Designerii spun "Salvati Copiii"

Designerii Ana Wagner, Kristina Dragomir si Venera Arapu fac parte din echipa care face posibila existenta Festivalului Brazilor de Craciun.
Designerii Ana Wagner, Kristina Dragomir si Venera Arapu fac parte din echipa care face posibila existenta Festivalului Brazilor de Craciun. Fiecare dintre ei a creat un brad special, care va fi licitat in seara de 10 decembrie, iar banii stransi in urma acestui eveniment caritabil vor merge la copiii defavorizati.

"Festivalul Brazilor de Craciun este o traditie ce continua, datorita implicarii multor personalitati de marca, atat a designerilor care isi pun amprenta creativa pe bradutii licitati, cat si a sponsorilor care ni se alatura an de an", declara Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv al Organizatiei Salvati Copiii.
Situatia copiilor saraci este din ce in ce mai ingrijoratoare, mai ales in contextul economic actual si, de aceea, organizatia doreste sa continue programele deja existente, pentru a le oferi tuturor copiilor sansa de a avea parte de educatie si mai ales de a avea o copilarie fericita. "Festivalul Brazilor de Craciun este una dintre cele mai importante surse de obtinere a fondurilor pentru proiectele 'Salvati Copiii', devenind astfel important pentru derularea planurilor viitoare ale organizatiei"
, explica Gabriela Alexandrescu.

Ana Wagner - "Pozitivul acestui eveniment este benefic pentru toata lumea"

Kristina Dragomir spune povestea "Bradutului de clestar"

Venera Arapu lupta pentru soarta copiilor defavorizati
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod