O vedeta, o geanta, mai multe ocazii




Taylor Swift a facut poate ca cea mai buna alegere. O poseta colorata, flower-power, stil sac, care se potriveste foarte bine cu tinutele lejere, copilaresti pe care le adopta in timpul liber. Sa nu mai spun ca-ti da in permanenta un aer de vacanta, iar acest lucru functioneaza foarte bine, psihologic vorbind.



Jessica Biel merge pe stilul hippie, iar posibilitatile de asortare sunt numeroase. Iat-o imbracata in fusta si cu aceasta geanta, dar si in blugi si sa nu mai vorbim de pantofi sport si colanti, gata de jogging... De fiecare data, poseta Jerome Dreyfuss se incadreaza perfect in piesaj. Ce ne putem dori mai mult de atat?



Iata aici un model mult mai pretentions, despre care ai spune ca nu poate fi purtat decat pe covorul rosu. Kristen Cavallari ne contrazice, insa, demonstrandu-ne cat de bine se vede si cu un outfit sport, cu unul casual sau cu unul aproape elegant. O geanta neagra, model piramida, cu barete scurte, o piesa Novella Royale.



Revenind la stilul hippie, discutam despre poseta purtata de Kate Hudson, o creatie a casei Ralph Lauren. Lejera, in tendinte, incapatoare datorita dimensiunilor, o poseta care nu pune foarte multe probleme, o poseta cinstita si mereu in tendinte.



Si, in loc de concluzie, am decis sa vedem care sunt parerile prietenelor noastre de pe Facebook in legatura cu acest subiect. "Cum faci ca sa adaptezi aceeasi geanta la mai multe situatii? Ce criterii ai in vedere atunci cand o cumperi?". Asa a sunat intrebarea, sa vedem cum suna raspunsurile...

Lavinia, spre exemplu, tine cont, in special, de locul in care merge: "Prefer gentile spatioase, de obicei mai speciale... Nu imi asortez neaparat geanta, insa tin cont de locul unde merg... Spre exemplu, cand merg la scoala imbracata elegant iau o geanta neagra, simpla... Si ca sa ii mai dau culoare, prind o esarfa mica, colorata... E un alt mod de a imbina utilul cu placutul". Loredana, pe de alta parte, se declara o impatimita a gentilor: "Ador gentile!!!Eu cumpar cate una pe anotimp: primavara-vara: alba sau crem... toamna: bej sau maro...iarna: maro inchis sau neagra! Asa se potrivesc mereu cu hainele...! Vara culori deschise... iarna culori inchise!!!".

O ala Loredana, adauga: "Una mica, una mijlocie, una mare... culori: alb si negru. Se potrivesc aproape peste tot..., in cazul in care nu ai o obsesie pentru genti, cred ca maxim 10 genti sunt suficiente...".

Parerea ta care este?

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 22 Iun 2010, 10:36
    genti

    imi place foarte mult geanta lui kate hudson, cea cu franjuri. e superba. totusi, nu inteleg cum geanta jessicai biel, cea maro, se potriveste ultimei tinute (colanti scurti negri, adidasi, tricou gri). la ce merge? daca as fi luat-o eu, ar fi ras toti de mine, nu se potriveste cu nimic.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod