Modă. Cum să porţi cu stil pantalonii scurţi. 30 de imagini

Deşi sunt asociaţi în special cu timpul liber şi stilul casual, aceştia pot fi integraţi cu succes într-o ţinută elegantă. Descoperă cum să-i alegi şi cu ce să-i asortezi
Chiar şi pantalonii scurţi din denim cu efect uzat şi chiar rupţi pot fi folosiţi pentru o ţinută specială, dacă îi asociezi cu un sacou, pantofi cu toc înalt şi un clutch interesant. 

Pentru ţinutele de seară, alege pantaloni scurţi din piele sau dantelă, asociaţi cu un top elegant. De asemenea, tot pentru seară se potrivesc de minune pantalonii scurţi negri cu talie înaltă, din stofă, saten sau chiar acoperiţi cu paiete.

Dacă îţi place să fii întotdeauna în centrul atenţiei, pantalonii scurţi în culori neon sunt o opţiune demnă de luat în calcul.
Combină-i cu un top la fel de colorat şi vei obţine o ţinută care se potriveşte de minune cu atmosfera estivală şi care poate fi purtată la petrecerile din acest sezon.
 
În cazul în care îţi doreşti să incluzi pantalonii scurţi în ţinutele tale pentru birou, este foarte important să ţii seama de câteva reguli importante. În primul rând, lungimea trebuie să fie una medie, în niciun caz nu poţi purta la serviciu pantaloni foarte scurţi. De asemenea, nu este recomandat să-i alegi pe cei cu tăieturi şi aspect uzat accentuat.

Optează pentru culori neutre sau închise, precum bej, crem sau bleumarin, negru, maro.
Pot fi asortaţi cu cămăşi office şi pantofi cu toc, iar lookul tău va fi impecabil! 
 
Pentru zilele petrecute pe plajă, pantalonii scurţi din dantelă sau cei din material croşetat reprezintă o tendinţă importantă a acestui sezon. Sunt inspiraţi de moda anilor '70, precum şi cei din materiale cu imprimeuri colorate, florale sau cu motive etnice. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod