Încheietura mâinii

Ce înseamnă fiecare linie de la încheietura mâinii tale?

Liniile de pe încheietura mâinii pot spune multe despre caracterul, sănătatea şi viitorul tău. Priveşte-le şi află cine eşti cu adevărat!

Ideaspots ne prezintă semnificaţia fiecărei linii în parte:

Linia 1:

Linia 1

În mod normal, toată lumea are două sau trei linii pe încheietura mâinii, însă prima este cea mai importantă şi arată cât de sănătoasă sau activă este persoana respectivă. În cazul în care e pronunţată, se anunţă o viaţă lungp, fericită şi fără probleme de sănătate. În cazul în care linia are întreruperi, ar trebui schimbat stilul de viaţă. Cel mai rău este atunci când ea este spartă în mai multe locuri şi asta se poate întâmpla din cauza unor dificultăţi întâmpinate în copilărie.



Linia 2:

Linia 2

În cazul în care linia nu este crăpată sau întreruptă, veţi duce o viaţă de succes cu multe satisfacţii. Dacă este extrem de pronunţată indică o viaţă de lux şi bogăţie, iar dacă are multe pauze prevesteşte probleme financiare.

Linia 3:

Linia 3

Nu toată lumea are o a 3-a linie. Dacă aveţi una şi este continuă, atunci veţi influenţa vieţile multor persoane din viaţa personală sau profesională. Cu siguranţă vei rămâne în mintea multora!

Linia 4:

Linia 4

Dacă aveţi şi a patra linie pe încheietura mâinii, atunci veţi avea o viaţă lungă cu mulţi copii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod