Tinuta cu pantaloni scurti de blugi

Pantalonii scurți de blugi: Cum îi porți în 2016?



pantaloni scurti din blugi si camasa alba

Poartă-i cu cămăși

Foto: stealthelook.com
O ținută casual interesantă poate fi obținută dacă asortezi pantalonii scurți de blugi cu cămăși. Poți alege atât cămășile albe simple, care sunt ideale pentru zilele fierbinți de vară, dar și cămășile în carouri, pe care le poți purta descheiate peste un top sau un maiou subțire, în zilele ceva mai răcoroase.


Tinuta cu pantaloni scurti din blugi si top scurt

Poartă-i cu topuri scurte

Foto: shopstyle.com
Ai o formă fizică de invidiat și un abdomen tonifiat cu care te mândrești? Atunci topurile scurte, vedetele acestui sezon, ți se potrivesc de minune și se potrivesc perfect cu pantalonii scurți de blugi. În acest caz, pantalonii scurți cu talie înaltă sunt opțiunea ideală.

O astfel de ținută este exact ceea ce îți trebuie mai ales dacă ești minionă. Talia înaltă a acestor pantaloni creează iluzia că ai picioarele mult mai lungi și te fac să pari mai înaltă.


Tinuta cu sacou si pantaloni scurti din blugi

Poartă-i cu sacouri

Foto: stealthelook.com
Poți obține o ținută smart casual chiar și cu ajutorul pantalonilor scurți, dacă îi asociezi cu un sacou și pantofi sau sandale cu toc. Rezultatul este un outfit perfect pentru ieșirile în oraș cu prietenii. Nu uita să accesorizezi cu un colier statement, dar și cu un clutch interesant sau o poșetă plic.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod