JULIE își dorește să mă urmeze în domeniul modei!

Am ajuns să am fată de 18 ani. Nu știu când a trecut timpul dar, cu siguranță , copilul a crescut pe lângă noi și cred eu, la fel ca toți ceilalți copii, ca s-a transformat într-o

Am ajuns să am fată de 18 ani. Nu știu când a trecut timpul dar, cu siguranță , copilul a crescut pe lângă noi și cred eu, la fel ca toți ceilalți copii, ca s-a transformat într-o adolescentă cu propriile ei dorințe și ambiții.

Datoria noastră de părinți este să îi creștem frumos , într-o atmosferă de dragoste și siguranță, să le oferim cât putem  stabilitate și confort, să reușim să cream o punte de legătură și să le dăm o educație solidă. Nu degeaba se spune că fetele își caută în iubiți idealul de tată și încearcă să se comporte ca mamele lor.

De mică, Julie, fiica mea, a trăit alături de noi experiențe familiale. Ca părinți este greu să trasezi linia între ce e bine și ce e rău și uneori avem tendința să punem în cârca copilului toate speranțele noastre sau visele care nu ni s-au împlinit.

Anul acesta Julie a terminat liceul și bineînteles că au început discuțiile legate de facultate. Eu trăgeam spre ceva artistic, mai ales că Julie are talent atât pentru modă cât și pentru muzică, tatăl ei opta pentru o facultate serioasă cum ar fi Medicina, facultate care îți rezervă un viitor asigurat.

N-a fost să fie nici ca unul nici ca celălalt. După ce a cochetat cu gândul ca să facă studiile în Anglia, Julie ne-a surprins cu decizia de a opta pentru Facultatea de Știinte Politice din cadrul Universității București. A stat serios de vorbă cu tatăl meu, diplomat de carieră, destăinuindu-se că ea îl admira și , crescând alături de părinții mei în diferitele misiuni diplomatice, ea a prins gustul unei meserii pe care tatăl meu a făcut-o cu cea mai mare pasiune și eleganță , atribuindu-I și ei această dragoste în mod involuntar.

Așa a ajuns Julie studentă și prima transformare pe care am văzut-o la ea este faptul că merge zilnic la cursuri, este pasionată de toate materiile, este activă în cadrul claselor și citeste pe rupte filozofie, istorie, comunicare în politică.

Cu toate acestea, a venit la noi și și-a exprimat dorința să facă ceva care să îi ofere independență financiară. Cum o breșa într-o instituție sau partid politic nu este posibilă, fiind mult prea devreme un astfel de pas, Julie a optat pentru ceva ce a învățat de la mine. Moda!

Când mă duceam la școală, inevitabil unul dintre subiectele discutate între fete era moda. La Jean Monnet se pune mare preț pe imagine și de fiecare dată asistam la o adevarată paradă a modei pe coridoarele școlii. Chiar și când s-au introdus uniformele, directoarele școlii ne-au consultat la design. Acum sunt studentă și pot spune că subiectul modă mă urmărește peste tot. Bobocii se pregătesc de baluri, vin sărbătorile și toată lumea vrea să arate cool.

Plus, vreau să fiu independentă financiar, să fac ceva ca să am bani de buzunar pentru că am cheltuieli și sunt conștientă că trebuie să particip și eu la acoperirea lor. Îmi doresc să găsesc un job, dar până atunci încerc să urmez ideea mamei mele și anume de a lansa o linie de haine pentru adolescente. Îmi place moda, îmi place să fac shopping și știu ce își dorește generația mea. “JULIETTE” este un brand ce va ținti ca target tinerele care își doresc să poarte haine smart, dar la prețuri atractive. Vor fi haine de zi cât și de ocazie.

Așa a apărut prima linie de haine și accesorii semnată Juliette, realizată exclusiv de ea cu styling propriu. Am avut cele mai mari emoții când a apărut  sâmbătă, 3 noiembrie, colecția ei pe un site de shopping online, urmând să se încheie marți seara! Copilul meu a crescut…a prins aripi…oare ce îi rezervă viitorul?

Cu drag,
Dana Săvuică

http://www.danasavuica.ro/
https://www.facebook.com/pages/Dana-Savuica/158645347535146?ref=ts

dana-svuica
dana-svuica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod