Modă. Roşul, culoarea pe care trebuie să o porţi de sărbători!

O culoare puternică, vibrantă care are puterea de a transmite căldură şi pasiune, roşul este culoarea tradiţională a Crăciunului, încorporând spiritul festiv al acestei sărbători mult aşteptate.
Dacă în celelalte perioade ale anului porţi haine în nuanţe din paleta cromatică aflată în trend, în decembrie roşul este culoarea vedetă, pe care oricât te-ai strădui nu o poţi ocoli! Fără grijă, poţi să o incluzi în garderoba ta “festivă” pentru a face o declaraţie puternică de stil, atât în ţinutele glam, cât şi în cele casual. 

Ziua, poartă haine relaxate: un polo roşu, o cămaşă cu tradiţionalul check britanic, o jachetă matlasată de la Burberry într-o nuanţă intense de roşu sau un clasic trench dacă temperatura nu este foarte scăzută.
La birou, poţi opta pentru o rochie “parte peste parte” ce poartă semnătură Diane von Furstenberg.

Este comodă, dar în acelaşi timp elegantă şi poate fi o variantă perfectă pentru un party de Crăciun cu colegii! Un pulover din caşmir sau o rochie cu aplicaţii, de la Manoush te va binedispune şi îţi va da energie toată ziua. În plus, reprezintă variante perfecte pentru Ajunul Crăciunului, petrecut acasă cu cei dragi sau a doua zi în compania prietenilor. 

Dacă mergi în club, rochia cu aplicaţii din dantelă DKNY reprezintă o opţiune chic, mai ales dacă o porţi cu botine decupate şi cu toc înalt.
O rochie de la Manoush, fără umeri, poate fi sexy, dar în acelaşi timp “cuminţică” prin lungimea midi. Simţi totuşi că această culoare nu se armonizează cu nuanţa pielii tale? Optează pentru accesorii în culoarea roşu vibrant. 

La capitolul genţi, ai opţiuni foarte interesante de la Burberry, Mulberry, Michael Kors şi DKNY. Sunt realizate din piele şi au detalii elegante. În plus, sunt încăpătoare şi au acel aer chic-elegant pe care îl cauţi. Tot la capitolul accesorii, îţi poţi “condimenta” ţinuta cu o eşarfă sau cu un fular din caşmir Burberry şi o pereche de mănuşi roşii de la Mulberry.
Le găseşti pe tote în magazinul Sport/Couture din Băneasa Shopping City.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod