Fashion Police, o sansa pentru tinerii designeri

Te intrebi, uneori, oare ce vor mai inventa creatorii de moda din Romania pentru a-si surprinde publicul?
Te intrebi, uneori, oare ce vor mai inventa creatorii de moda din Romania pentru a-si surprinde publicul? Ei bine, imaginatia nu cunoaste limite, iar propunerile lor, cu siguranta, te pot surprinde. Acest lucru s-a intamplat la cea de-a treia editie a festivalului - concurs de moda Fashion Police, care a avut loc la Mamaia, in data de 16 august 2008.

In cadrul festivalului au concurat trei tineri designeri, care si-au prezentat viziunea asupra imaginii unui politist al viitorului. Uniformele propuse de artisti au fost indraznete si au surprins membrii juriului prin originalitatea cu care au combinat materialele si accesoriile.Iubitorii de muzica rock au putut admira pe podium frumoasele fete imbracate in tinute accesorizate cu piele si lanturi. Colectia a reprezentat pentru tanara designer Maria Teodora Pachis, in varsta de doar 14 ani, modul ei de viata de zi cu zi.

Pentru curajul si talentul Mariei, colectia a fost desemnata castigatoarea concursului "Succesul tau" din cadrul spectacolului Fashion Police.

Moda retro a fost scoasa in evidenta de Dana Dorobantu, intr-o colectie desprinsa parca dintr-un film clasic, iar Miki's Collection a prezentat varianta avangardista a uniformei de politist.

Seara s-a incheiat in acelasi ton dominant al modei. Designerul Jean Sandulescu, castigatorul concursului "Succesul tau" al editiei Fashion Police 2007, a vrut sa demonstreze faptul ca, intre timp, si-a urmat visul si a creat atat o noua colectie, cat si un brand, Deep Jeans. Colectia Sexy Police Gotic a starnit aplauzele si felicitarile publicului.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • gina pistol pe 8 Ian 2009, 03:21
  cata risipa si iluzii

  ma gandesc cum vor mai cheltuiii oamenii astia pe prezentarile astea daca cu hainele alea nu se imbraca nimeni.................totusi ............o sa i manance criza vor rezista cei mai buni

  0
  1

 • alla pe 21 Oct 2008, 16:38
  de nota-10

  vreau si eu invitatie la una din prezentarile de moda

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod