O vedeta, o geanta, mai multe ocazii

Poseta ideala este versatila, te imbie sa o porti in diverse ocazii si, culmea, chiar isi are locul in fiecare dintre acestea.
Poseta ideala este versatila, te imbie sa o porti in diverse ocazii si, culmea, chiar isi are locul in fiecare dintre acestea.

Este greu de gasit asa ceva? Nu si daca pleci la cumparaturi cu acest criteriu in minte.

Asa fac si vedetele de la Hollywood, iar ceea ce rezulta este minunat.

Iata cateva exemple clare care ne demonstreaza ca o geanta poate fi purtata si la plaja, si la plimbare, si in parc sau la cumparaturi.

Jessica Alba a ales o poseta Ralph Lauren din colectia Satchel pe care o poarta si cu bocanci, si cu jeansi si sandale, si cu un cardigan gri si colanti.

Efectul este acelasi, piesa este pusa in evidenta de calitatea ei.

Vedeta este in trend, fie ca vorbim despre un outfit lejer, fie ca discutam despre unul sofisticat.



Fie ca merge la plaja, fie ca "indeasa" lucrurile copilului in ea, fie ca asteapta un taxi in fata aeroportului, Halle Berry "se intelege" foarte bine cu poseta ei supradimensionata. Este vorba aici de o creatie Cleobella care, prin marimea ei, isi gaseste utilitatea in orice situatie. Utila si de efect.



In mare voga in acest sezon sunt posetele mici, cu o bareta foarte lunga care se poarta ca si o tolba. Pentru acest model a optat Sarah Jessica Parker, un icon in fashion, care o porta in orice situatie si ii vine foarte bine. Marele avantaj in cazul acestui model este ca ai in permanenta mainile libere. Exista insa si un dezavantaj, dimensiunile reduse nu-ti permit sa pui foarte multe lucruri in ea si asta chiar este o problema pentru femei.



Avem in fata acum un model de geanta Valentino, destul de greu de purtat din cauza paletei coloristice pe care o prezinta. Chiar si asa, Amanda Seyfried i-a gasit utilitatea, iar rezultatul este uimitor. La pantaloni negri, la fusta sau colanti, aceasta poseta Valentino se incadreaza foarte bine in "peisaj". Daca esti o fire nonconformista, daca ai curaj si nu-ti este teama sa faci combinatii curajoase in garderoba, atunci aceasta este poseta ideala pentru tine.



Tot o geanta supradimensionata a ales si Whitney Port. Alba, simpla, incapatoare, piesa CC Skye "Love 82" este perfecta pentru aceasta vara. Culoarea iti da mana libera sa o asortezi cu orice, iar ocaziile in care o poti purta sunt foarte multe. Mergi la film, in parc, la intalnire sau la mall, alege-o. (poza pe pagina 2)
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 22 Iun 2010, 10:36
    genti

    imi place foarte mult geanta lui kate hudson, cea cu franjuri. e superba. totusi, nu inteleg cum geanta jessicai biel, cea maro, se potriveste ultimei tinute (colanti scurti negri, adidasi, tricou gri). la ce merge? daca as fi luat-o eu, ar fi ras toti de mine, nu se potriveste cu nimic.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod