Noua generaţie a modei: Copiii celebrităţilor cuceresc podiumul


Dylan Frances Penn

Foarte fotogenică, fiica actorilor Sean Penn şi Robin Wright a avut slujbe banale la început: ea liva comenzile de pizza şi a fost chelneriţă înainte de a deveni model. A făcut o bună impresie când a pozat nud pentru revista Treats, dar şi atunci când a refuzat o propunere din partea revistei Playboy. "Nu neg că am avut o copilărie privilegiată, dar părinții au menținut o linie normală pe care puțini oameni ar fi reușit-o și le sunt recunoscătoare pentru asta", a spus Dylan în interviul publicat de Treats.
În vârstă de 23 de ani, tânăra a moștenit trăsăturile frumoase de la mama sa şi a semnat în aprilie 2014 cu agenţia Premier Model Management. Are mai multe campanii la activ, cea mai recentă fiind cea pentru colecția de primăvară-vară 2015 Ermanno Scervino. "Dylan e o femeie tânără și frumoasă, conștientă de talentul ei și apropiată de familie, dar în același timp independentă și hotărîtă să-și construiască propria sa carieră", a declarat designerul italian. "Tânără, șic și internațională: Dylan exprimă toate valorile fundamentale ale ADN-ului Ermanno Scervino. Așteptând cu încredere viitorul, conștientă de trecutul său", a adăugat acesta.



Kendall Jenner

În vârstă de 20 de ani, fiica lui Bruce şi Kris Jenner, cunoscută pentru apartenenţa ei la "clanul Kardashian", a debutat pe podium la show-ul Marc Jacobs AW14. De atunci, a devenit o prezenţă constantă pe catwalk, fiind solicitată de case renumite, precum Chanel şi Balmain. Anul acesta, ea este imaginea brandului Estée Lauder.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ATHOS pe 3 Aug 2015, 00:28
    moda

    ... ma tot intreb de ce nu doreste cineva din bransa ca sa lansam MODA MILENIULUI III ...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod