"Cartea Bebelusului", de Manfred Praun

Sa dormim, sa ne jucam, sa mancam, sa ne alintam, sa fim ingrijiti - astfel identifici si satisfaci nevoile bebelusului tau... Un capitol care se refera pe larg la dezvoltarea bebelusului - de la primul zambet pana la primul pas. Jocuri antrenante si distractive cu ajutorul carora poti sa stimulezi bebelusul luna de luna.
Sa dormim, sa ne jucam, sa mancam, sa ne alintam, sa fim ingrijiti - astfel identifici si satisfaci nevoile bebelusului tau...

Un capitol care se refera pe larg la dezvoltarea bebelusului - de la primul zambet pana la primul pas. Jocuri antrenante si distractive cu ajutorul carora poti sa stimulezi bebelusul luna de luna.

Sfaturi din medicina clasica si homeopata pentru situatiile in care bebelusul este bolnav; lucruri bine de stiut legate de vaccinari.

Ghid competent pentru primul an de viata: de ce are nevoie bebelusul tau ca utilare initiala; cum il poti hrani in mod optim inca de la inceput si cum invata sa adoarma usor si sa doarma fara intreruperi.

"Cartea Bebelusului", de Manfred Praun, aparuta la Editura Mladinska, poate fi achizitionata din librarii, la pretul de 122 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • crina pe 6 Mar 2009, 18:37
    despre cartea bebelusului

    as dori sa cumpar aceasta carte dar nu locuiesc in Romania .Cum as putea intra in posesia ei?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod