Moda la festivalul de la Cannes

Eva Longoria, Aishwarya Rai sau Elizabeth Banks sunt o parte dintre actritele care dau tendintele la Festivalul de film de la Cannes.
Eva Longoria, Aishwarya Rai sau Elizabeth Banks sunt o parte dintre actritele care dau tendintele la Festivalul de film de la Cannes. Fara doar si poate, in afara importantei in plan cinematografic a acestui eveniment, actritele prezente pe covorul rosu de la Cannes imprima cele mai noi tendinte in moda.

Chiar daca organizarea acestei a 62-a editii a festivalului a stat sub semnul crizei economice prin care traverseaza toata lumea, vestimentatia vedetelor face nota discordanta, luxul si opulenta fiind cuvintele de ordine in aceste zile la Cannes. Chanel, Dior, Cavalli, Yves Saint Laurent sunt  doar o parte dintre brandurile de lux prezente pe covorul rosu.


Trebuie sa recunoastem ca si intre casele de moda se da o lupta acerba, pentru ca nu este putin lucru sa imbraci o actrita de talie mondiala, la unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din lume. Exista cazuri cand actritele isi aleg marca pe care vor sa o poarte, dar si cazuri in care casele de moda le platesc pe celebritati sa iasa pe covorul rosu, purtand o creatie semnata de designerii lor.

"Sunt putine case de moda in acest an, dar concurenta va fi puternica", a declarat Elie Saab. "Trebuie dusa multa munca de convingere pentru ca actritele sa vina sa ne vada colectiile", a marturisit creatorul.
Reprezentantii altor case au declarat ca nu le solicita niciodata pe actrite, ci acestea vin din proprie initiativa la ei, asa cum este cazul casei Chanel.

Insa, indiferent de cine se duce la cine sau cine e imbracata de cine, important este rezultatul final care, pentru Eva Longoria, Aishwarya Rai, Monica Bellucci si Elizabeth Banks, a fost extraordinar, anul acesta. Chiar daca festivalul inca nu s-a terminat, acestea fac parte dintre actritele cel mai bine imbracate anul acesta.

Iata deci ca actrita de origine indiana, Aishwarya Rai, a rupt gura targului cu o rochie realizata de Elie Saab si care face parte din colectia de rochii de seara pentru primavara anului 2009.
Este vorba despre o creatie vaporoasa, gri, cu umarul gol. Trebuie sa recunoastem ca alegerea a fost inspirata, rochia punandu-i foarte bine in evidenta ochii.

O alta prezenta incantatoare la Cannes a fost cea a actritei Elizabeth Banks. Ea a ales sa poarte o rochie rosie, creatie Armani, piesa din colectia de primavara-vara 2009 a creatorului. O rochie sofisticata, care ii lasa la vedere un umar gol si care are o trena in lateral.

Senzatia-senzatiilor a fost aparitia actritelor Monica Bellucci si Sophie Marceau. Amandoua au venit la premiera peliculei "The Don't Look Back" imbracate in rochii rosii care le-au taiat respiratia celor prezenti in sala.
In timp ce Bellucci a optat pentru o tinuta marca Dior, completata cu accesoriile aceluiasi brand, Marceau a mers pe mana celor de la Yves Saint Laurent.

O prezenta agreabila, ca de fiecare data de altfel, a fost cea a actritei Eva Longoria. Tinuta vedetei a fost alcatuita dintr-o rochie Versace, din colectia de primavara 2009, completata cu accesorii YSL. Criticii au avut numai cuvinte de lauda la adresa ei si nu putea sa se intample altfel, pentru ca actrita a aratat fantastic in aceasta rochie impunatoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod