Ce rochii au ales vedetele pentru noaptea Oscarurilor?


Anne Hathaway


Anne Hathaway a stralucit pe covorul rosu in rochia sa Armani Prive, acoperita cu paiete.

Nominalizata la categoria Cea mai buna actrita in rol principal pentru interpretarea din "Rachel Getting Married", Anne a purtat bijuterii Cartier in valoare de 750.000 de dolari, fiind insa departe de "realizarea" lui Penelope Cruz, a carei tinuta a valorat 3 milioane de dolari.

Heidi Klum


Supermodelul iese intotdeauna in evidenta prin zambetul sau larg, dar de aceasta data, rochia Roland Mouret de un rosu aprins a fost punctul de atractie.

Heidi a ales rosul aprins pentru a sustine campania "Heart Truth Red Dress" ce se desfasoara in Statele Unite, campanie ce are rolul de a atrage atentia asupra bolilor cardiace si asupra importantei sanatatii inimii.

Halle Berry


Halle Berry a co-prezentat castigatoarea trofeului pentru Cea mai buna actrita intr-o rochie neagra Marchesa, brodata cu margele aurii.

Si daca trendul de anul acesta a fost reprezentat de rochiile fara bretele, tip corset, nici castigatoarea Oscarului din 2002 nu a facut exceptie.

Tinuta sa a fost intregita de poseta Jimmy Choo si accesorizata cu bijuterii H. Stern.

Reese Witherspoon


Dupa ce l-a prezentat pe Danny Boyle, castigatorul categoriei "Cea mai buna regie", Reese Witherspoon a participat la petrecerea post-decernare intr-o rochie albastra Rodarte.

Bijuteriile vintage se pare ca sunt in topul preferintelor vedetelor, pentru ca si Reese a ales astfel de bijuterii din colectia Fred Leighton.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 17 Mar 2010, 11:53
    Shopping de nota 10!

    Foarte interesant materialul... am descoperit de curand www.dorela.ro, un magazin virtual cu haine noi si vintage. Mi-am comandat si am avut una din putinele surprize placute din comertul virtual de la noi. Nota zece pentru fetele sau baietii de acolo! Am devenit fan si ii recomand tuturor!

    1
    0

  • madalynne pe 25 Nov 2009, 01:59
    ....

    cea mai eleganta a fost Angelina....frumoasa si eleganta k intotdeauna

    1
    0

  • alys pe 9 Mar 2009, 11:41
    Ce rochii au ales vedetele pentru noaptea Oscarurilor?

    foarte draguta rochia este a frumoasei Heidi Klum

    0
    1

  • andrada pe 26 Feb 2009, 00:58
    Ce rochii au ales vedetele pentru noaptea Oscarurilor?

    Amy Adams cea mai superba rochie

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod