Românii au talent. Cine e „golanul“ care a câştigat concursul şi ce planuri de viitor are?

Cea de-a cincea ediţie a show-ului „Românii au talent“, difuzat de Pro TV, a fost câştigată de grupul SpeedCubing, format din trei tineri care sunt maeștri ai rezolvării rapide a cuburilor Rubik.

Cristian Leana, Martin Fronescu şi Flavian Glonţ au pus astfel mâna pe marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, iar unul dintre cei trei băieţi s-a decis deja ce va face cu banii primiţi. Flavian, în vârstă de 17 ani, vrea să se folosească de bani pentru a o aduce înapoi în România pe mama lui. Femeia munceşte în Spania de mai mulţi ani, iar băiatul a rămas în grija bunicilor. Mai mult decât atât, Andi Moisescu a precizat şi că tatăl băiatului este plecat în străinătate şi a făcut o aluzie la declaraţiile fostului ministru Ioan Rus, care a spus despre copiii românilor plecaţi la muncă în străinătate că sunt golani.

„Tatăl lui munceşte în străinătate şi el nu este un golan“, a afirmat juratul de la „Românii au talent“.

„Cu banii pe care i-am câştigat vreau să o aduc pe mama înapoi în ţară. Mi-a fost greu fără mama. Ne vedeam o dată pe an. Şi ei i-a fost greu acolo, sunt sigur. Un singur mesaj vreau să le dau copiilor ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate: dragi copii, nu vă lasaţi niciodată acaparaţi de anumite grupuri de oameni, anumite anturaje, trebuie să-i ascultaţi pe cei apropiaţi care vă vor ajuta să vă împliniţi visele“, a spus Flavian Glonţ, imediat după finală, potrivit celor de la Gândul.

Flavian a adăugat că a fost mereu susţinut de familie, iar mama şi tatăl său i-au spus că, dacă îţi doreşti ceva foarte mult, acel lucru se va îndeplini, iar visele vor deveni realitate.

„El este foarte matur şi de multe ori ne dă o lecţie de viaţă. Flavian şi-a dorit foarte mult acest concurs. În spatele acestei reuşite stau foarte multe ore de studiu. De altfel, el a participat la foarte multe competiţii. Nu este uşor, dar noi, familia, l-am susţinut şi sprijinit întotdeauna“, a afirmat mama tânărului.



Potrivit celor de la Gândul, Flavian este elev în clasa a X-a la un liceu din Câmpulung-Muscel, iar după ce va trece examenul de bacalaureat, el ar vrea să studieze informatica la Universitatea Politehnică din Bucureşti sau să meargă la Universitatea de Arhitectură.

16 Iunie 2015
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ticu pe 17 Iun 2015, 19:22
    parere

    Felicitari castigatorilor! Se vede insa ca in concurs au inceput sa apara foarte multi sportivi consacrati, profesori de specialitate, oameni ale caror venituri fff mici ii obliga sa apeleze la aceasta sursa de venit, ei cu siguranta prin munca lor perpetua dau senzatia de talent fiind mult peste media oamenilor de rand. Asa ca intrebare: care e diferenta dintre munca si talent?

    0
    0

  • Genu pe 16 Iun 2015, 20:23
    Despre cei talentati

    Mai intii as vrea sa-i felicit pe cistigatori,dar..... Se dovedeste inca odata ca poporul roman nu prea judeca.....Acest gen de"joaca" se practica si in cadrul unor Campionate mondiale.Acum nu stiu daca acest trio a batut recordul mondial sau nu.Cert este ca pentru aceasta "joaca" trebuie mult antrenament.Adica te joci cu acel cub in metrou,in RATB,pe strada,in tren,pe scara rulanta etc.Cu alte cuvinte au existat in cadrul concursului momente mult mai valoroase ! Si inca ceva.Eu iubesc animalele,dar acel moment de dresura a unui ciine schiop ,nu avea ce sa caute in finala ! In acest concurs a fost si o formatie de acordeoane,formatie care umple stadioane peste hotare(si peste ocean).Aceasta formatie are si videoclipuri pe Youtube !!!!! PENTRU POPORUL ROMAN NU CONTEAZA !!!!!!!!!! Probabil ca incet incet aceasta emisiune cu "talente" isi va pierde audienta !

    5
    4

  • CALIN ANA pe 16 Iun 2015, 14:44
    EXCELENTEI SALE FLAVIAN GLONT

    Felicitari echipei din care face parte si Flavian.El poarta deja nume nobiliar .Cine stie ce surprinze vom mai avea dupa aventura unor apelative la care au fost expusi copiii celor nevoiti sa pribegeasca pentru a-si castiga existenta.Lasand la o parte castigul,fiecare copil are nevoie de mangaierea si tandretea parintilor.Detine cineva imensiytatea dimensiunii de afectiune pentru a o darui si copiilor caror nu are cine sa le spuna nopate buna,sa-i vegheze sa nu se sperie ,sa le inoculeze in fiecare clipa forta de a merge mai departe. Copiii care nu au avut apropape parinii cunosc imensitatea acestui hau.Ingerul pazitor a avut si va avea grija de copiii Romaniei,cuantumul de cativa lei ce reprezinta alocatia , nu va inlocui nicidata lipsa parintilor.

    1
    5

  • george pe 16 Iun 2015, 13:57
    de ce am preluat sintagma "golan"? ne-a placut?

    Cat de oribil suna .Daca Ioan Rus a dat-o in bara cu afirmatia asta, sa tot vina altii din urma si sa o preia ca citat deja sfideaza mult legile bunului simt. "Domnule" Iulian Ioncea v-a placut asa de mult afirmatia fostului ministru de o readuceti pe tapet in conditile in care Ioan Rus s-a retras (a demisionat)? Care e motivul pentru care tineti torta aprinsa?

    2
    4

  • Doina pe 16 Iun 2015, 11:16
    Pentru dl. Sorin Schveinert

    In ceea ce afirmati este foarte mult adevar. Dar ocolirea cu buna stiinta a cauzei efectului nu duce la nimic bun si nu va solutiona problema nici intr-o mie de ani! Ministrul Ioan Rus este unul din "artizanii" dezastrului Romaniei! In loc sa fi procedat ca un bun roman si sa opreasca instrainarea si distrugerea ireversibila a economiei nationale, in loc sa gaseasca parghiile necesare evitarii saraciei care a dezbinat familiile din aceasta tara, in loc sa-si fi convins partenerii de politica parsiva sa se lase de furtisaguri grosolane, minciuni si promisiuni sfruntate, in loc sa atraga atentia asupra progeniturilor degenerate, mentionate si de alti comentatori, care otravesc sufletele crude ale noii generatii care ar trebui sa aiba unde sa munceasca in viitorul mai apropiat sau mai indepartat, fara povara pilelor ticaloase si apartenentei obligatorii la o asociatie clandestina denumita, pentru inducerea in eroare a norodului, partid politic, arunca vina in capul victimei conform zicalei "cel cu paguba e si cu pacatul". Pacatul curvelor si golanilor este ca nu au stiut sa linseze la timp pleava oplosita pe nenorocirea lor in mausoleul mostenit de la sinistrul si sinistra! In carnavalul grotesc al societatii noastre, improscarea cu noroi nu ajuta decat calailor! Este singura lor arma, acceptata prosteste de victimele unui sistem demn de ospiciu! Si teama mi-e ca oameni adevarati, ca tinerii in discutie, trezesc doar ura si invidia scursurilor "avute" din tara asta!

    5
    1

  • Ela pe 16 Iun 2015, 09:38
    Daca ne gandim bine

    Cati golanasi si curvistine beti (bete) morti se perinda prin cluburi, baruri si discoteci si sunt copii de bani gata... Iar ei ce scuza mai au, ptr ca au stat langa fustele mamitichii si langa portofelul lui tatutu si tot apar la TV cand vomita de bautura. Pe aia cum sa-i numim, dle Rus? Daca de la Iliescu si Roman nu incepea asa zisa privatizare (daramare si vanzare la fier vechi) a firmelor, poate ca oamenii aveau unde lucra. Si fiecare dormea cu capul acasa pe perna lui.

    7
    1

  • Tiberiu pe 16 Iun 2015, 09:17
    Andi Moisescu

    Eu ma bucur ca acesti baieti au castigat , iar pentru asta sunt convins 100% ca a fost de ajutor si commentul lui Andi de la sfarsitul demonstratiei ...

    8
    2

  • BRAD pe 16 Iun 2015, 09:15
    "Golanii", ca subiect prioritar

    Madam Ioncea, de ce combateti cretinismul unuia din politicienii ce ne conduc destinele, cu exemple ce nu-si au locul in acest context ? Pai, Flavian este o exceptie si ca el mai sunt foarte multe. Si chiar asa, nu cred ca ceilalti copii pot fi catalogati cu asemenea expresii peiorative. Dar poate politicianul nostru (si toti ceilalti de la Iohanis in jos) s-a gandit la cei care sunt golani, in adevaratul inteles al DEX-lui ?! Care este problema ? Eclar ca ati ales un titlu de rah.. ..........

    1
    0

  • r pe 16 Iun 2015, 08:03
    de ce sa devenim golani si curve?

    haha mai oameni buni , real sau ireal ideea de golan si curva , cert este un singur lucru.... dece te duci sa muncesti ca o curva si copii sa iti devina golani? sa ai TV cat peretele de mare si sa ti se lafaie familia acasa cu telefoane si FIGURI? hmm... scuze... inconstienta d ecare dam dovada multi dintre noi lasa de dorit . Acel ministru sau ce o fi el , cam avea dreptate.. intr-o oarecare proportie. si ma repet DECE DRAQ SA MA DUC IN ITALIA , SA IMI TAI FUSTELE SCURTEEE SCURTEEE SI SA FAC POZE PRIN PARCARI CU MASINILE DE EP ACOLO PARCATE? DECE SA MA DUC IN SPANIA SA SUFAR SI SA TRAIESC CA UN CAINE INGRIJIND PE ALTI SI PE FAMILIA MEA SA NU FIU IN STARE SA O INGRIJESC? DE IDIOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

    5
    6

  • schveinert sorin pe 16 Iun 2015, 07:55
    Golani si curve

    Pentru Andy Moisescu Vreau sa cred ca sunteti constient ca ceea ce a afirmat d-l fost ministru al transporturilor este in proportie de 60% adevarat. Eu stiu foarte multe cazuri de genul acesta si va pot da daca le doriti concret, nu pe vorbe ... asa cum o face presa scrisa sau vorbita. Accentuati cuvantul golan la cazul de mai sus, este o exceptie fericita, dar cazurile multe se regasesc in ceea ce a spus d-l Rus. Cu stima Sorin Schveinert - 0745246276

    10
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod