Tinutele vedetelor pe covorul rosu de la Cannes




Actrita Li Feier, din China, a sosit la proiectia peliculei "Rizhao Chongqing" in compania compatriotului Zi Yi. Analizand imaginea actritei din punct de vedere vestimentar am putea spune ca a cam exagerat cu rozul rochiei, insa privind totul per ansamblu descoperim ca i se potriveste. Bunaoara, am putea spune ca tinuta chinezoaicei este cea mai iesita din comun.



Actrita Lee Seydoux
a sosit pe covorul rosu, in prima seara, pentru proiectia peliculei "Tournee". Ea a ales sa poarte o piesa din cea mai recenta colectie lansata de Louis Vuitton, o rochie de catifea, taiata la mijlocul gambei, cu mult volum in partea de jos. Perfecta pentru o femeie cu forme, singura problema o reprezinta corsetul care i-a lasat mainile... nu tocmai perfecte, goale.



Tot din Franta vine si actrita Elsa Zylberstein care a ales sa poarte o rohie creatie Elie Saab, o rochie de voal care aduce foarte mult cu stilul Cleopatrei.



Si pentru ca tot suntem la categoria actritelor din Franta, nu putem sa nu vorbim si despre Sandrine Bonnaire, care a uimit prin simplitate si eleganta. Vedeta a ales sa poarte o rochie neagra, Borderline, a carei... extravaganta, daca am putea sa spunem asa, este funda supradimensionata, aplicata la nivelul decolteului. Negrul perfect a fost "spart" de plicul argintiu, in oglinzi.



Ultima, dar clar, nu cea din urma, este indianca Deepika Padukone care nu a uitat de unde a plecat si, o data ajunsa la Cannes, a considerat ca cel mai bine este sa-si promoveze portul pe covorul rosu. O alegere mai mult decat inspirata care le-a lasat "un gust placut" tuturor celor prezenti la eveniment. 

 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mmmm pe 27 Iul 2010, 22:12
    Eva Longoria

    mia placut foarte mult rochia care a aleso Eva Longoria.

    0
    0

  • madabita pe 24 Iun 2010, 12:50
    rochie

    mie mi-a placut la nebunie rochia Evei Longoria.simpla,eleganta si alba:X.SUPERBA

    0
    0

  • anca pe 19 Mai 2010, 21:03
    raspuns

    la un concert de muzica clasica cei de pe scena se imbraca in negru.camasa alba,costum negru..fiind considerat un loc select si elegant, tinuta festiva a oamenilor,in special a celor ce nu sunt starurile, este accea de camasa alba,costum negru..de obicei la serile oficiale,cei care sunt bodyguard sunt imbracati in negru,cei de la intrare au o costumatie specifica..am raspuns sau e tot insuficient???

    0
    0

  • liviu1950 pe 15 Mai 2010, 19:33
    tema

    SE SCRIE "RASPUNS"si nu "RASOUNS"

    0
    0

  • liviu1950 pe 15 Mai 2010, 19:27
    costume

    Buna Seara.Nu sunt satisfacut de raspuns.De ce la OSCAR nu este asa???Raspundeti cinstit,nu in doi peri.Sunteti firma serioasa,monseritelor.Va pup dulce.

    0
    0

  • Florenta pe 15 Mai 2010, 16:27
    Rasouns ptr, d-nul Liviu1950

    De obicei un fotograf ca si un cameraman poarta costum negru- (tricou negru in cazul cameramanului) ca sa nu iasa in evidentza, (sa para invizibili) pentru ca intr-un spectacol televizat de ex: noi trebuie sa vedem doar spectacolul nu si cameramanul.

    0
    0

  • L@vy pe 15 Mai 2010, 16:05
    rochii

    Tinuta aleasa de Salma Hayek mi-a placut cel mai mult.e superba rochia si i se potriveste perfect.

    0
    0

  • liviu1950 pe 15 Mai 2010, 06:20
    costum

    Buna Dimineata De ce toti fotografii sunt imbracati in costume negre?????

    0
    0

  • Flory pe 14 Mai 2010, 20:04
    ...

    cel mai mult imi place ultima poza..restu sunt ciudate..si nu prea la sta bine imbracate acelor vedete

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod