Pentru un + de putere, alege noua gamă Dove Men+Care Cool Fresh

Ai întotdeauna grijă de cei dragi ție, le ești alături și îi susții de fiecare dată când au nevoie. Ești conștient că pentru a îți îndeplini cu succes această misiune trebuie să fii mereu cea mai bună versiune a ta. De aceea, ești mereu în formă, acorzi importanță imaginii tale, ești atent la detalii și îți alegi cu responsabilitate produsele de îngrijire personală. Și pentru că ai norocul să trăiești în era informației și ai mereu acces la noile tendințe și tehnologii reușești ușor să faci cele mai corecte alegeri.

La capitolul produselor de care ai nevoie pentru o îngrijire superioară Dove Men+Care îți vine în ajutor și lansează noua gamă Cool Fresh, ideală în special pentru zilele călduroase.

Datorită senzației răcoritoare, te simti fresh și ai parte de doza de prospețime și energie de care ai nevoie pe tot parcursul zilei.

Gama conține deodorante disponibile în mai multe variante (spray, stick și roll-on) și gelul de duș disponibil atât în varianta de 250 ml, cât și în cea de 400ml. Datorită tehnologiei MicroMoisture, special creată pentru a răspunde problemelor pielii uscate, gelul de duș Dove Men+Care Cool Fresh te protejează împotriva deshidratării și îți lasă pielea mai sănătoasă și mai puternică.

Antiperspirantele Dove Men+Care Cool Fresh sunt singurele care conțin formula cu ¼ agenți de hidratare ce îți protejează activ pielea subrațului împotriva iritațiilor și îți oferă protecție antiperspirantă eficientă timp de 48 de ore.Pret: 11.10 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod