Luni mergem la concert John Mclaughlin

Ai planuri pentru azi? Daca nu, Eva.ro iti propune cateva evenimente care te ajuta sa-ti incepi saptamana bine.
Ai planuri pentru azi? Daca nu, Eva.ro iti propune cateva evenimente care te ajuta sa-ti incepi saptamana bine.


Teatru: Poveste din Soho


La ora 19:00 esti asteptata la Teatrul National de Opereta Ion Dacian. Ii poti urmari pe: Adrian Nicolae, Andrei Seusan, Ana Ularu, Nicoleta Hancu, Alexandru Unguru/Ionut, VIS,AN, Andreea Barsan, Iulia Samson, Valentina Zaharia si altii.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.
 

Concert John Mclaughlin la Sala Palatului


John Mclaughlin revine pentru a treia oara la Bucuresti, care de curand a mai adaugat un premiu Grammy colectiei sale, avand in acest moment nu mai putin de 13 astfel de premii.

Veteran maestru al chitarii, John McLaughlin a castigat un loc de onoare in panteonul artistilor ce stapanesc instrumentul cu sase corzi.

Virtuozitatea sa s-a remarcat incepand cu anii 1960 - cand a fost chitarist electric in trupa rock a lui Georgie Fame - Blue Flames - in numeroase cadre divergente de-a lungul fericitei sale cariere. Acela a reprezentat punctual de pornire a acoperirii unui vast teritoriu muzical.

Artistul va mai sustine concerte in locuri prestigioase, precum Conservatorul din Nisa, Franta, Palau de la Musica, Barcelona, Spania, London Barbican, Marea Britanie si multe altele.

Preturile biletelor sunt 50, 100, 150, 200, 300 RON.

Sursa: www.1801.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod