De ce sunt nervoase femeile 10 zile pe an

Una din şapte femei a declarat că o stare de spirit proastă durează mai mult în cazul persoanelor de sex feminin decât o stare de bine


"Din fericire, unele alegeri ce ţin de stilul de viaţă, cum ar fi aceea de a ne înconjura de oameni cu o stare de spirit pozitivă, pot funcţiona ca un antidot şi de multe ori există soluţii simple care ajută la ridicarea moralului, după cum susţin jumătate dintre respondenţi, care au declarat că o simplă baie caldă îi poate calma şi îi poate face să se simtă mai bine", a mai spus psihoterapeutul.

Stările de spirit sunt un barometru al stării de sănătate fizică şi mentalăSally Brown, psihoterapeut
Cercetarea a fost efectuată asupra unui eşantion de 1.000 de femei şi 1.000 de bărbaţi şi a arătat că un sfert dintre femei consideră că partenerul de viaţă este de cele mai multe ori cauza stării de spirit negative, notează cotidianul citat de Mediafax.

Factorii care pot face o femeie să aibă o stare de spirit proastă sunt sentimentul de a fi subapreciat, chinul de a ţine sub control treburile casnice şi a avea prea multe lucruri de făcut în general.
Majoritatea femeilor chestionate a spus că a avea câteva ore doar pentru ele însele este suficient pentru a avea o stare de spirit pozitivă, în timp ce una din cinci femei a spus că ajutorul necesar vine din partea copiilor.

Totodată, 22% dintre persoanele de sex feminin chestionate consideră că exerciţiile fizice sunt utile în această problemă, una din zece a spus foloseşte ciocolata ca o soluţie, iar două cincimi au răspuns că un pahar cu vin ajută la ridicarea moralului. De asemenea, o cincime dintre femei a spus că mersul la cumpărături ajută, în timp ce una din 20 de femei a identificat un somn bun ca fiind soluţia pentru o stare de spirit pozitivă.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod