Pe urmele mamei: Fiica supermodelului Cindy Crawford, în rol de înger

Kaia Gerber are 13 ani și pare să se îndrepte spre modelling. Ea a pozat în joacă cu o pereche de aripi, prefigurând, parcă, o viitoare carieră pe podiumul de prezentare.

Ce naște din fotomodel, pe podium ajunge! Cam asta se spune despre fiica celebrei Cindy Crawford, care pare să calce pe urmele mamei sale. Nu doar asemănarea lor fizică este frapantă, ci și faptul că fiica fotomodelului începe să arate că are talent pentru modelling.

Kaia a apărut într-o poză făcută luni de fratele ei mai mare, Presley, în timp ce se amuză purtând o pereche de aripi. Imaginea publicată pe Instagram denotă că fiica lui Cindy Crawford are suficient potențial pentru ca într-o bună zi "să-i crească" celebrele aripi purtate de modelele casei Victoria's Secret.



În ciuda vârstei sale fragede, Kaia demonstrează că are un dram de maturitate pentru a îmbrățișa această meserie și pentru a face parte din "armata îngerilor" de la Victoria's Secret. De altfel, impresiile de pe Instagram au fost foarte favorabile. "Mai bine decât un înger VS", a scris cineva. "În curând vei fi un înger Victoria's Secret", a scris altcineva.

Kaia, care este fiica lui Cindy (48 de ani) și a soțului ei, Rande Gerber, cu care este căsătorită de 16 ani, și-a făcut debutul în lumea modei la vârsta de 10 ani, când a apărut în prima ei reclamă, pentru Young Versace.

Similitudinile dintre fiică și mamă au atras repede atenția elitei din această industrie, astfel că multe branduri au fost interesate să se asocieze cu viitoarea stea din modelling, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod