare fac, d mancat, mananc foarte putzin... :(

    0
    2

  • didi pe 2 Nov 2009, 20:50
    grasa si frumoasa

    oare de ce le plac barbatilor femeile slabe,si chiar si noua ,femeilor?eu am fost intr-adevar frumoasa cnd eram eu fata,deoarece fusesem foarte slaba pana la 18 ani,asta pt ca aveam sanii mari (totusi fratele meu imi spunea sifonier in trei canate si seara ma chinuiam sa nu mananc,deci stiu cum e cnd ai 67 de kg,a urmat o perioada urata dupa ce am nascut multa vreme toata lumea s-a uitat cu mila la mine de slaba ce eram,totusi nu am facut nmc sa ma ingras,doar ca acum cred ca arat foarte bn la 38 de ani am 50 de kg si sper sa raman asa ,nu imi mai doresc sa ma ingras,deci conteaza foarte mult ceea ce vede fiecare in oglinda si il mai face si haina pe om,dar conteaza si cum ne-a inzestrat ereditatea,toate acestea se mostenesc de la bunici,sau poate si modul de viata conteaza.

    0
    0

  • natalia pe 16 Aug 2009, 00:28
    :(((((

    eu am dintii de sus putini strmbi=((((((((((((si parintii mei nu vor sa-mi puna aparat dentar ce sa faccc?!?!?!? mooorr=(((((((

    0
    0

  • cristina pe 13 Aug 2009, 20:35
    corpul meu

    hi:)eu sincer pot sa zic k imi urasc corpul pentru ca am vitiligo si am pete peste tot pe picioare pe burta pe piept pe gat pe fata deci sincer fetelor daca mi ati vedea corpul meu porma o sa tineti mai mult la al vostru.am pierdut foarte multe din cauza la pete asa k incercati sa faceti ceva pentru voi si nu va stresati k de la asta apare vitiligo aveti grija d voi!

    1
    1

  • butterfly13 pe 6 Aug 2009, 08:34
    nici chiar asa

    Hai sa va spun cum am scapat eu de o parte din complexe!In primul rand sunt adolescenta,implinesc curand 17 ani iar de mica ma confrunt cu complexe.Din clasa a 5-a am inceput sa ma ingras dupa operatia de apendicita pe care am facut-o.Apoi pe durata anilor am invatat sa-mi urasc corpul.Acum am 1.74 si 67-68kg iar vacanta aceasta de vara m-am cantarit si am aproape 70 kg(groaznic).Plus ca port di cls a 2-a si ochelari de vedere.Imaginati-va cat de complexata eram! Dar de vreaun an am inceput sa iau atitudine! Ma inscriu in fiecare vacanta la o sala de fitness, iar de curand mi-am pus lentile de contact.Pot sa spun ca ma simt mai putin complexata!La fel puteti face si voi:primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa va inscrieti la o sala(sa faceti sport) caci pierderea de kilograme mie mi se pare mai usoara daca te duci la sala iar antrenorul se tine de tine sa slabesti.Iar apoi daca ai fost dintotdeauna robusta(ca si mine) incearca sa-ti pui in valoare altceva:frumusetea.Poti sa fii o pers robusta dar care are niste ochi verzi superbi, sau o fata angelica si ex pot continua.Incearca sa te pacalesti ca esti intr-adevar frumoasa iar aceasta "pacaleala" o vei crede si tu pana la urma,iar celora din jur le vei transmite acest lucru. Credeti ca va ajuta sfaturile mele?

    1
    0

  • emma pe 30 Iul 2009, 01:37
    imi plang de mila...

    Am fost si eu slaba... aveam 47kg...si am spus ca trebuie sa ma ingras si am si reusit... am reusit incredibil de bine..si dezastruos. Am luat vitamine si alte medicamente timp de 6 luni.La 6 luni de la terminarea tratamentului...de la 48kg ajunsesem la 79kg... dar eu nu realizam... am vazut dupa... in poze...si ca nu imi mai venea nici o haina...Asta se intampla acum 6 ani de zile..si de atunci incerc sa slabesc...si nu mai reusesc. Am tinut tot felul de cure date de nutritionisti... slabeam 10kg in 6 luni..si le puneam la loc in urmatoarele luni fara sa mananc aproape nimic. Imi urasc corpul atat de mult... si imi doresc atat de mult sa dau timpul inapoi si sa raman slaba prea slaba atunci pt mama, care acum ma alinta 'umflatzica'... sa ma intorc iar slaba si sa ma pot duce la o intalnire si barbatul cu care ma vad sa nu ramana dezamagit de mine... sa pot manca si eu ca un om normal, mancare normala....sa fiu iar slaba..sa ma bucur de mine si de viata asta!!! Cine e slab..sa ramana slab atata timp cat e sanatos!!! Sa nu faca aceeasi greseala ca mine!!!

    1
    0

  • Laura pe 26 Iul 2009, 22:06
    Mai bine decat cu probleme

    Voi spuneti (unele) ca ati dori sa fiti slabe, dar credetima , e uneori o povara.Eu sunt foarte slaba , am 14 ani ,1,60m si am sub 40 kg.... problema este ca, am fost de foarte multe ori la doctor din cauza ametelilor care apareau din cauza greutatii.Am inceput sa mananc dinou, am mai pus cateva kg pe mine, dar leam dat jos foarte repede (mai nou am si vergeturi din cauza asta) orice as face nu pot sa ma ingras nici macar cat sa ajung la o greutate normala.De mancat nici nu prea pot,mai tot timpul mie greata.Am luat vitamine,dar degeaba.Nu stiu ce pot sa mai fac

    1
    0

  • Nina pe 21 Iul 2009, 12:59
    agramatism

    agramato, "marea majoritate" ("foarte marea majoritate":))) este pleonasm..vai de capul tau...cum ai obtinut jobul acesta?

    1
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod