Street style trend: bratarile din piele si cristale Swarovski!

Nu de putine ori, strada dicteaza moda. Desigur, tendintele sunt lansate, in fiecare sezon, de marii designeri, insa acestea sunt mereu adaptate, asa incat sa se potriveasca stilului personal.
La un nivel mai mic, suntem designerii propriului look – adaptam, combinam, reinventam trenduri. Rezultatul? Un amalgam de stiluri care coboara in strada. Ne influentam reciproc, ne inspiram din imaginea omului care trece pe  langa noi si ne lasa o impresia puternica. Noi suntem cele care dau nastere a ceea ce se cheama street style.

Oricat de personalizata este garderoba noastra, anumite tendinte ies in evidenta si sunt insusite cu rapiditate de multe dintre noi. In materie de accesorii, si bijuterii mai ales, in ultima vreme au castigat tot mult teren bratarile din piele.

Daca pana nu demult ceasul pe care-l purtai la mana era un indiciu foarte clar in ceea ce priveste atentia pe care o acorzi detaliilor, astazi bratarile din piele sunt cele care iti confera acel element cool.
Partea cea mai buna este ca trendul este oarecum unisex, asa incat poti “imprumuta” fara probleme bratarile iubitului (si vice-versa). Pune-ti creativitatea la treaba si combina cat mai multe astel de bratari la o mana, sau pastreaza un look minimalist, simplu, alegand o singura bratara din piele, dar una cu adevarat speciala!

Bratarile din piele sunt printre cele mai rezistente accesorii. Pielea este un material flexibil si durabil, care a fost folosit la aproape orice in industria modei – de la geci, rochii sau pantaloni, pana la genti, pantofi si bijuterii. In plus, bratarile din piele sunt versatile, deoarece exista atat de multe modele si variante de a le purta la o tinuta, incat optiunile sunt, practic, nelimitate.


Daca vrei sa te remarci, alege bratari din piele ce au aplicate cristale Swarovski! Astfel de modele au un succes incredibil, fiind usor de asortat atat la un outfit casual, cat si la unul elegant! Vrei sa alegi o bratara care sa fie in sine o declaratie de stil? Crystal-Fashion®, branding partner Branding Partner Swarovski, iti ofera astfel de accesorii cu totul deosebite, realizate exclusiv din piele si cristale SWAROVSKI® ELEMENTS.

Nu trebuie decat sa te hotarasti care din multitudinea de modele iti place cel mai mult, sau chiar sa le incerci pe toate. Si pentru ca intotdeauna celebritatile de la Hollywood sunt un exemplu demn de urmat, lasa-te si tu inspirata de felul in care poarta astfel de bratari.

Bratarile din piele cu pietre sunt preferatele femeilor si asta deoarece cristalele in diverse culori, sau de diferite marimi, dau nastere unor bratari unice.
Aceste modele pot fi perfect adaptate unor stiluri diferite de haine, putand accesoriza chiar si o rochie de seara. Daca iti place sa porti bratari pline de caracter, care nu sunt doar ornamente, ci rezultatul unei tehnici si a unei maiestrii in arta creatiei de bijuterii, atunci alege modelele Crystal-Fashion®. Stilul lor cu totul distinctiv este egalat doar de frumusetea si calitatea cristalelor SWAROVSKI® ELEMENTS, asa incat tu sa te poti bucura de o bratara unica!  

Sugestiile Crystal-Fashion®: Dissipated Chessboard, o bratara de mare efect, cu cristale Swarovski in degrade, de la alb la negru; Too Dissipated Bracelet, din piele intoarsa semi-lata, capse Swarovski si cristale hotfix; Descending Xilion,  din piele intoarsa colorata, capse Swarovski, cristale de diferite marimi asezate descrescator.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod