Andreea Esca Eram, asa cum n-o vedem la televizor

Andreea Esca Eram are 29 de ani si in fiecare seara va prezinta Stirile Pro TV. Clasica imagine a Andreei ne-a fost spulberata la sedinta foto si, cu siguranta, fotografiile urmatoare va vor provoca acelasi sentiment.

Andreea Esca Eram are 29 de ani si in fiecare seara va prezinta Stirile Pro TV. Clasica imagine a Andreei ne-a fost spulberata la sedinta foto si, cu siguranta, fotografiile urmatoare va vor provoca acelasi sentiment.

Am cunoscut, la Le Club, locatia aleasa pentru sedinta foto, o alta Andreea Esca. Cea originala, plina de veselie si energie. Imaginea sobra, abordata la stiri, ni s-a parut, in acel moment, o fatada incredibila pentru vedeta Pro TV.

"Sunt o fire foarte vesela dar nu pot aprecia ca, atunci cand apar pe ecran, ma trasform. Emisiunea de stiri este de asa maniera incat nu-mi permite sa rad. Imi pare rau ca nu pot fi asa cum sunt in viata de zi cu zi dar realitatea este cruda si din nefericire trista", spune Esca. "La o emisiune de divertisment, prezentatoarea trebuie sa fie cat mai variat imbracata si la coafata. La stiri insa, oamenii se concentreaza asupra mesajului. Eu nu pot distrage atentia telespectatorilor cu cine stie ce coafura sau rochie", apreciaza Andreea.

In timpul sedintei de machiaj si coafat, am intrebat-o apoi daca nu i-a fost greu sa-si pastreze aceeasi imagine, ani la rand. "Imaginea, odata impusa, trebuie mentinuta. Nu ma obliga nimeni sa apar intotdeuna la fel. Eu imi doresc sa fiu asa si cred ca-mi sta foarte bine. In ceea ce priveste coafura, cred este suficient de clasica pentru o emisiune de stiri", este de parere Andreea, precizand ca-i place cand i se spune ca, intr-un fel, este imaginea Pro TV-ului. "Acest statut este extraordinar de placut dar, in acelasi timp, greu de mentinut. Mai ales pentru ca nu este cel mai greu sa ajungi undeva ci sa te mentii. Tot timpul trebuie sa fii in competitie, sa fii mai bun. Altfel, nu ai sanse. Trebuie sa stii ce vrei si sa fii serios. Din fericire, mie imi place foarte mult ceea ce fac si-mi este destul de usor sa ma pastrez in forma", precizeaza prezentatoarea.

Andreea a terminat, in '90, Liceul Lazar. A urmat apoi cursurile Facultatii de Jurnalism, iar din februarie '92 lucreaza in fascinanta lume a televiziunii. "Am fost, pe rand, reporter, realizator si prezentator. Am facut multe stagii, in strainatate, pentru a ma perfectiona. Cel mai important este cel de la CNN, de pregatire profesionala in televiziune. Sunt o perfectionista si cred ca la baza talentului sta concentrarea", mai spune ea.

Am intrebat-o pe Andreea si ceea ce nu se vede la televizor. Am aflat ca programul sau de lucru incepe la ora 13,00, cand are sedinta de redactie, in care se aleg stirile zilei. Urmeaza scrierea si redactarea lor. De la 16,30 incepe repriza de coafura si machiaj iar, la 19.00, intra in direct. Parfumul sau preferat este Reminisance. Designerii ale caror creatii le poarta, cu cea mai mare placere, sunt Chanel si Ungaro si, am mai aflat ca a fi mama este ceva ce, dupa parerea Andreei, nici o femeie nu ar trebui sa rateze.

Daca pana acum opt luni imi doream sa ma bucur, in continuare de satisfactiile de care am avut parte, acum toate gandurile mele incep sa se indrepte catre fiica mea. As vrea ca si Alexia Margot sa se bucure de sansa pe care am avut-o eu", conchide Andreea.

 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 11 Iun 2008, 10:34
    erata

    Cred ca are 39 de ani si nu 29 cum ati scris voi in articol. Mai multa atentie!!!

    0
    0

  • A pe 10 Iun 2008, 00:23
    Andreea Esca Eram, asa cum n-o vedem la televizor

    Care este continutul articolului?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod