Strângere de mână

Ce limbaj al trupului au oamenii de succes? 7 obiceiuri pe care să le adopţi şi tu

Se spune că trupul nostru transmite mult mai multe decât cuvintele. Iată câteva obiceiuri pe care le au oamenii de succes!
Oamenii care ştiu cum să comunice prin aceste semnale non-verbale au un nivel ridicat de inteligenţă şi au mult mai mult succes în viaţă.

Iată 7 obiceiuri care te vor ajuta să fii ca ei!

Stai drept. Dacă nu stai în poziţie dreaptă pe scaun şi îţi pui mâinile pe faţă, înseamnă că nu respecţi persoana cu care porţi o conversaţie. Trebuie să stai drept şi să fii atent pe tot parcursul discuţiei.

Foloseşte gesturile corect.
Dacă gesticulezi prea mult, vei lăsa impresia că minţi sau că încerci să ascunzi ceva.
Pe de altă parte, gesturile deschise, cum ar fi braţele deschise arată că nu ai nimic de ascuns.

Ţine mâinile libere. Nu ţine mâinile încrucişate atunci când eşti într-o discuţie, acest lucru arată că nu eşti flexibil sau că nu eşti de acord cu ceea ce ţi se spune. Chiar dacă zâmbeşti, acest gest nu este un obicei bun.

Nu-ţi atinge părul.
Dacă faci parte din categoria acelor persoane care îşi ating în mod constant părul sau se joacă cu el, încearcă să scapi de acest prost obicei măcar când cineva vorbeşte cu tine.
Acest lucru arată nesiguranţă şi lipsă de atenţie, când ar trebui doar să porţi o discuţie naturală.

Zâmbeşte.
Să zâmbeşti la orice nu înseamnă că ai un caracter puternic, ci trebuie să o faci în locul potrivit, la momentul potrivit. Acest lucru arată că deţii controlul asupra situaţiei şi că îţi poţi păstra calmul indiferent de cât de stresenate sunt circumstanţele.

Contacul vizual.
Un contact vizual intens poate intimida interlocutorul şi poate părea că doreşti să nu ratezi niciun gest sau un cuvânt de-al lui din cauza propriei tale nesiguranţe.
Cu toate acestea, evitarea oricărui contact vizual poate transmite mesajul că ai ceva de ascuns. Ar trebui să încerci să menţii contactul vizual uitându-te în ochii celui cu care vorbeşti cu pauze pentru a reuşi să transmiţi mesajul corect.

Strângeri ferme de mână. Niciodată nu trebuie să ai o strângere de mână slabă, dar asta nu înseamnă că trebuie să îl striveşti pe cel cu care faci cunoştinţă. O strângere de mână puternică arată că ai încredere în tine şi arată siguranţă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod