5 trucuri care te vor ajuta să te simți mai încrezătoare și mai puternică în vara 2021

Pentru că anul trecut pandemia ne-a obligat să diminuăm din spectacolul și beneficiile verii, cu atât mai mult anul acesta ne dorim să scăpam de stres și să ne reconectăm cu obiceiurile bune ale anotimpului călduros.

Ai observat, totusi, ca in orice discutie despre vara inevitabil apare si subiectul dieta sau beach body? De data asta, insa, vrem sa schimbam putin tiparul si sa mutam focusul discutiei pe ceea ce credem ca este cu adevarat important: increderea in sine.

 

Nevoile noastre de toate zilele


Este foarte usor, odata cu apropierea verii, sa te duci cu gandul la un singur lucru, acela de a arata cat mai bine cu putinta. Doar ca este cel mai facil mod de a-ti crea tie insati propria capcana: ca sa te bucuri realmente de vara trebuie in primul rand sa te simti bine cu tine, si apoi sa arati bine.

Ce vreau sa spun, oricat de paradoxal suna: e foarte posibil sa iti concentrezi toata atentia asupra slefuirii trupului tau (nimic rau in asta) care devine, vara, mult mai expus, si totusi sa te trezesti, in mijlocul lunii iulie, pe o plaja insorita din Maldive, complet nefericita.

Pentru ca, oricat am vrea sa ignoram acest aspect, „capacitatea noastra de a fi fericiti de pe urma obiectelor cu valoare estetica sau a bunurilor materiale depinde de satisfacerea mai intai a unui rand de nevoi emotionale si psihologice”, cum spune Alain de Botton in cartea sa Arta de a calatori.
Iar nevoile la care face referire sunt: nevoia de a te exprima autentic si de a fi respectat, intelegerea, iubirea si increderea. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod