Alege bijuteria potrivita relatiei voastre!

Te-ai gandit ce surpriza ii vei face iubitei tale de Ziua Indragostitilor? Sigur, fiecare femeie va aprecia un buchet de flori si o cutie cu bomboane de ciocolata, dar poate este cazul sa fii mai inventiv. Cum o excursie la Paris poate fi destul de costisitoare, indreapta-ti atentia catre o bijuterie care sa-i arate cat de mult o iubesti!       

Crystal-Fashion®, branding partner Branding Partner Swarovski, te ajuta sa-i oferi o bijuterie la fel de frumoasa si de speciala ca ea. Fie ca prefera bijuteriile delicate, fie ca ii place sa atraga toate privirile folosind accesorii opulente, la Crystal-Fashion® gasesti accesoriul care i se potriveste cel mai bine! Si pentru ca nu e intotdeauna usor pentru un barbat sa aleaga atunci cand este pus in fata atator modele deosebite, noi iti venim in ajutor cu sugestii adaptate…relatiei voastre.
 

Daca de abia v-ati cunoscut si ati iesit de cateva ori impreuna, poate nu este cazul sa te grabesti cu un inel de logodna. Si bijuteriile in forma de inima s-ar putea sa fie un pic exagerate. Dar daca vrei sa ii arati ca e speciala, ca iti place sa petreci timpul in compania ei, fara a pica totusi in desuet, atunci alege o bijuterie casual. De exemplu, o bratara din piele cu pietre Swarovski, precum Light Siam Jazz Bracelet (din piele intoarsa colorata, cu capse Swarovski, la care degradeul se poate alege dupa dorinta) sau Sweet Love Bracelet (din piele intoarsa, cu capse Swarovski si cristale hotfix in culori deschise).
Sunt  moderne si pot fi purtate  usor la orice tinuta.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod