Iubire si veselie, de Dragobete!

Sarbatoreste iubirea in stil romanesc! De Dragobete, Casa Satya isi pregateste un meniu foarte interesant, nu numai gustos, dar si senzual... Preparatele culinare care va vor fi servite tie si partenerului tau au efecte afrodiziace...
Sarbatoreste iubirea in stil romanesc! De Dragobete, Casa Satya isi pregateste un meniu foarte interesant, nu numai gustos, dar si senzual... Preparatele culinare care va vor fi servite tie si partenerului tau au efecte afrodiziace. Pe langa toate acestea, Casa Satya ii rasplateste pe cei care respecta traditiile romanesti, persoanele care vor veni imbracate in costume traditionale romanesti avand parte de un tratament special.

Casa Satya
Bd. Banu Manta nr. 25
Poti face rezervari la numarul de telefon: 0788 788 777.

Program: Restaurant & Ceainarie 12:00 - 22:30

Si in El Grande Comandante iubirea se sarbatoreste romaneste, pe 24 februarie, incepand cu ora 21.00. Petrecerea are loc atat in clubul El Grande Comandante, cat si in El Comandante.

Distractie mare la Funland!


Incepe saptamana cu distractie in forta la Funland! Amplasat la etajul 4 al magazinului Unirea, Funland este cel mai mare centru de distractii din Romania. Incinta are o capacitate de 800 de persoane, o suprafata de 3000 mp si multiple cai de acces: scarile rulante, lifturile exterioare si interioare si parcarea supraetajata (etajul 6).

Aici ai acces la bowling, biliard, videogames si playground.
Un centru de distractie totala. La Funland te poti delecta cu cele mai bune cafele si cele mai surprinzatoare cocktail-uri sau iti poti sustine, alaturi de prieteni, echipa preferata de fotbal: berea rece de la bar, videoproiectorul de inalta rezolutie si sistemul de sonorizare hi-fi sunt garantiile pentru savurarea unei victorii in campionatul intern sau in cupele europene.

Funland s-a deschis pentru prieteni si familie, pentru copii, tineri si pentru adulti. In final, cel mai important aspect pentru Funland este sa incurajeze spiritul de joaca al celor mici si al celor mari, sa-i reuneasca intr-un loc special in care pot sa experimenteze, sa exerseze, sa castige, sa se relaxeze si sa zambeasca.
 
Locatie: Piata Unirii, numarul 1, etaj 4, Aripa Splai
Adresa e-mail: revervari@funlandromania.ro
Telefon: 021/30.30.460 sau 074-FUNLAND
Program: luni-duminica: 10-24.
Mai multe informatii poti afla accesand Funlandromania.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod