6 evenimente care duc la depresie și cum te poți vindeca

Depresia este reală și este o boală care afectează tot mai multe persoane, tot mai des. Nu închide ochii în fața ei! Încearcă să ajuți pe cine are nevoie sau ajută-te, dacă ești chiar tu într-un astfel de episod.
Atunci cand treci printr-o perioada grea, este greu de crezut ca exista cineva sau ceva care te poate ajuta sa te vindeci, care iti poate alina durerea sfasietoare.

Cu deschidere din partea ta, cu incredere, credinta si dorinta, iti poti da seama ca orice durere este trecatoare sau ca, cel putin, durerea pe care o simti parca in tot corpul va scadea in intensitate odata cu trecerea timpului.

In speranta ca o sa gasesti raspunsuri si un strop de ajutor in ceea ce urmeaza sa citesti, afla cum vindecam depresia aparuta in urma unora dintre cele mai dureroase evenimente:
 

Evenimente care duc la depresie


Singuratatea
Sunt doua citate despre singurate care imi plac in mod special si pe care le gasesc de mare folos: “Singuratatea este o opera de convertire la tine insuti.” [Emil Cioran] si “In singuratate inveti rugaciunea si meditatia care iti arata ca ea, singuratatea, nu exista.” [Winston Churchill].

Singuratatea duce la depresie atunci cand ajungi la o varsta la care incepe sa te sperie ideea de singuratate sau atunci cand te-ai despartit de partenerul de viata si te-ai trezit singura intre patru pereti. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod