Lucruri care te fac neatrăgătoare pentru ceilalți

Multe persoane încearcă să devină mai bune, mai generoase, mai grijulii sau empatice.
Însă există numeroase comportamente sau obiceiuri proaste, pe care s-ar putea să nu le fi observat și care sunt cauza pentru care ceilalți te percep ca fiind neatrăgătoare sau enervantă. Câteva dintre aceste trăsături toxice de caracter sunt enumerate mai jos, iar dacă ți se pare cunoscută vreuna dintre ele, ar fi bine să renunți cât mai repede la ea.

Te concentrezi pe frumusețea exterioară, nu pe cea interioară.


Adevărata frumusețe vine din interior. Aparențele fizice nu contează atât de mult, dar persoanele cu un comportament neatrăgător cred că frumusețea exterioară este cea mai importantă.

Ai competiția în sânge.


Ești persoana care trebuie să fie mai bună decât oricine, să vadă mai multe, să facă mai multe? Ar trebui să pui mai mult preț pe prieteniile tale. Să spunem că un prieten și-a învins teama de înălțime și a urcat la o înălțime de 3 metri.
Nu ar trebui să spui că tu ai urcat la 10 metri, ci să te bucuri pentru ce a reușit prietenul tău să facă.

Te îndoiești de importanța ta în viața altor persoane.


Ești o persoană neatrăgătoare dacă te întrebi constant de ce prietenii tăi nu te consideră la fel de importantă precum crezi tu că ar trebui. De exemplu, doi prieteni de-ai tăi au ieșit în oraș fără tine. Acest lucru nu contează pentru ei, dar pentru tine da. Însă aceștia sunt în continuare prietenii tăi, iar viața lor nu se oprește atunci când nu ești și tu în preajmă.

Ești nepoliticoasă.


Dacă ești genul de persoană care este frecvent nepoliticoasă, își ofensează sau jignește prietenii cu comentariile răutăcioase în public, renunță la acest comportament. Există momente când nu ești de acord cu o persoană, dar nu trebuie să faci o scenă.

Ești absorbită de propria persoană.


Mulți oameni fac acest lucru fără a-și da seama. Te concentrezi prea mult pe propria persoană, vorbești numai despre tine și, de multe ori, nu îți pasă ce au de spus cei din jurul tău.
Crezi că doar tu contezi. În cazul în care te regăsești în acest comportament, este momentul să schimbi ceva. Nimeni nu vrea să fie prieten cu cineva căruia îi pasă numai de sine.

Ești obsedată de control.


Într-un grup de prieteni, toată lumea ar trebui să fie egală. Dacă ești cea care ia mereu deciziile, care are nevoie să dețină controlul, prietenii tăi îți vor vedea latura neatrăgătoare.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod