Toamna se numără lansările!

A sosit toamna și odată cu ea, trebuie să îmi adaptez machiajul la culorile care îmi pun în evidență tenul și culoarea ochilor. De fiecare dată apar noi tendințe în arta machiajului dar,

A sosit toamna și odată cu ea, trebuie să îmi adaptez machiajul la culorile care îmi pun în evidență tenul și culoarea ochilor. De fiecare dată apar noi tendințe în arta machiajului dar, să nu uitam, că trebuie de fiecare dată să apelăm la un specialist, un make-up artist, care să ne recomande paleta coloristică optimă pentru fiecare dintre noi.

Este foarte important, cred eu, ca să ne păstrăm naturalețea și să accentuam trăsăturile frumoase. Astfel, stând de vorbă cu prietena mea, make-up artist Dana Hărsulescu, am întrebat-o care mai sunt tendințele acestui sezon și iată ce mi-a raspuns:

Ca tendințe în machiaj - nu se mai poartă neapărat rujul nude la smokey eyes, ci se poartă un ruj mai îndrazneț în culorile vedetă ale sezonului: corai, fucsia, roșu portocaliu.

Sprâncenele se stilizează cât mai aproape de forma lor naturală, tenul trebuie să arate cât mai natural, nu foarte încărcat.

Se pune accent pe intensitatea privirii și aici make-up artist-ul poate face uz de imaginație în folosirea culorilor. Nu există limite, se pot alege și culori tari: verde, albastru cobalt, roșu intens, portocaliu, galben cât și combinații mai subile ca alb cu auriu sau folosirea nuanțelor pastel.

Cât despre tehnica smokey eyes este preferata anul acesta pentru culorile metalice în special și pentru culorile inchise (negru, cenușiu, brun). Linia de tuș este nelipsită, de la cele foarte subțiri până la cele groase care acoperă aproape jumătate din pleoapa mobilă.”

Scurt și la obiect.

Pentru o sedință foto pe care am realizat-o la lansarea colecției mele de haine și accesorii, Etiquette by Dana Săvuică, am avut ocazia să pun în aplicare sfaturile Danei. M-am lăsat pe mâna ei și cred eu că ea a reușit să îmi dea o tușă de glamour, dar păstrând strălucirea naturală a tenului meu.

Pe lângă machiaj, există și cel semipermanent, de la tatuarea sprâncenelor până la alungirea genelor cu extensii. Îmi place mult noul look lansat de Chanel cu sprâncene strălucitoare. Pentru cele care vor să aibă buze roșii, ele pot apela la doctor esthetician care poate face un contur fin cu acid hyaluronic, volumizând buzele și dând un aspect sexy, senzual, apoi se pot colora ușor prin tatuare.

Puteți fi frumoase exact în acele ore ale dimineții când, în loc să fugiți ca să vă machiați, puteți lenevi în pat și să vă treziți frumos iubitul!

Machiajul este mană cerească pentru o femeie și cred că trebuie să ne folosim de toate trucurile și inovațiile lansate de specialiștii în frumusețe.

Acum că stau să mă gândesc, tocmai ce am primit o invitație la lansarea colecției Christmas de la Sephora! Marți, 16 octombrie mă voi duce să văd care sunt noile produse de make-up și chiar lansez această invitație unei ambasadoare Eva.ro! Ea mă va însoți la eveniment și va fi printre primele femei care va descoperi ce conține goodybag-ul!

Cu drag,
Dana Săvuică

http://www.danasavuica.ro/
https://www.facebook.com/pages/Dana-Savuica/158645347535146?ref=ts

dana-svuica
dana-svuica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod