Despre dependențe de tot felul. Cum să fii liber



Primul lucru care-l putem face este să le identificăm, să fim conștienți de ele și să evităm exagerările de orice tip, pentru că orice exagerare creează dependență. Iar orice dependență te înrobește și îți fură libertatea. 

Mulți se tem de singurătate și nu o apreciază la momentul ei potrivit, dar gândiți-vă dacă nu suportați să stați singuri cu voi înșivă, atunci cine ar face-o? Dacă nu vă acordați atenția cuvenită asupra propriei persoane, cine o va face? Dacă nu vă apreciați și nu vă iubiți cu adevărat, cine o va face? Dacă nu vă acordați timp pentru a vă cunoaște mai bine, nimeni nu o s-o facă.
Scăpați de orice persoană toxică și de orice v-ar opri din drumul vostru spre dezvoltare.

Singura fericire și libertate  o găsiți în voi înșivă și nu prin alte persoane sau prin lucruri. Ci începeți să fiți persoane independente și nu dependente, gândiți singuri și reflectați în fiecare zi cum puteți fi o persoană mai bună și mai liberă, iar circumstanțele vor lucra in favoarea voastră.
 
Disclaimer: Acest articol a fost scris de Raluca, în urma concursului publicat pe 1 martie 2018.
IMedia nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul articolelor în totalitatea lor sau doar pentru o parte a acestora si este absolvit de orice răspundere civilă sau penală cu privire la acestea. 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod