E greșit să vrei să fii apreciat?


Oare asta este un lucru pozitiv sau negativ despre trecutul meu?

 
Eu zic că e un lucru bun pentru că m-a ajutat să cresc frumos, să fiu mai bună, să citesc și să-mi dezvolt calități și abilități pe care altfel nu le-aș fi dezvoltat.
 
Atunci când vrei să fii apreciat, devii mai bun, mai deschis la ce este nou, mai dornic să asimilezi informații și, nu în cele din urma, un om care merită să fie APRECIAT.
Până la urmă fiecare om cred că își dorește asta. Aprecierea este un element important în viața noastră, de nelipsit aș putea spune.
 
Însă sunt  oameni care înteleg greșit asta.
Dacă nu reușesc nicicum să obțină aprecierea celorlalți, atunci sigur vor face parte din categoria persoanelor care își amintesc negativ trecutul.
 
Dar și asta se poate schimba cu puțină voință și cu multă onestitate. Fii onest cu tine însuți și recunoaște ce-ai greșit, învață din acea greșeală și fă mai bine data viitoare. Doar așa poți avea un viitor mai bun și cu mai puține regrete.
 
Fii perseverent și învață întotdeauna din trecut, însă trăiește mereu în prezent.
Viitorul va fi sigur mai bun și pentru tine!
 
Disclaimer: Acest articol a fost scris de Madi, în urma concursului publicat pe 1 martie 2018. IMedia nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul articolelor în totalitatea lor sau doar pentru o parte a acestora si este absolvit de orice răspundere civilă sau penală cu privire la acestea.   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod