Luna Îndrăgostiților

Tranziția a fost bună la ceva..Am reușit să importăm tradițiile altora deși le avem și noi pe ale noastre. Febra iubirii se abate asupra noastră încă de la începutul anului, iar noi ne

Tranziția a fost bună la ceva..Am reușit să importăm tradițiile altora deși le avem și noi pe ale noastre. Febra iubirii se abate asupra noastră încă de la începutul anului, iar noi ne aducem aminte de ce ne-am îndrăgostit și asteptăm cu nerăbdare să vedem ce mărime are simbolul acestei iubiri în valoare …materială.

Săptămâna trecută am fost invitată la lansarea magazinului de accesorii Moa și am remarcat foiala lumii pe coridoarele mall-ului Afi Cotroceni. Vânzoleala maximă…femei care ieșeau din magazine de lenjerie intimă și bărbați care intrau în magazinele de bijuterii sau parfumuri. Într-un fel, energia acestora m-a agitat și pe mine și primul lucru pe care l-am făcut, după ce am pozat la panoul de onoare al magazinului Moa, a fost să-mi cumpăr un colier auriu în stil African pe care vroiam să-l port la rochia roșie ce o aveam în vedere pentru Sf.Valentin.  A doua zi , am pus mâna pe telefon și am sunat la Miko Palace pentru a rezerva un pachet special de tratament facial în cuplu! Ei da, soțul meu este vulnerabil la masaje și mă tot bate la cap să-i fac frecție în fiecare seară.

Sună cunoscut, doamnelor?

Am ales un masaj facial cu acid hyaluronic și vitamina C pentru El iar pentru mine, masca cu Fresh Caviar de la Ericson Laboratoires. Mai greu a fost să ne relaxam în compania echipei de la WoWBiz , care a ținut morțiș să filmeze cum își petrece un cuplu longeviv  Valentine’s Day! Oare cum își mai alimenetază pasiunea un cuplu ce stă pe muchia a  20 de ani de casnicie? Bună întrebare!!!

Și asta nu e tot. Seara târziu echipa de la kanal D s-a invitat la noi acasă pentru cina romantică ce mi-o pregătea soțul meu Răzvan. Atmosfera cu lumânări aprinse, masa cu șervete din mătase roșie, pahare de vin din cristal de Bohemia și muzica în surdina au avut efectul dorit.

Cina servită de către soțul meu, mare bucătar, a constat din creveți Jumbo pe un pat de rucola, așezati în formă de inimă pe platou, apoi mânzat în sânge cu foie gras și sos de coacăze udat cu vin roșu franțuzesc, iar desertul…mmmm….un mini tort în formă de inimă cu fructe de pădure proaspete, realizat de cofetarul de la restaurantul Chocolat. Este prăjitura mea preferată, se numește Raza Soarelui. Parol de onoare că dragostea chiar trece prin stomac!

Dacă mă întrebați ce facem de Dragobete apoi să știți că săptămâna aceasta o petrecem pe litoral! Participăm pentru prima oara la cel mai mare târg național  de confecții și încălțăminte , TINIMTEX, care are loc la Pavilionul Expozițional din Blvd.

Mamaia nr.331A, cu colecția mea de haine pentru femei și bărbați, Etiquette by Dana Săvuică. Sunt produse pe care le-am prezentat în Campania online pe Stilago, inclusiv linia de bijuterii cu elemente Swarovski, la prețuri atractive. Vreau să mă fac cunoscută  în rândul publicului consumator de shopping și să găsesc oportunități de a introduce hainele mele în unele magazine din toată țara .

Spun asta pentru că la acest târg vin peste 300 de expozanti iar comercianți din toată țara selectează marfa pentru magazine , fiind început de sezon de primăvară.  Pentru că târgul începe miercuri și se termină duminica, iată cum, vrând nevrând, vom petrece Ziua Îndrăgostiților, varianta autohtonă, la malul mării și sper să prindem măcar o …Rază de Soare!

Cu drag,

Dana Săvuică

http://www.danasavuica.ro/
https://www.facebook.com/pages/Dana-Savuica/158645347535146?ref=ts

dana-svuica
dana-svuica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod