Tratamentul-instant de 100 de euro cu care poti arata cu 5 ani mai tanara de Valentine’s Day

In cazul in care nu ati avut timp sa vizitati saloanele cosmetice sau cabinetele medicilor esteticieni, mai aveti sansa ca de Valentine’s Day sa aveti un ten hidratat si vizibil intinerit, chiar si cu cinci ani. Din fericire, cu ajutorul Intraceuticals, tratamentul utilizat si de vedetele de la Hollywood inaintea marilor evenimente la care participa, acest lucru este posibil.

Intraceuticals reprezinta cea mai recenta tehnologie in materie de tratamente de rejuvenare faciala neinvaziva, ce constituie alternativa pentru clasicele tratamente de injectari cu acid hialuronic sau botox.


Intraceuticals este tratamentul urmat de vedete precum Madonna, Kim Kardashian, Victoria Beckham, Eva Longoria, Naomi Campbell, John Galliano, Miranda Kerr si poate fi urmat la Clinica Noblezza din Bucuresti.

Intraceuticals este tratamentul pe care Madonna il urmeaza inaintea oricarei aparitii publice.
La fel procedeaza si marile vedete de la Hollywood cu cateva ore inaintea ceremoniei Oscar, astfel incat pe covorul rosu sa radieze de frumusete si sa fie admirate de publicul din intreaga lume.  O sedinta de Intraceuticals la Noblezza costa 100 de euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod