Vestă lungă

Cum porți vesta în 2016?

Dacă ţi-a plăcut dintotdeauna această piesă vestimentară, acum este momentul perfect pentru a o purta! Vesta lungă este un must have în 2016!

Vesta sub toate formele ei este la modă în 2016, însă cea lungă pare din ce în ce mai purtată de femeile din jurul nostru. Este foarte uşor de asortat, poate fi purtată la orice fel de ţinută, reuşind cu ajutorul ei să obţii exact lookul pe care ţi l-ai dorit.

Dacă în sezonul cald, această vesta poate fi purtată cu pantaloni scurţi, rochiţe sau camăşi lejere, în sezonul rece ne putem baza tot pe ea, într-o variantă de materiale mai groase sau de blană.

Vesta lungă va fi piesa de rezistenţă a ţinutei tale, indiferent de ce porţi pe sub ea.

Poţi transforma un look banal într-unul modern şi nonconformist doar aruncând-o pe tine.

Din fericire, această vestă poate fi purtată atât la ţinute casual, cât şi la cele sofisticate. Descoperă de la vedetele internaţionale cum se poartă şi inspiră-te din stilul lor pentru un look de milioane:

Ţinută casual

Vedete cu vest? lung? casual
Pentru o ţinută de zi cu zi, această piesă îţi poate da acel aer comod şi relaxant pe care şi-l doreşte oricine. Optează pentru una în colori deschide, bleu sau crem, însă nici pe cea neagră nu trebuie să o excluzi.

La jeanşi, un tricou sport şi tenişi sau pantofi joşi, vesta lungă se potriveşte de minune.

O altă variantă poate fi purtarea ei la rochii şi pantofi joşi, plus că aşa îţi reinventezi hainele vechi şi nu trebuie să îţi mai achiziţionezi altele.

Cum vara se apropie cu paşi repezi, nu face greşeala de a renunţa la vesta pe care ai purtat-o în această primăvară. Se va potrivi perfect cu pantaloni scurţi de blugi, cămăşi lejere şi sandale.

Ţinută elegantă

Vedete cu vest? lung? elegant?
Poţi reuşi să obţii un look foarte rafinat cu ajutorul vestei lungi. Se potriveşte perfect cu tocuri înalte, pantaloni evazaţi şi un maieu pe sub.



O altă variantă ar fi tot cu jeanşi, însă purtaţi cu toc înalt şi accesorii pe măsura unei ţinute elegante.

Nu uita de colanţii de piele, sunt şi ei în trend. Dacă foloseşti deja două piese în vogă, vei reuşi să atragi privirile admirative ale tuturor.

Foto credit: www.whowhatwear.co.uk

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod