Dragoste si sex - femeia in zodia pesti

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase

Esti prietenoasa, delicata, misterioasa, generoasa si, de multe ori, atrasa de ocultism. Nu putine reprezentate ale acestui semn zodiacal sunt cititoare in palma sau clarvazatoare. Potrivit Romecentral.com, femeile nascute in zodia pesti sunt cele mai romantice dintre toate reprezentantele semnelor zodiacale.

Dragostea este cea care te pune in miscare, te umple de satisfactii si te face fericita. Atunci cand iubesti, esti in stare sa oferi totul, fara a cere ceva in schimb, dar cand esti ranita, devii foarte razbunatoare.

Femeia in zodia pesti

Foarte des ti se intampla sa te indragostesti de cei mai nepotriviti barbati, asta si pentru ca ii atragi foarte mult. Iti plac foarte mult cadourile, iar acestea te pot stimula, mai ales din punct de vedere sexual. Uneori esti dezinteresata de relatiile fizice si preferi mai mult o idealizare a partenerului. Exista si situatii in care poti deveni vulgara, renunti la prejudecati, fiind determinata sa obtii totul, bazandu-te pe frumusete si, nu in ultimul rand, prin sex.

Dispui de o personalitate foarte complexa, esti mereu pregatita sa experimentezi, mai ales daca te simti sigura de partenerul pe care l-ai ales sau esti manata de o vointa puternica, potrivit Astrologycom.

Esti foarte sensibila, inzestrata cu simt artistic si ai tendinta sa te fixezi pe aspectele intunecate ale vietii tale sexuale. Partenerul tau ar trebui sa stie ca intr-o relatie ai nevoie de protectie si o "structura ferma" pentru a te implica cu adevarat.

Vrei ca cel de langa tine sa iti realizeze toate dorintele, iar daca va indeplini aceasta "misiune", va afla ce iti doresti cu adevarat de la viata: sa locuiesti intr-o casa luxoasa, sa fii vizitata, din cand in cand, de amanti bogati, care sa te trateze corespunzator statutului tau.

Nu esti foarte vorbareata, iar cand o faci lasi loc misterului: nu spui niciodata totul foarte explicit, lasi loc de interpretari.

Iti place sa stii ca barbatul de langa are nevoie permanenta de tine. Adori filmele romantice si povestile cu Feti Frumosi, pentru ca sunt genul tau de barbati.

In cariera, esti foarte devotata muncii pe care o prestezi si duci mereu la bun sfarsit proiectele care iti sunt destinate.

 

Comentariile 1-50 din 83

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Melania pe 11 Ian 2015, 22:06
    nemultumirile lui Ciprian

    lasand la o parte ca, desi astrologia adevarata in sine nu e o abureala, totusi genul asta de apreciere a compatibilitatii intre doi oameni este o mare abureala si ca, in principiu, oricare cu oricare trebuie cel putin sa nu fie incompatibili conform articolului, ca sa nu bagi zazanie intre 1 sau mai multi creduli, Ciprian..., mi se pare mie sau tu tocmai trasesei o teapa personala in domeniu de aveai atata off impotriva unor persoane despre care nu stiai cu adevarat nimic? Ca nu de alta, dar atatea insulte denota, dupa parerea mea, cam prea multa furie fata de cat te-ai astepta sa vezi starnita de un simplu articol dintre mii si milioane de articole din mass-media si de pe net. In plus, daca vrei sa transmiti un mesaj (ca ai zis si lucruri intelepte), sa stii ca ai mai multe sanse sa fii ascultat si mesajul sa-ti ajunga unde doreai daca nu-ti insulti ascultatorii-tinta! Fondul a fost bun, cel putin in parte dar forma - de prezentare - a cam lasat de dorit.

    0
    1

  • REEA pe 11 Nov 2014, 18:35
    mda....

    eu pesti.....pe plan sexual se potrivesc f bine cu capricornii, nu isi rezista unul altuia, daca ar sta inchisi intr-o camera, s-ar epuiza unul pe altul :))))))), doar ca sunt prea reci si absenti pentru pestisorii care tanjesc dupa rasfat si atentie. Capricornii uita de partener cand e vorba de munca si griji, din pacate asta-i face pe peste sa indeperteze de Capricorn. Taurii sunt infideli, nu ar refuza si alte partide cu alte domnisoare.....cum pestele gandeste "ce e al meu, e numai al meu", nu stiu pana unde poate sa ajunga relatia, pe langa faptul ca taurul arunca cuvinte nepotrivite in momente nepotrivite, pentru ca sunt prea mandri. Racii, hm.....nu m-au atras niciodata, prea visatori pentru un peste, si se plang mai rau decat o muiere, puternici nu sunt, carismatici da, dar doar atat. Leu? sa conduca leul un peste, si sa se muleze dupa placerile lui? Niciodata asta, decat daca ar fi un peste prost si usor influentabil, sau care sa tolereze si sa fie fericit doar de fatada, dar sa nu uitati ca pestiilor nu le pasa de bani si lux, insa leii sunt f materialisti si le place mult luxul. Scorponii.....plin de fantezii, nimic interesant, nu sunt persoanele romantice si iubarete, poate pasionale, e prea orgolios. Berbecii? WTF? unde ti-a fost mintea draga peste, sigur te-ai ratacit intr-o alta lume, in nicidecum in oceanul tau. Varsatorul.....fugi de el ca de dracul. Totusi nu te incapatana si nu crede ce zice horoscopul sau zodiacul, incearca o fecioara, intelege temerile pestelui, si e acolo cand ai nevoie de cineva, e sprijinul moral dar si sufletesc, exista o armonie si un echilibru langa o fecioara, e delicata si adora tandretea, asa cum sunt pestisorii. Bafta!!!!!

    1
    0

  • ciprian pe 4 Mai 2014, 13:10
    subiectul discutat

    vai vai si off off! pesti - pesti, pesti - rac, pesti - minotaur, pesti - crocodil si tot asa! sunt de acord, unele generalitati se potrivesc dar nicio relatie nu este mai potrivita decat o relatie cu o persoana care te respecta, te sustine moral, iti este loiala, devotata si te apreciaza pentru calitatile morale. Este o totala aiureala sa te ghidezi dupa compatibilitatile horoscopului. cat despre activitatea sexuala, aici nu exista reguli, compatibilitati zodiacale. daca unul din parteneri este un absolut maniac sexual pervers, nu poate cere aceleasi lucruri de la celalalt partener doar pentru ca a citit in horoscop ca daca esti in zodia X ar trebui sa faci prapad in dormitor! mai tine si de atractia fizica, de igiena corporala, de educatie, etc.. fiv-ar hamantii de ras sa va fie! Sunt aici macar 3 femei dintre cele ce au postat comentarii care nu au inselat vreodata?

    1
    0

  • ciprian pe 4 Mai 2014, 12:56
    subiectul discutat

    Analfabete infidele, cam asta este tot ce vad la postari. vreti amanti si bogatii? mai puneti mana pe o carte din cand in cand si mai si munciti, nu doar cereti pentru simplul motiv ca va puneti pe spate si considerati ca vi se cuvine totul. mai rau ca animalele.. Lumea asta se tot duce in jos de la an la an, bunul simt disparut, bunele moravuri, valorile familiei si tot asa! vreti un idiot frumos, cu bani multi, sa va ofere totul iar voi sa "primiti in vila amanti bogati", ptuu, scarboaselor!

    0
    1

  • alexandra pe 4 Apr 2014, 22:58
    buna

    pestilor femei!Sa nu va combinati cu Balante,ca nu spun ele ceea ce cred,decat foarte rar,si veti sfarsi prin pierderea increderii.Racii,la fel,nu sunt pentru noi,prea protectivi,prea cuminti.Alt peste,jale!Fugiti!:)) Taur,au au,perfect,te intuieste bine,are pasiune cu carul,emotii puternice,stie sa se impuna,nu e fals deloc!Sunt extrem de amuzanti,au de toate.Scorpion...hm..e bun doar din punct de vedere sexual.

    1
    1

  • Lena pe 11 Nov 2013, 00:34
    buna

    Da,aveti dreptate cu pesti+varsatori "in dormitor es scintei"dar cind esti i viata de zi cu zi e mai dificil,daca este un inceput frumos,mai departe e kam dureros,varsatorii sunt prea tari,prea dependenti,vor ca tu sai fii o sclava nu o iubita,absolut delok nu exista libertate..incit la pesti cit de cit isi doresc sa fii mai liberi..pesti+capricorn,nushtiu cum e,dar am inceput o relatie sper sa fie bn...noi pestii nu sintem atit de materialisti dar oricum fara bani nu putem exista,de aceea visul meu e o casa luxoasa si un barbat frumos..si la fel va doresc si voua

    2
    1

  • :) sunt in zodia pesti si ea r pe 3 Oct 2013, 14:40
    ne potrivim de minune dar si facem prosti"ne iubim ca si nebuni si mai facem din cand in cand si pe nebuni"

    ce sa spun,depinde de la om la om.fiinta la alta.parerile sunt impartite oameni sunt diferiti nu in functie de zodie ci de personalitate d^^ suntem fiecare in felul asta UNICI. nu ca as putea sau vrea sa schimb parerea cuiva mdar asta e parerea mea personala si tin la ea

    3
    1

  • calim pe 15 Nov 2012, 01:08
    pesti

    Un peste si un berbec......cata chimie......mistic de-a dreptul.....si cita pasine...iar noptile de iubire raman in memorie intacte ani buni...multumesc faptura fermecata pentru minunea de a fi !

    8
    3

  • gabriella pe 11 Aug 2012, 00:07
    pesti

    Buna!eu sant piesti pretenul meu e rac.....avem o relatie perfecta,e adevarat santem atat de sensibili.

    5
    2

  • Larisa pe 12 Feb 2012, 16:46
    no way

    Se cam bat cap in cap ce spuneti voi.Cum adica iubesti foarte mult partenerul dar totusi doresti sa ai amanti bogati?in fine...

    7
    2

  • monica fluflu pe 12 Ian 2012, 15:06
    pesti

    woow!!este ff adevarat...mi se potriveste de minune,mai putin faza cu amantii bogati!!!

    5
    1

  • IO@NA pe 5 Sep 2011, 15:09
    Pesti

    Relatia k un peste,da visare non stop,nu duce nicaieri iar k un Taur,numai certuri:P

    6
    6

  • Yulyanna pe 7 Iul 2011, 16:27
    Buna

    e adevarat in mare masura ... mie mi se potriveste foarte bine ... mai putin partea cu amantii , nu sunt genul imi place sa fiu fidela partenerului.

    6
    3

  • andreea ardelean pe 29 Iun 2011, 13:15
    eu pesti el capricorn

    nu vreau un leu gemenii sunt scarbosi(barbatii)

    10
    3

  • roxana pe 10 Iun 2011, 08:24
    pesti

    DAR AR FII GREU SA CERD

    2
    2

  • roxana pe 10 Iun 2011, 08:22
    pesti

    sall e adevarat ce spune in horoscopul meu dar daca ar fii asa ar fii foarte bine

    3
    3

  • ALEXIA pe 3 Iun 2011, 21:25
    eu gemenii el pestii

    Buna as avea si eu nevoie de un sfat, eun sunt gemenii iar partenerul meu este pestii...Are momente cand nu vorbeste cu mine de anuminte chestii , tine an el cum as putea sa l fac sa fie mai deschis cu mine.... Eu sunt f deschisa ....Va multumesc

    4
    2

  • Mady pe 3 Mar 2011, 19:17
    BUZZ

    Mie nu mi-e neaparat sa imi faka iubitu cadouri si nici faza cu baietzii bogati numi place!!! Din punctul meu de vedere sunt destul de vorbareatza :P

    10
    1

  • monik pe 22 Feb 2011, 18:55
    pesti

    e chiar adevarat tot ce spune mai putin treaba cu amantii bogati

    3
    1

  • monik pe 22 Feb 2011, 18:53
    pesti

    e chiar adevarat tot ce spune mai putin treaba cu amantii bogati

    3
    2

  • mara pe 16 Feb 2011, 15:34
    pesti

    mda....cam este adevarat ce se zice....mai putin partea cu vorbitul.....am momente cand nu vb, am nevoie de liniste, dar daca sunt bine dispusa vb intr-una...

    4
    1

  • monyc pe 24 Ian 2011, 14:39
    zodi

    poate cineva sa-mi raspunda daca exista reusite intre zodiile leu -pesti.

    6
    3

  • cristina pe 19 Ian 2011, 14:15
    pesti+leu

    buna,in toate zodiacurile femeia pesti nu face casa cu barbatul leu, nui adevarat si vorbesc din propria experienta, sunt impreuna de 7 ani cu el si casatorita de un an si viitoare mamica si vreau sa va spun ca sunt cea mai fericita femeie din cate am vazut, sper sa gaseasca si alti pesti dragostea asta , bafta.

    4
    2

  • loredana pe 24 Dec 2010, 01:38
    oofff...

    voi pestii chiar sunteti dificili,mai ales barbatii caci la ei ma refer.eu sunt taur si de prima oara de cand l-am vazut pe pestisorul asta am avut impresia ca ne cunoastem de o viata.in fine,ne-am cuplat,eu...cam rece la inceput si pana m-am dezmortit eu s-a racit el.intr-adevar,in pat e bestial.am rupt-o ca vezi domne si-a gasit pe altcineva,dar a mai si calcat stramb cu mine desi am stabilit de comun acord ca ramanem simplii prietenii(si intre noi fie vorba nu chiar asta imi doresc).ce vrea,cum e el

    2
    1

  • Alina.P pe 9 Dec 2010, 17:46
    Mdaaaa...

    Se pare ca tot ce scrie aici ni se potriveste la toate...In cazul meu,absolut in intregime si mai ales partea cu vila luxoasa si amantii bogati care vin in vizita. Exact asa imi imaginez eu viata perfecta pt mine. Din pacat nu stiu daca o sa am vreodata ocazia sau curajul ca sa-mi realizez acest vis....Pupici pt toate pestioaicele:*:*:*. Poate ar trebui sa ne facem gasca de fete din zodia pesti,si pun pariu ca ne-am intelege de minune. Id-ul meu e alina.poptile@yahoo.com. Astept sa-mi scrieti....

    3
    1

  • andra pe 22 Nov 2010, 17:48
    PT bianca pe 13 Iul 2010, 10:54 zodia pesti eu

    ce chestie..., aceeasi experienta o am si eu cu un scorpion, iar ceea ce iese cand ne intalnim, e de neexplicat, o atractie pe care n am mai avut o cu niciun barbat. si ca in cazul tau, nici noi nu putem fi impreuna.

    5
    1

  • carmen pe 14 Nov 2010, 04:15
    ptr.mikutza20

    da ...asa a fost si la mine cu ''fostu si totodata prezentu'meu leu ''...asa sunt ei...!!! de cat timp sunteti impreuna???

    1
    1

  • mikutza20 pe 11 Nov 2010, 19:35
    eu peste si el leu

    de la inceput era totul super mereu impreuna,ma simteam fericita alaturi de el,credeam ka el e persoana potrivita pt mine,ne intelegeam din priviri.....dar akum sa skimbat radikal,putin timp petrece linga mine,nu ma kauta,ma ofenseaza permanent,nustiu ce sa fac fetelor ajutatimaaaa,tin enorm de mult la el,si tot lukru acesta imi zice,dar eu asta nu vad...

    1
    3

  • carmen pe 2 Nov 2010, 07:51
    pesti

    Cele mai adevarate femei suntem noi,pestoaicele :P:.Venim cu ceva diferit fata de celelalte 11 zodii la feminin,este clar!!! ...Si cu asta ne nastem plus ce mai deprindem :D .Bafta la toate pestoaicele :P

    13
    0

  • madalina pe 25 Oct 2010, 19:10
    pesti

    nici mie nu imi vine sa cred............tot ce scrie aici este adevart,cel putin in privinta mea.............

    3
    1

  • brunetzik249 pe 22 Oct 2010, 01:19
    Pestii..

    Nu m'as crede in stare sa fiu vizitata de amanti..kiar nu ma tenteaza asta..in rest..totul e asa cum scrie :)

    6
    0

  • ram pe 21 Oct 2010, 09:32
    pestii

    se potriveste la fel ca o manusa pacat ca sunt prea creduli

    3
    1

  • RAMONA pe 7 Oct 2010, 12:34
    pestii

    este atata adevar si atata potrivire incat nu-mi vine sa cred

    3
    0

  • pretty_butterfly_danutza pe 21 Sep 2010, 23:52
    pesti

    deci chiar se potriveste f bine...

    2
    1

  • JoRjet pe 21 Sep 2010, 18:03
    he he he

    Intradevar asa este :d mai putin partea in care zice ca nu prea vorbesc ...in rest baniiiiiii multzi un barbat fidel si o casutZa hai ji un bebe :> pupici

    4
    2

  • Michel pe 2 Sep 2010, 10:58
    peşti

    Caracterizarea perfecta......mai putin aia cu amantii bogatii.... Intr-adevar ne place sa traim in mister.... Casatoria cu un barbat fecioara ..... e bestiala..... Casa de piatra iepurash20.......

    3
    5

  • iepurash20 pe 21 Aug 2010, 23:09
    super

    pesti si fecioara casatorie :X:X ieei trb sa il anunt p iuby :>:>:D

    5
    2

  • irina pe 8 Aug 2010, 12:42
    irina

    DESPRE BARBATUL VARSATOR SI FEMEIA PESTI

    6
    2

  • Annaderol pe 3 Aug 2010, 22:45
    Pesti

    Da,chiar asa! Eu sunt un peste si vorbesc foarte mult! Este adevarat ca am momente in care nu vorbesc deloc cateva ore,dar nu pentru ca nu as vrea sau ca nu as avea cu cine,ci pentru ca simt nevoia de liniste,sami gasesc echilibrul:)...In rest...dupa cum au spus si celelalte fete din zodia pestilor SE POTRIVESTE!!!

    7
    0

  • bianca pe 13 Iul 2010, 10:54
    zodia pesti eu

    descrierea este 90% adevarat dar deknd ma stiu am fost o vorbareata,dak pot sa ajut o fac cu cea mai mare placere si am un amant si nu este bogat si este din zodia scorpion si ne intelegem minunat si la pat si in tot este nebun ka mine ,ii place sa se distreze ....etc dar nu putem fi a2 si ne si iubim :( dar...........

    4
    3

  • DOra pe 12 Iul 2010, 10:49
    PEsti:X::X

    E adevarat ce scrie in acest articol...si este adevarat ce spuneti voi,fetelor!Eu mereu vorbesc..am si o limita..mie imi place sa fiu foarte jucausa si amuzanta:))..pentru mine..tacerea este un lucru ingrozitor..eu mereu sunt sociabila..ma imprietenesc ffff repede si ador cadourile:X:X:X...si cand sunt indragostita..visez foarte muult:D:D,...chiar si cu ochii deschisi si din pacate aleg baietii nepotriviti pt mine:( :D..v-am pupat:*

    6
    1

  • ela49 pe 26 Iun 2010, 15:18
    Barbatul leu

    Si daca nu i te oferi din prima ci dimpotriva esti foarte rece si indiferenta nu il atragi mai mult pe barbatul leu?

    3
    1

  • ALEXANDRA pe 24 Iun 2010, 19:47
    BUNA

    se potrivesc perfect acese caracterisitici si cu stilul meu.....sunt adevarate:X

    1
    2

  • marinovcarmen pe 1 Mai 2010, 20:35
    femeia in zodia pesti

    aveti dreptate cu zodia pesti as vreea mai multe daca se poate pe viitor

    3
    0

  • Mihaela pe 29 Apr 2010, 00:48
    Buna

    Si eu tot Pesti sunt. Se potriveste perfect, am perioade cand sunt foarte vorbareata si perioade cand sunt enervant de tacuta, de cele mai multe ori imi este greu sa gasesc ceva interesant de discutat si nu as vrea sa plictises omul, asta cand sunt cu oameni pe care nu ii cunosc foarte bine.

    4
    1

  • mirela pe 18 Apr 2010, 00:08
    doi pesti

    PERECHEA PERFECTA!!!suntem de 12 ani impreuna si totul e la fel ca la inceput...

    7
    2

  • georgiana pe 11 Apr 2010, 19:36
    buna

    as dori sa aflu cat mai multe despre compatibilitatea dintre femeia pesti si barbatul rac

    5
    3

  • mihaela pe 8 Apr 2010, 15:33
    pesti

    nu este adevarat k nu sunt vorbareata si nu este adevarat cu amantii bogati

    5
    1

  • Andreea pe 21 Mar 2010, 15:11
    Zodie

    Totul se portiveshte chiar si relatzia cu partenerul, un sagatator pasional :x...insa cum au mai spus si alte fete peshtoaicele sunt extrem de vorbaretze, avide dupa bogatzie, dar pana la amanatzi...suntem fidele partenerului :x

    4
    1

  • valyvalica pe 7 Mar 2010, 23:18
    gresit

    amandoi suntem pesti si vreau sa va adresez si eu o intrebare.avem o relatie de 3 ani si de 4 luni mi-am inceput viata sexuala cu prietena mea(virgina) si vreau sa va spun ca nu ii place sa faca dragoste.puteti sa-mi spune-ti de ce?

    1
    5
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod