Tot ce ai vrut sa stii despre modeling

"Cheia succesului ca model este sa nu uitati niciodata cateva lucruri debaza. Tineti-va capul pe umeri tot timpul. Pastrati-va calmul si invatatisa va descurcati atat cu succesul cat si cu esecurile. Un model fericitsi echilibrat este un model de succes", ne sfatuieste Cristian Surugiu -general manager la agentia de modeling Sequoia.

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o adolescentapentru a deveni fotomodel?
Trebuie sa fie o persoana simpatica, talentata, perseverenta si sa fiefoarte motivata.

Urmarea unor cursuri de specialitate este o conditie obligatorie?
Cu siguranta nu! Desi asa-numitele supermodele (care reprezinta o micaparte din totalul manechinelor care lucreaza) castiga cel mai mult siatrag atentia tuturor asupra lor, totusi numele celor mai multe modelede succes ramane necunoscut publicului. De fapt, sunt sute de modele inlume ale caror figuri ne sunt cunoscute, desi nu le stim numele. Iarasta pentru ca modelingul ofera surprinzator de multe posibilitati dea avea un loc de munca full sau part-time. Pe scurt, sunt mai multe destiut despre modeling decat ceea ce vedeti in revistele de specialitate.

Care sunt obligatiile pe care o scoala de modele ar trebui sa si leasume?
O pregatire profesionala corecta si dezvoltata pe elementele necesaremodelului in domeniu: modeling profesional, imbunatatirea imaginii desine, ultimele tehnici de miscare scenica, arta machiajului, cosmeticasi coafura, fitness & dietetica, tehnici de intervievare de succes,dezvoltarea unui portofoliu profesional, lucrul cu fotografii, modeling-ulca afacere, documentatie pentru cursuri (vizionari video).

Care sunt modalitatile prin care poate o incepatoare sa ajunga pe podiumulde prezentare?
Daca dispune de calitati fizice, talent, perseverenta, maleabilitate,un book de prezentare si nu in ultimul rand un agent bun, drumul ii estedeschis.
Restul depinde doar de ea.

Care sunt avantajele unei agentii de modele fata de sistemul "pe contpropriu"? Ce ar trebui sa ofere agentia modelului reprezentat?
Sistemul "pe cont propriu" (freelance) nu este deloc indicat. In Vestde exemplu, sunt foarte putini cei care practica acest sistem, pentru caorice model care nu este reprezentat de un agent nu este credibil. Decidaca esti "pe cont propriu" nu poate fi vorba de avantaje, ci numaide dezavantaje. Am sa va vorbesc doar despre cateva: nu cunosti toateselectiile (castingurile) pentru activitatile modelului, clientii itiimpun tarife mai joase decat ale pietei; uneori, in lipsa unui contractbine pus la punct, modelul munceste mai mult decat s-a discutat initialsau nu este remunerat cu ceea ce s-a stabilit (sau mai grav, nu esteplatit deloc); nu sunt asigurate conditii rezonabile de desfasurare aactivitatii modelului. O agentie de buna credinta ofera in schimb toateaceste avantaje si chiar multe altele. Decizia va apartine.

Ce implica un contract cu o agentie de fotomodele?
Implica definirea in clar a obligatiilor si drepturilor ambelor partiimplicate: agentie-model. Sunt luate in discutie obligatiile agentieide a promova si reprezenta cu buna credinta si profesionalism modelul,conditii si termeni de plata, seriozitatea, profesionalismul si implicareamodelului in activitatile solicitate, durata intelegerii si clauze dereziliere.

Care este suma pe care o incepatoare o poate castiga pentru o prezentare?
Prezentarile in Romania nu sunt foarte bine platite.
In unele situatiipentru un incepator preturile sunt foarte mici. Prezentarile bine platitepentru modele cu experienta pot atinge si depasi pragul de 50$ net.

Exista posibilitatea negocierii contractului cu agentia sau agentiadicteaza termenii iar modelul accepta?
O agentie de buna credinta si profesionista propune numai conditiiavantajoase modelelor sale. Modelul trebuie sa aiba incredere in judecatasi conditiile agentiei in relatiile cu clientii sai.

Ce tipuri de modele se cauta in acest an in ceea ce priveste aspectul,chipul etc.?
Nu se cauta ceva nou fata de anii trecuti. Exista doua tipuri de modele:glamour- caracterizat prin fata plina, figura angelica, cuceritoaresi grunge - caracterizat prin fata colturoasa, pometi proeminenti,chip patratos.
Pentru a ajunge pe podium este nevoie de aspect placut, linie corporalasubtire pentru prezentari, inaltime de 1,73-1,74. Prin aparitia pepodim a lui Kate Moss( genul grunge), care are doar 1,69 inaltime,ni s-a aratat totusi ca si aceste reguli pot fi incalcate si ca lumeamodelingului este una plina de surprize.

Termeni in moda
Pentru ca a discuta despre modeling presupune si o baza de termenispecifici, iata un glosar care cuprinde toate notiunile necesare uneiincepatoare:
Beauty Shot - fotografie a capului (portret)
Book-ul (portofoliu) - album de fotografii ale modelului, este ceea cele aratati clientilor la prima intalnire
Booker - agent de modele
Castingul - selectie realizata de client in vederea alegerii unuia saumai multor modele pentru actiune sa
Catwalk - podium pe care defileaza modelele la o prezentare
Chartul - agenda de lucru a modelului, tinuta de agentie, care cuprindetot ceea ce tine de programul de model
Compozitul - un card de prezentare a modelului, de cele mai multe oriin format A5 (imprimat fata-verso)
Contact Sheet - imagine fotografica de diverse formate continand pozitiileexpuse pe un film
Date personale - informatii privind culoarea parului si a ochilor,inaltimea, masura de imbracaminte, pantofi, dimensiunile modelului
Day-rate - remuneratia unui model pentru o singura zi de munca
Extrase - imagini demonstrand activitatea unui model, decupate dinreviste sau alte publicatii
Fee - suma platita de client pentru activitatea modelului
Fitting - operatia de alegere si de probare a pieselor vestimentarepe care un model le va purta la o prezentare de moda sau la o anumitasedinta foto
Fotografie editoriala - fotografie asociata stirilor din revista
Fotografie full-lengh - fotografie care infatiseaza modelul din cap panain picioare
Go-see - interviu intre un model si client sau model si fotograf
Locatie - zona de fotografiere sau filmare
Model release form - document care certifica munca efectuata de un model
Open Call day - interval de timp in care agentia primeste spre vizionaresi discutii persoane ce aspira sa devina model
Sampling - activitate promotionala realizata in sistem "direct network"(intrevedere model-potential client) concretizata prin impartirea demostre de produs (sample) sau materiale publicitare
Still - fotografie (statica) in opozitie cu filmarea
Shoot (sedinta foto) - locul si momentul realizarii unei serii defotografii
Scouter - persoana angajata de agentie care este mereu in cautare denoi talente (modele)
Top model - model de superclasa, cu statut de celebritate

Daca acum iti doresti mai mult ca oricand sa devii model si nu stiice sa faci, incearca sa ajungi pe 1 sau 15 martie, intre orele 10-16la Sala Palatului unde ii vei intalni pe Jojo si Cabral - invitati deonoare alaturi de o echipa de profesionisti care are ca scop formareaunei echipe de viitori manechini si modele.
 

Comentariile 101-150 din 190

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 1 Dec 2009, 16:51
    vreau sa fac modeling

    Buna...as vrea sa fac modeling...1,75..greutate 60kg..apox 89-60-92...astp rasp vostru....

    1
    0

  • madalina pe 29 Nov 2009, 17:20
    vreau sa devin model

    buna .am doar 17 ani si imi doresc foarte mult sa devin model.sunt din Braila si aici nu prea stiu unde as putea sa ma duc .am 1.71 inaltime si 48 kg.vreau sa stiu unde as putea sa ma duc ,cu ce sa incep pentru a deveni model

    1
    1

  • alexandra pe 31 Oct 2009, 12:02
    Vreau sa devin model

    Am 1.74 inaltime,53 kg,frumoasa,sexy,stiu exact ce vreau de la viata...cumsa fac sa ajung model??

    1
    1

  • girlnextdoor3 pe 3 Oct 2009, 12:15
    modaa

    Pt fetele care doresc sa devina modele , ceea ce au de facut in primul rand este sa se prezinte la o agentie si acea agentie va hotari daca o primeste sau nu . Daca nu te-a primit agentia respectiva de poti prezenta la alta agentie pentru ca nu toate agentiile au aceasi pretentie. E bine de stiut ca agentiile mai scumpe sunt mai bune . Si nu este adevarat ca trebuie sa ai 1.75 pentru a fi model .Eu am 1.69 si am participat la ceva prezentari desi inca sunt incepatoare . Bineinteles ca daca doresti sa participi la marile prezentari . cum ar fi cele ale lui Catalin Botezatu trebuie sa ai macar 1.73 .

    1
    0

  • taniusha pe 25 Sep 2009, 16:36
    salut

    imi doresc foarte mult sa devin model.....doar ca nu stiu cum sa incep....as fi foarte recunoscatoare daca matzi ajuta.....ms mult astept rs de la dvs.....va rog mult

    0
    3

  • Elena-Narcisa pe 17 Sep 2009, 16:32
    buna!

    sincer,mi-am dorit de mult timp sa fiu parte din acele fete pline de stil si gratie pe care le vedeam la tv prezentand diverse produse vestimentare.Daca ma puteti ajuta in acest caz mi-as dori foarte mult,dar cu seriozitate pentru ca sunt o fire care ii place sa fie inconjurata de oameni adevarati..Asa k o prezentare sa va zic despre aspectul meu fizic:am 176cm,60-61 kg,maurile mele sunt 85-60-90,am ochii verzi,parul saten..daca dvs credeti ca as avea sanse astept un e-mail de la dvs .Va multumesc anticipat!

    0
    0

  • raluca pe 15 Sep 2009, 20:02
    salut

    buna..nu stiu cat sunt de "ok"pentru asa cv...dar mi'ar placea foarte foarte mult sa ajung un modelas.faptul k prietenii mei ma incurajeaza mereu..e cv in plus.Am 1,68,46 kg ,16 ANI,78-65-83.sunt draguta...desi asta depinde de cel care vede asta

    0
    2

  • catty pe 10 Sep 2009, 23:03
    ...

    AM 40 DE KG....DAR POT SA SLABESC REPEDE:)....DACA ESTE NEVOIE

    0
    1

  • catty pe 10 Sep 2009, 22:56
    cursuri,castinguri,reclame...

    buna!...ma numesc catalina am 13 ani shi jumatate,parul lung shaten deschis,ochi albastri piele alba ...picioare lungi un abdomen plat praktic karate de 3 ani jumate shi vrea sa devin fotomodel sau sa apar macar pe coperta unei reviste ...ma simt bine in fata aparatului de fotografiat shi imi place sa fiu naturala....am o problema cu inaltimea am doar 1.57 cm...shi urmeaza sa ma inscriu la niste cursuri de modeling shi vreau daka se poate sa particip la un casting..sa ma anuntati si pe mine va rog frumos...!!!!!!!

    0
    1

  • CODRUTA pe 5 Aug 2009, 11:17
    firme modeling

    AS DORI SA STIU O FIRMA DE MODELING CARE SE OCUPA CU INITIEREA TINERELOR IN MODELING

    0
    3

  • ANDREEA pe 11 Iul 2009, 10:03
    modeling

    AS DORI SA STIU SI EU CEVA DESPRE MODELING DAR SUNT DINTR-UN ORAS DE LANGA TIMISOARA SI NU STIU CATE SANSE ASI AVEA CU TOATE CA FACULTATEA O TERMIN LA TIMISOARA.MA POATE AJUTA CINEVA CU UN SFAT?MULTUMESC

    0
    1

  • Violeta pe 3 Iul 2009, 12:41
    FETELOR

    Sunt din Moldova......ma ocup cu modelingul........si as putea sa va dau raspuns la citeva intrebari ........dupa comentariile scrise vreau sa spun ca fetele care au spre exempllu..Elena-1.34......Patricia-1.48......si alte fete.....vreau sa va sugerez ca cu asa inaltzime nu faci nimik.......asa ca creatziva alte visuri shi nu mai speratzi la cariera de model ca nu avetzi nici o sansa.....citeva indicii pentru cei care vreau sa devina fotomodel trebuie sa ai inaltzimea de la 1.75 in sus .......1.73-1.74 se poate,greutatea TREBUIE SA FIE PINA LA 50 DE KG DEOARECE O FATA TREBUIE SA FIE USOARA,PARUL TREBUIE SA FIE LUNG,SA AI UN TEN SUPERB,SHI CARIETERA O POTZI INCEPE DE LA VIRSTA DE 12 ANI PINA LA 24 STIU CA E CEVA ABSURD DAR ASTA E REALITATEA,DAKA AVETZI CEVA INRTEBARI DATZIMI sUCCES!

    0
    2

  • calina pe 30 Iun 2009, 17:32
    vreau sa devin model

    salut! am 1.73 inaltime, 50 de kg, par lung brunet, ochi caprui, ....si va rog sa imi spuneti daca am ceva sanse sa devin model...va multumesc!!

    0
    1

  • calina pe 30 Iun 2009, 17:31
    vreau sa devin model

    salut! am 1.73 inaltime, 50 de kg, par lung brunet, ochi caprui, ....si va rog sa imi spuneti daca am ceva sanse sa devin model...va multumesc!!

    0
    1

  • Andreea pe 26 Iun 2009, 14:00
    ce trebuie sa fac pentru a ajunge model-fotomodel

    Buna..numele meu este Andreea, am 13 ani sunt din Buzau, am 1,60 si 45 kg...ochi caprui..imi doresc foarte mult sa ajung model-fotomodel.as vrea sa stiu ce trebuie sa fac pentru a ajunge model-fotomodel...si de la ce varsta as putea sa incep modelingul..Multumesc!

    0
    1

  • ade pe 25 Iun 2009, 12:51
    vreau sa ajung model

    Buna...am18ani..am1,72cm....49kg....as putea sa devin model?

    0
    0

  • simona pe 19 Iun 2009, 20:21
    vreau sa ajung model

    Buna ..numele meu este Simona,,sunt din judetu Bacau...si mi-as dori foarte mutl sa ajung model...am 1,73 inaltime..si am 52 de kg..par lung.de culoare saten. deschis .ochi caprui..am 15 ani...

    0
    0

  • simona pe 19 Iun 2009, 20:19
    vreau sa ajung model

    Buna ..numele meu este Simona,,sunt din judetu Bacau...si mi-as dori foarte mutl sa ajung model...am 1,73 inaltime..si am 52 de kg..par lung.de culoare saten. deschis .ochi caprui..am 15 ani...

    0
    2

  • Patricia pe 23 Mai 2009, 19:31
    modeling

    Sunt o fatade 11 ani,1 m 48, 34 kg si imi doresc tare mult sa fac modeling,.Pot sa fac acest lucru in Targu-Mures?V-as ruga tare mult sa-mi da-ti un raspuns pe mail.Multumes anticipat

    0
    1

  • Camila pe 17 Mai 2009, 00:11
    As vRea Sa dewiN ModeL

    Buna.....sunt tot eu Camila.........unde as putea gasii o agentzie modeling in Targu Mures????!!!!!!!!!!

    0
    1

  • Camila pe 17 Mai 2009, 00:08
    As vRea Sa dewiN ModeL...

    Buna...numele meu este Camila,sunt din Targu Mures iar visul meoo este sa ajung model....am 1.68 inaltzime...55kg:P par lung....cretz de culoare saten-inchis...ochii caprui,inchisi mai bine zis negrii....in octombrie implinesc16 ani...sunt foarte comunicativa,ambitzioasa,prietenoasa...iar toata lumea imi spune ca mi s-ar potrivii de minune aceasta cariera!!!:P;):* Am cautat multe solutzii sa urmez aceasta cariera dar n-am gasit!!! ma putetzi ajuta??? va rog moolt!!!

    0
    1

  • patricia pe 26 Apr 2009, 21:40
    as vrea sa devin fotomodel

    buna...as vrea sa devin fotomodel dar vreau sa stiu daca am vreo sansa deoarece am doar 1 67-1 68.in iulie implinesc 17 ani si am 53kg,par lung ondulat de culoare saten inchis,ochi caprui si am facut inot de performanta timp de 4 ani...va rog sa-mi spuneti ce sanse am,mai ales ca am un tatuaj micut in partea stanga jos a abdomenului...multumesc anticipat

    0
    2

  • ELENA pe 19 Apr 2009, 20:07
    as vrea sa devin model sau fotomodel

    ..."Boona ma numesc Elena..am 35kg,1.34 inaltime,13 ani,parul saten,ochi caprui,sunt din buc,si as dorii taree mult sa devin model sau fotomodel....imi place moda...sunt chiar pasionata...si am fost aleasa la un casting....si dak sunt buna k model sau fotomodel si vreti sa aflatii mai multe despre mn..va rog sami trimiteti un e-mail...":xsi va rog sami rasp la intrb:AS PUTEA SA DEVIN MODEL SAU FOTOMODEL/SUNT BUNA PENTRU A URMA ACEASTA CARIERA???...cu stima elena

    0
    0

  • Mikaella pe 3 Apr 2009, 22:11
    Ce sa fac?

    Am absolvit un curs de modeling acum 2 ani...in toamna urmau sa ma sune pt continuarea studiilor,dar nu s-a intamplat.Acum nu stiu cum sa dau ei....teoretic ei ar treb sa ma caute..daca sunt interesati dar asteptarea "ma omoara"...si daca in 2 ani nu m-au cautat dc-ar face-o d`acum in colo... Ce ma sfatuiti sa fac?

    0
    0

  • andreea pe 2 Apr 2009, 19:46
    Wow..:)

    ce spunetzi voi aici e super..milano..paris..visez si eu la asta dar nu cred k sunt suficient de inalta pt asa cv..:(..am 1,67 47 kg..14 ani..:)..deci..cred k trebuie sa mai astept..cred..

    0
    1

  • csilutza pe 16 Mar 2009, 23:45
    need help

    pt a deveni fotomodel-manechin , eu trebuie sa investesc bani in asta? experienta nu am deloc dar cam stiu despre ce este vorba . Am o inaltime de 1.80,par saten mediu, ochi maron spre negru,ten culoare deschisa, 62 kg. Sami spuna cineva ca ce trebuie sa fac sa ajung si eu fotomodela .astept raspunsuri. multzumesc

    0
    1

  • Sirbulescu Adrian pe 9 Mar 2009, 14:48
    cursul de modeling

    cat costa un curs de modeling.Am 22 ani , 1,85 m , 80 kg sunt din Bucuresti student la Universitatea Ecologica specialitatea Inginerie manageriala anul 2.As vrea sa colaboram part time. M-ar interesa detaliile esentiale.Cu respect ADY.

    0
    1

  • E. A pe 7 Mar 2009, 13:09
    ....

    Acesta a fost si visul meu... m-am inscris la agentii in urma cu 2 ani. La inceput aveam cate o prezentare sau un hostess intr-un club sau la palatul regal de obicei. Apoi au inceput colaborariile propriu zise cu agentiile din bucuresti.cate 3 castinguri pe zi...din care pe majoritatea le luam... seara eventual un hostess la o petrecere intr-un club "de fitze".. aparitiile in reviste au fost urmatorul pas pentru a ajunge sa am prezentari la milano si la paris.... FTV boat si contract de 3 luni in coreea. Este o lume interesanta in care am intrat pentru ca toata lumea ma impingea sa fac acest lucru. intradevar am 1.78 inaltime 55 de kg . Dar in aceasta lume a modellingului exista multe tentatii... de care foarte putine scapa. eu deocamdata nu mai am timp pentru ca sunt clasa a 12 -a si ma asteapta bacul si admiterea .... dar sincer dak sunteti sigure de ceea ce vreti sa faceti e foarte simpu. Da-ti un google search = AGENTII DE MODELE -BUCURESTI si va vor aparea toate agentiile din bucuresti . la inceput dak aveti noroc si va iau sub aripa lor ... dak esti serioasa punctuala , dragutza cu toti vei avea multe job-uri ... prezentari si contracte in afara... cum ar fi milano paris berlin. Mult succes !!!!

    0
    1

  • melly pe 5 Mar 2009, 20:59
    agentii de modeling in timisoara

    P.S. Adresa mea d mail este melly_babygirl89@yahoo.com

    0
    1

  • melly pe 5 Mar 2009, 20:54
    agentii de modeling in timisoara

    Sunt o studenta in varsta de 19 ani, cu dimensiuni destul de potrivite as spune eu, si as vrea sa stiu ce agentii de modeling imi recomandati aici in timisoara. Si inca o intrebare: este posibil sa te inscri la o agentie de modeling cu sediul sa zicem in bucuresti dar sa faci prezentari, etc. in alt oras? (eu sunt din timisoara, si nu prea am cum sa ma deplasez din cauza facultatii si orarului incarcat..) Multumesc anticipat

    0
    1

  • tamas bogdan pe 20 Feb 2009, 18:58
    buna sa nu ignorati comentariul meu.. multumesc

    as dori si eu sa incerc sa particip sau daca ma vede cineva sa ma anunte pe hi5 meu...imi doresc din tot sufletu sa ajung in moda si nu stiu unde sa apelez..daca credeti ca sunt bun si merit si arat bine varog sa ma contactatii.. http://angeel29.hi5,com este hi5 meu......... MULUMESC

    0
    1

  • dis pe 12 Feb 2009, 10:01
    ^_^

    din pacate cum a zis si adina in modeling nu ii prea intereseaza daca ai personalitate si stii ce vrei in viata. ei vor un lucru: sa arati bine. inca un lucru ar mai fi: daca ai bani ai de toate... daca ai bani arati bine( la urma urmei in ziua de azi daca ai bani iti faci tot ce vrei ). in modeling sunt si exceptii in care poti sa ai 1,65 si sa apari pe podium ( asta presupune faima si sa ai ceva special... vestimentatia si transportul ar trebui platit d firma respectiva si deasemenea nu trebe sa accepti sa faci totul gratis... la urma urmei e un fel de job.

    0
    1

  • taa pe 9 Feb 2009, 22:23
    1,75?!

    hmmm multe dintre voi au spus ca trebuie sa ai peste 1,75 pt a urca pe podium..dareu am doar 1 73 si am prezentat pt maria marinescu,stephen pelger,catalin botezatu si altii..bineinteles daca nu ai inaltimea necesara trebuie neaparat sa ai un chip deosebit..

    0
    1

  • Ela pe 9 Feb 2009, 19:46
    ajutati-ma

    Buna! ma numesc mihaela, am 15 ani, 55kg, inaltime 1.70. Locuiesc practic intr-o comuna...si mi-as dori enorm de mult o cariera in modelling dar nu stiu la cine sa apelez. Va rog sa-mi raspundeti si sa ma ajutati. Majoritatea fetelor locuiesc in orase insa eu locuiesc intr-o comuna din jud Alba. Va implor sa ma ajutati si pe mine. Parintii mei sunt de acord sa ma ajute, am cautat si prin reviste insa nu am gasit nimic care sa ma poate ajuta. Va rog cititi mesajul si raspundeti-mi cat de repede puteti, daca vreti bineinteles.

    0
    1

  • rox pe 1 Feb 2009, 23:21
    buna

    ma numesc Roxana.am 17 ani , 57 kg ,inaltime 1.74 si 86-60-90.as vrea sa urmez cursuri de modeling...dar in orasul unde locuiesc nu am avut ocazia...putetzi sa`mi datzi numele unor agentzii mai bune de modeling din Timisoara...si sa`mi sp dak exista adentzii de genu` asta si in Craiova...multzumesc anticipat :)

    0
    1

  • grejdan elena florentina pe 1 Feb 2009, 19:07
    fotomodel sau model

    buna ......despre mine

    0
    1

  • cristina pe 31 Ian 2009, 14:08
    modeling...

    eu sunt..pasionata..mult..de lumea modei..si tare as vrea..sa stiu..cum as putea face o scoala buna de modele///am 16ani..si 177...47..kg...sunt din moldova...e o problema?

    0
    1

  • beno eniko pe 30 Ian 2009, 09:29
    model

    fetita mea are 9 ani,cu ochi albastru deschis,par blond deschis,si sportiv(danseaza latino-american)si (inot cu mai multe diplome si cupa primul loc) dar ii place sa fac fotografii, cum ar putea sa demonstrez dumneavoastra ,daca mi-ati da o sansa macar sa va trimit o fotografie! va multumesc foarte mult!!!

    2
    1

  • mihaela pe 27 Ian 2009, 21:28
    model

    Imi doresc tare mult sa ajung model am 58 de kg inaltime 1-70 si vreau sa fiu mode sunt frumusica foc nu sunt nici grasa nici slaba si am 19 ani va rog sa-mi dati un ras daca se poate sa nu .La revedere o seara cat mai placuta.Astept sa-mi dati un ras,Mihaela

    0
    1

  • nela pe 4 Ian 2009, 11:03
    as vrea sa intru in lumea modelingului

    am un 1,65..si as vrea sa incerc pt a intra in lumea modelingului si as vrea sa ma ajutati..sunt ffffffffffff draguta...voi o sa ulati decizia.

    0
    0

  • AnDr4DddA pe 3 Ian 2009, 14:41
    vreau sa devein model

    As vrea sa devin model... ma puteti ajuta si pe mine??? va rog frumos...

    0
    1

  • any pe 26 Dec 2008, 15:19
    model

    as vrea sa ajung si eu model in judetul arad ce ar trebui sa fac?ast rasp kt mai urgent posibil

    0
    1

  • dulcik pe 20 Dec 2008, 20:08
    vreau sa devein model

    am facut si eu cursuri de modeling dar nu m-am mai dus pt k nu aveam nici un avantaj de exemplu dak aveam prezentari in afara orasului trebuia sa imi asigur singura transportul si vestimentatia

    0
    1

  • andreea pe 20 Dec 2008, 15:47
    as avea o intrebare...

    buna!am 1.75, 51 kg, bust 87,talie 58, solduri 89, bruneta natural,ochi caprui spre verde... sunt o persoana foarte energica,fac mult sport si imi place sa fiu in forma.am un simt al umorului foarte dezvoltat,sunt o persoana simpatica,realista,increzatoare in propriile puteri si de obicei cand imi pun ceva in minte reusesc. ceea ce vroiam sa va intreb... este daca as avea vreo sansa ca model?va rog daca puteti raspunde... multumesc.

    0
    1

  • ionela pe 11 Dec 2008, 19:07
    fotomodel

    buna!Am 16 ani ...1.75....59 kg si imi doresc cu orce pret sa ajung fotomodel.......im place la nebunie sa fiu in cadrul atentiei si sa fiu aclamata ....pa pwpici

    0
    1

  • maria pe 8 Dec 2008, 00:57
    vreau sa ajung fotomodel

    buna!! Am 16 ani ...1.72 am 54 kg si as vrea ...sa ma ajutati s pe mn...nu am facut cursuri nimic...dar asta este cel mai mare vis al meu sa ajung model..va pop

    0
    0

  • Raluca pe 1 Dec 2008, 15:42
    fotomodel

    buna! Am 13 ani ....1.73...53kg.....si imi doresc foarte mult sa ajung fotomodel....daca vrei trimiteti-mi un mail si spuneti-mi ce sa fac ca sa ajung.....ms:D

    0
    0

  • Ana pe 30 Nov 2008, 01:06
    fotomodel

    Am 19 ani,blonda cu ochi caprui, 1.68 inaltime 85-60-87, si imi doresc foarte mult sa ajung fotmodel....va rog sa ma ajutati..

    0
    0

  • andra pe 24 Nov 2008, 08:05
    fara vise

    Am...1.75 si 82-59-90...si din cauza celor 90 d cm nu pot urca p podium,insa mi-a trecut febra modellingului si m-am orientat spre altceva...cinematografie,o fatza comerciala care are cva d zis,o atitudine adecvata,si norocul iti pot aduce sute d euro pe 5 min filmate fatza de 10 milioane date pe cursuri de modelling cu care nu faci nik,decat poti sa iti inramezi diploma.succes fetelor.

    0
    0

  • marga pe 18 Nov 2008, 16:34
    pt d-na E.Soare

    ce dreptate are si adinutz,,,informati corect acesti copiii visatori si despre notiunile de ANOREXIE si BOULIMIE,prin care sigur vor trece pentru a-si mentine siluetele la standardele cerute de creatorii de moda

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod