YOGASAT FESTIVAL 1ST EDITION (18-24 IUNIE)

Yoga a început să fie din ce în ce mai populară și în România, iar beneficiile acesteia sunt de necontestat.
Înainte să-ți spunem unde poți practica yoga, dar mai ales, cu cine, ar trebui să știi care sunt beneficiile acesteia:

1. Vei renunța la alimentația nesănătoasă:

Yoga înseamnă conștientizare, iar asta se traduce prin faptul că vei deveni mai atentă la ceea ce mănânci. Cu alte cuvinte, vei începe să înlocuiești junk food-ul cu alimentația sănătoasă, fără să-ți impună nimeni acest lucru. Te vei bucura rapid de o digestie naturală și de câteva kilograme în minus.

2. Vei începe să dormi mai bine:

Ședințele de yoga te învață cum să dai reset gândurilor apăsătoare, care de altfel, trebuie să recunoști, nu te lasă să dormi noaptea. 

3. Viața ta nu va mai fi una dramatică:

Odată ce ai început să practici yoga și meditație, va fi dificil să mai duci o viață dramatică. Cu ajutorul ședințelor de yoga vei învăța să devii o persoană mai înțelegătoare și mai calmă și vei înțelege mai ușor comportamentul celor care trăiesc o dramă. Drept urmare, vei și ce să dai la o parte și ce să accepți. Sau de ce nu, îi vei putea ajuta și pe alții să devină conștienți de ceea ce li se întâmplă.

4. Îți vei asuma responsabilitățile mai ușor:

Atunci când practici yoga, unul dintre lucrurile pe care le vei învăța este să-ți asumi responsabilitatea. Din victimă te vei transforma într-o persoană care se ridică și își rezolvă problemele singură. 

5. Îți vei conștientiza gândurile și emoțiile:

De câte ori ai fost cu adevărat sincer față de tine? Sau de câte ori ai fi vrut să-ți dai frâu liber emoțiilor și gândurilor și cu toate asta n-ai făcut-o? Practica Yoga lucrează atât la nivel fizic, cât și spiritual și emoțional. Atunci când practici yoga, vei învăța sâ fii sincer cu tine, să-ți accepți imperfecțiunile și să lucrezi cu ele, dar mai ales, vei trăi conștient și împăcat cu gândurile tale.
 

Acestea sunt câteva dintre beneficiile pe care le ai atunci când practici yoga, de aceea te invităm între 18 și 24 iunie la primul festival de Hatha yoga, Nidra yoga, mindfulness și ayurveda la altitudine! 

 

Timp de o săptămână, ai șansa să practici yoga tradițională autentică alături de maeștri precum Andre Riehl, unul dintre cei mai cunoscuți instructori de nidra yoga din lume, de Val Voicu și Adrian Moldovan, intructori autohtoni de hatha yoga, dar și de Mark Dyczkowski, maestru inițiat în shivanismul kashmirian și artist care cântă la sitar, intrument de origine indiană.
 
 
 
Festivalul este ideal atât pentru începători, cât și celor care au luat deja contact cu yoga și vor să o practice la peste 1300 m altitudine.
 
Săptămâna 18-24 iunie este concepută astfel încât tu să beneficiezi din plin de tot ce se predă în cadrul sesiunilor de meditație, de yoga, dar și în cadrul workshop-urilor ținute de instructori cu experiență de zeci de ani. Pe lângă cazare, sesiuni și workshop-uri, tariful include și 3 mese gătite ayurvedic de către un chef cu experiență, alcătuite din preparate cu efecte curative pentru organism. Programul sesiunilor începe în fiecare zi la 4 dimineața, cu meditație și mantra chanting, și se încheie la 21:30 seara, cu Nira yoga și concerte susținute la sitar, sub cerul înstelat.

Detalii festival:
Locație: Complex Raza Soarelui, Fundata
Sosire: duminică, 18 iunie, ora 12:00
Plecare: sâmbătă, 24 iunie, dupa ora 12:00
Tarif: 1650 RON/ persoană (loc în cameră dublă)
1840 RON/ persoană (loc în cameră single cu pat matrimonial) 
Până pe 5 mai, poți comanda biletul cu 10% reducere de pe iabilet.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod