O zi de beauty împreună cu Eva.ro

Așa cum am promis, am invitat una din ambasadoarele Eva.ro ca să mă însoțească la evenimentul Sephora. Eram curioasă să văd colecțiile de Christmas în premieră, fiind obișnuită cu

Așa cum am promis, am invitat una din ambasadoarele Eva.ro ca să mă însoțească la evenimentul Sephora. Eram curioasă să văd colecțiile de Christmas în premieră, fiind obișnuită cu evenimentele  organizate, în cel mai elegant stil, pentru toată breasla din lumea revistelor glossy.

A fost o zi superbă de toamnă, care mi-a îndreptat pașii pe strada Monetăriei unde, cu ceva ani în urmă, mergeam cu mama de mână în drum spre școală.  M-am amuzat teribil când , printre strigătele copiilor care ieșeau de la școala nr. 11, puțin mai încolo se auzeau strigătele de bucurie ale redactorilor de beauty care se întâlneau la cochetul bar-lounge Collage. Într-o atmosfera psihedelică, am fost primită la intrare de către hostesele îmbrăcate în rochii  sexy cu un semn distinct care prevestea  o distracție pe cinste!

M-am întâlnit cu ambasadoarea Eva.ro, Ioana Cernescu și a fost , cred eu, dragoste la prima vedere! Am intrat amândouă în fascinanta lume a frumuseții și a cadourilor de Christmas, având sentimentul că Moș Crăciun ne așteaptă după un colț.

Ne-au întâmpinat zâmbetele calde ale reprezentantelor tuturor brandurilor ce sunt găzduite la Sephora și de către toate femeile care se înghesuiau să atingă produsele de beauty care străluceau pe piedestal. Un târg al frumuseții, pe ritmuri mixate de către DJ Vali Bărbulescu, cu globuri din cristal care se roteau amețitor și care creau o iluzie optică  a anilor Disco!

Suuuper atmosferă! Am început incursiunea pe tărâmul magic și am descoperit eyeliner sub formă de acadea, compact beauty case cu zeci de culori pentru ochi, obraz și buze, set de perii și mascara extra volume, uleiuri cu praf auriu și argintiu pentru efectul de piele strălucitoare, toate marca Sephora.

Oja Special Effects de la Nails Inc. mă încântă de fiecare dată cu extravaganța culorilor sclipitoare și m-am așezat imediat pentru o manichiură , alegând un roșu cu efect iluminatoriu.

Am redescoperit parfumul Jimmy Choo, care va ieși într-o variantă Limited Edition cu ambalaj argintiu, noua gama de cosmetice de la Givenchy cu o mască de dantelă neagră îmbibată cu crema pentru hidratarea pielii și o mascara cu o perie special creată pentru volum 3D la gene. Îmi place foarte mult prezentarea produselor Too Faced și am reținut chiar noua caseta de beauty Bon Bon ce va aparea în curând la Sephora.

Iată și părerea Ioanei despre produsele din cadrul evenimentului Sephora: “Din multitudinea de produse prezentate la eveniment mi-a plăcut în mod special parfumul Lady Gaga FAME, singurul parfum cu fluid negru, care odată pulverizat devine transparent.

Un alt produs care mi-a atras atenția este revoluționarul Even better eyes de la Clinique, o cremă cu aplicator metalic care captează lumina, îndepărtând cearcănele și reducând pungile de sub ochi.”

Am terminat ziua stând de vorbă și împărțind informații de beauty cu ambasadoarea eva.ro, bând un cocktail non-alcoolic  la bar-lounge, având sentimentul ca am fost pe deplin răsfațate.

Săptămâna aceasta se inversează rolul. Eu sunt cea invitată de către o ambasadoare Eva.ro la evenimentul de lansare a colecției The New Little Black Dress, semnată Mirela Stelea.  Revin luni cu detalii!

Va pup,
Dana Săvuică

http://www.danasavuica.ro/
https://www.facebook.com/pages/Dana-Savuica/158645347535146?ref=ts

dana-svuica
dana-svuica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod