Mamele le impun fetelor un program de armată, în această seară, la Mă însoară mama!

Săptămâna aceasta, fetele de la Mă însoară mama! joacă în deplasare. După un weekend la munte, fiecare băiat își va invita pretendentele acasă, sub același acoperiș cu viitoarea mama soacră. Conjunctura nu este una foarte fericită, mai ales că tensiunile deja create între fete vor crește, iar mamele vor vrea să vadă ce atribuții de gospodine au cele care se luptă pentru inima băieților lor.
Mama lui Romulus va fi cea care va da trezirea la prima oră a dimineții și le va surprinde pe domnișoarele venite în vizită cu un program de armată: ”Gata! Facem armata de dimineață, pentru că avem o zi plină. În 15 minute trebuie să strângeți tot, să faceți paturile, să vă adunați lucrurile și să faceți curat în casă. Dormiți la ora asta?”, le va spune doamna Vera fetelor pe un ton foarte ridicat.
 
Înconjurat de prea multe fete și puțin dezorientat de variantele pe care le are la dispoziție, Giulio este cel care va afla chiar de la mama lui cum ar trebui să arate viitoarea lui soție: ”Dacă am lua puțin de la Claudia, puțin de la Iustiana, puțin de la Adelina, am contura fata perfectă, ideală pentru Giulio”.
 
Cum vor reacționa pretendentele când vor realiza că pentru mama lui Giulio niciuna nu este sufficient de bună, vom afla în această seară, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod