4 moduri prin care faţetele de porţelan îţi vor înfrumuseţa zâmbetul

În societatea actuală, succesul socio-profesional este râvnit de majoritatea persoanelor. Un zâmbet sănătos şi mai ales frumos, poate garanta de multe ori succesul. Dantura frumoasă oferă un zâmbet agreabil, făcându-ne mult mai încrezători în propria persoană, siguri pe noi şi de ce nu, mult mai îndrăzneţi. Fie că suntem în căutarea unui job, fie că ne implicăm în relaţii sentimentale, şansele de reuşită sunt mult mai mari pentru persoanele cu o dantură perfectă.

Faţetele ceramice sunt “învelişuri” subţiri din porţelan care se aplică pe suprafaţa vizibilă a dinţilor frontali, în special la cei superiori, restaurându-le armonios fizionomia. Deoarece confecţionarea lor implică artă şi ştiinţă şi necesită experienţă îndelungată, respectiv tehnologie deosebită, tratamentul de faţetare este considerat “vârful de lance” în rândul procedurilor de cosmetică dentară.

Dr. Mircea Teodor Merchea - Medic stomatolog şi Specialist Implantologie, îţi prezintă care sunt cele 4 moduri în care faţetele dentare îţi vor oferi zâmbetul mult dorit:

Culoarea - Există o multitudine de cauze pentru decolorarea dinţilor: anumite alimente şi băuturi, utilizarea tetraciclinei de la o vârstă fragedă, sau pur şi simplu îmbătrânirea organismului.

Albirea profesională a dinţilor poate reda o parte din strălucirea naturală a acestora, dar există cazuri în care decolorarea este prea profundă. În astfel de cazuri, faţetele dentare de porţelan vor ajută la uniformizarea culorii danturii tale.

Culoarea finală a faţetelor va fi aleasă de către pacient împreună cu specialistul în cosmetică dentară. Ea va fi aleasă în funcţie de culoarea ochilor, a tenului şi a părului astfel încât dinţii să aibă un aspect foarte natural după reabilitarea acestora.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod