Secretul meu, ADD

Probabil că vă întrebați ce înseamnă ADD? Eii, cu siguranță nu înseamnă  secret “Ascuns De Dumneavoastră” ci mai degrabă este ceva ce doresc să vă împartășesc, este secretul

Probabil că vă întrebați ce înseamnă ADD? Eii, cu siguranță nu înseamnă  secret “Ascuns De Dumneavoastră” ci mai degrabă este ceva ce doresc să vă împartășesc, este secretul strălucirii părului meu blond.

La 18 ani, atunci când am intrat la facultate, dorința mea a fost să mă fac blondă!. Ei, da, nu am vrut mașină, nici carnet de conducere , nici vreo ținută extravagant, ci pur și simplu am vrut să scap de culoarea naturală a părului meu și să mă transform într-o divă a la Marilyn Monroe.  La prima mea vizită la salonul de coafură din orășelul de provincie Târgoviște, acolo unde stăteam la bunicii mei, am intrat în hotelul Muntenia unde se spunea că era cel mai șmecher salon, acolo unde se ducea tot cuconetul nomenclaturist.

Am stat de vorbă cu coafeza, că pe atunci nu i se spunea hair-stylist, și mi-a garantat că voi ieși alta din salonul ei.

Ca totul să fie și mai și, i-am sugerat să-mi facă și un permanent slab, ca să fiu ca Meg Ryan sau Goldie Hawn. Ok…probabil vă dați seama ce mi s-a întâmplat. La prima decolorare a părului meu , care are un fir puternic și tare, am ajuns să am superba culoare portocalie sau galben pui. Permanentul, pus pe bigudiurile acelea comice, foarte mici și prinse cu elastic, îmi făcuse din păr un talmeș-balmeș cu iz de oaie netunsă. Am crezut că moooor!.
Sunt sigură că și voi ați avut măcar odată a bad hair day, când , plină de speranță, ieși de la salon  într-o stare de zombie din care îți mai revii cu greu. Am ajuns acasă, plângând, și am refuzat să mai ies în oraș câteva săptămâni bune.

Stăteam numai cu capul sub duș, doar-doar se va duce măcar senzația că trebuie să behăi în loc să vorbesc normal. Când era ud, părul stătea ok, dar încet-încet, când se usca, era ca o sârmă ghimpată pe care ziceai că aruncase cineva cu muștar pe ea. Aceea a fost prima mea lecție de stil , cu tot cu Așa Da , Așa NU.

V-am mai spus că sunt foarte atentă la imaginea mea și, bineînțeles, pe ce mâini nimeresc, așa că asta mi se trage din trecut, când am avut, la fel ca oricare dintre voi, experiențe nu tocmai plăcute. Revenind la zilele noastre,  deconspir secretul strălucirii și longevității părului meu blond. Am descoperit la Miko Beauty Center o cremă-mască ADD din gama Framesi, care se aplică după șamponare și ale cărei proprietăți uniformizează culoarea, astfel încât o poți folosi după câteva săptămâni de la vopsire  ascunzând firele negre sau cele albe, hidratează părul și nu atacă PH-ul pielii.

Conține și vitamina E care este anti-aging. Chiar și pentru părul natural, aceasta este perfectă pentru a da o nuanță plăcută părului, culoare ce iese după câteva spălari. Pentru o ieșire mai specială, dacă vrei să fii extravagantă, poți opta pentru suvițe roșii sau mov, sau dacă te-ai visat vreodată roșcată, poți să vezi cum e fără să decolorezi părul, aplicând masca ADD, just for fun!

Eu, de fiecare dată când merg la câte un eveniment monden, pe lângă o sedință de Intraceuticals, tratamentul anti-aging al Madonnei care dă strălucire pielii, aplic și ADD-ul pe păr astfel încât să iasă extrem de strălucitor și mătăsos în poze. Apropo de evenimente, v-am spus că am fost invitată de către Mirela Stelea la lansarea colecției ei, The New Little Black Dress.

Lume bună, showroom cochet pe Brazilia nr.52 și reintepretarea rochiei negre de cocktail în stilul propriu Mirelei.

Se spune că trendul îl dau marile case de modă internaționale, dar văzând propunerile Mirelei, pot spune că am ramas plăcut surprinsă și cu siguranță rămân la ideea că o rochiță neagră te scoate tot timpul din încurcătură.

Cu drag,
Dana Săvuică

http://www.danasavuica.ro/
https://www.facebook.com/pages/Dana-Savuica/158645347535146?ref=ts

dana-svuica
dana-svuica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod