Leonardo DiCaprio, despre rolul din "Nonconformistii"

Actorul, binecunoscut din filme precum "Titanic", "Cartita" sau "Aviatorul", a revenit pe marile ecrane cu pelicula "Nonconformistii".
Actorul, binecunoscut din filme precum "Titanic", "Cartita" sau "Aviatorul", a revenit pe marile ecrane cu pelicula "Nonconformistii". Filmul reediteaza o colaborare mai veche dintre el si actrita, Kate Winslet care, daca in "Titanic" i-a fost iubita pentru putin timp, aici ii este sotie. Frank si April formeaza un cuplu tanar, ce-si duce viata intr-o suburbie a orasului Connecticut, alaturi de cei doi copii ai lor. Sub aparenta unei vieti implinite, April si Frank ascund o multime de frustrari legate de relatia si carierele lor.

Refuzand sa se conformeze stilului de viata al consumeristei societati americane, ei viseaza sa plece in Franta, pentru a-si implini visurile artistice. Pe masura ce relatia lor este subminata de gelozii si egoisme, planurile de viitor devin tot mai greu de pus in practica.

Iata ce spune Leonardo DiCaprio despre cel mai nou film al sau:

Cine sunt Frank si April Weeler?

Frank si April Weeler formeaza un cuplu normal al anilor '50, care traieste intr-o suburbie americana. Ei incearca cu disperare sa fie altfel, sa-si realizeze visele si sa-si transforme viata intr-una interesanta. Dupa parerea mea, Frank este un personaj lipsit de eroism si chiar mi-a placut foarte mult sa interpretez acest rol. Din punctul meu de vedere, April - interpretata de Kate Winslet - este eroina acestei pelicule. Ea este dispusa sa faca orice sacrificiu pentru a-si realiza visele. Eu sunt fericit, ma conformez si sunt un produs al mediului in care traiesc.

Ce reprezinta pentru familia Weelers si pentru cei din jur, oportunitatea de a se muta la Paris?

Parisul le-ar putea indeplini visul dintotdeauna, le-ar schimba viitorul. Ei sunt si putin narsicisti: au impresia ca niciodata nu au suficient, dar nici nu realizeaza ce au cu adevarat. Ei cred ca aceasta schimbare, intre viata din suburbia americana si boema viata a Parisului, ar putea sa-i faca fericiti. Eu cred ca oricum o vor da in bara pentru ca pornesc gresit de la inceput. Pentru mine, Parisul reprezinta un vis amorf care ma poate face fericit sau nu si, in general, nu ma face fericit.

3 Iulie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Eleonora pe 6 Iul 2009, 01:44
    Super film !!!!

    Super film : "Revolutionary Road" (titlul original) Merita vazut !! L-am vazut in cinema cand a venit in Bucuresti, este un film extraordinar, un film poetic si filozofic in acelasi timp, un film de stare cu o coloana sonora superba, am iesit ravasita din sala in urma vizionarii acestui film.... Si intr-adevar, actorii fac un joc de zile mari in acest film !! Go see this movie !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod