Cum să zâmbești ca să fii mai atractivă

De obicei, zâmbetul indică o persoană pozitivă, abordabilă și plăcută. Poate crea o reacție emoțională, adesea subconștientă, și poate indica nivelul de atracție din perspectiva celorlalți oameni.
Dar orice zâmbet are acest efect? Este de ajuns un simplu zâmbet pentru adeveni instantaneu atractivă? Tipul de zâmbet pe care îl afișezi și situația în care te afli poate face o diferență semnificativă în ceea ce privește interpretarea zâmbetului. Iată cum poți să zâmbești ca să fii mai atractivă!

Vrei să pari mai atractivă? Iată cum să zâmbești!

Cercetările au ajuns la concluzia că persoanele care zâmbesc mai mult sunt considerate mai atractive și mai plăcute. Iar cei care dau impresia că sunt triști sunt văzuți ca fiind mai puțin abordabili.
Când nu ne gândim în mod conștient la zâmbet sau chiar ne simțim triști, fețele noastre îi pot ține la depărtare pe ceilalți oameni. Dar și situația contrarie poate fi problematică. Dacă zâmbești prea mult într-o situație formală, cum ar fi o întâlnire de afaceri, s-ar putea să fii percepută ca prezentând mai puțină încredere. Deci cum poți zâmbi în mod corect și la momentul potrivit pentru a fi mai atractivă?

Creierul uman nu poate deosebi cu adevărat dacă un zâmbet este real sau fals de cele mai multe ori.
Când vine vorba de situații sociale, nu poți zâmbi prea mult niciodată. Acest lucru se datorează faptului că obiectivul tău este de a împărtăși pozitivitatea cu ceilalți. Reprezintă un tip de conexiune umană, cu scopul de a continua interacțiunile. Dacă ești o persoană căreia i se spune că pare tristă sau nervoasă, poate fi frustrant mai ales atunci când nu vrei să exprimi acele emoții.

Cheia acestor situații este să exersezi zâmbetul fals. S-ar putea să sune ridicol, dar cei mai mulți oameni nu pot diferenția zâmbetele false de cele reale într-o interacțiune continuă.
S-a descoperit că acțiunea de a zâmbi, chiar dacă este un zâmbet fals, îți păcălește partea creierului responsabilă pentru fericire și eliberează endorfine. Creierul nu poate face diferența dintre zâmbetul fals și zâmbetul real, așa că ai parte de același lucru ca atunci când interacționezi cu oamenii. Când exersezi zâmbetul fals, creierul crede că ești fericită, iar dacă faci asta de mai multe ori, vei reuși să creezi un zâmbet autentic și fericit.

Zâmbetul cu colțurile gurii în sus este considerat cel mai atractiv.
Pentru bărbați, evocă sentimente masculine de protecție, în timp ce femeile simt o anumită apropiere de bărbații care zâmbesc altfel. De asemenea, este recomandat să eviți zâmbetul cu buzele drepte.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod