Cristalele Swarovski, acum in voga si in Romania

Nu trebuie sa te temi ca acelasi model l-ai putea intalni si la altcineva. In primul rand, afacerea este unica in Romania si chiar in Europa de Est. In al doilea rand, modelul poate fi ales chiar de client, la fel si cristalele. Ai la dispozitie peste 80 de nuante, cinci marimi si 20 de forme.

Daca cererea ta nu este una prea pretentioasa, poti avea acasa obiectul personalizat chiar dupa o zi. Insa, o lucrare mai complexa dureaza si trei zile. Daca esti nesigur, vei fi ajutat prin diverse probe, exact ca la croitor.
Totul se face in baza unui contract de design si a unui proces verbal de predare/primire. Cristalele vin direct de la distribuitorul austriac si au certificat care le atesta originalitatea si calitatea.

Cei de la Swarowski si-au dat acordul ca si romanii sa poata beneficia de minunatele cristale, pe obiecte personalizate. Procedura de lucru nu este una tocmai simpla, este nevoie de pricepere, rabdare si nervi de otel. Alexandru Popa Pelicuda, cel care a avut ideea afacerii, s-a scolit la workshopuri Swarowski unde si-a format mana pe diferite teste.
Ustensilele si machetele sunt aduse din Hong Kong si din SUA.  

Cat costa o "cristalizare"


Iata cateva exemple de personalizari si preturile lor. Diferentele se fac la numarul de cristale folosite si la design. O inimioara pe telefon costa pana in 50 de lei, iar un telefon cristalizat integral variaza intre trei si cinci sute de euro. Un microfon, care necesita doua mii de cristale, depaseste suma de 1.500 de euro.
La acest concept apeleaza si miresele, care vin cu rochiile si chiar si cu pantofii, dar si cei care vor sa isi decoreze locuinta sau masina.


Nu trebuie sa iti faci griji ca minunatele cristale vor cadea, pentru ca sunt aplicate pentru totdeauna. Intr-adevar, trebuie acordata mai multa grija unui obiect care a trecut prin atelierul sclipitor. Deocamdata, in Romania se lucreaza numai pe comanda, dar sunt vizate si obiectele de serie, limitata ce-i drept. Vorbim aici despre telefoane mobile, sticle de vin sau celebrele globulete de Craciun.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Claudia pe 17 Ian 2010, 17:02
    Bijuterii Swarovski Superbe

    Am gasit acum cateva zile un site foarte tare! Preturi ok, mai ales la cele simple care imi plac mie. Adica un pandant simplu la 80 de ron pun aici un link, nu stiu daca este permis dar altfel poza nu stiu cum sa pun : http://www.zigos.ro/Pandant-Dots-Black-CRYSTALLIZED-Swarovski-Elements.html nu imi pare scump mai ales ca este ceva ce nu prea am mai vazut pe la noi! Au si piese scumpe de te doare capul 400 de ron! Una peste alta o aparitie interesanta. Usor,usor vom mai renunta si noi la marfa ieftina si de proasta calitate si vom cumpara mai putine dar de calitate.

    0
    0

  • bogdan pe 4 Dec 2009, 00:19
    website

    a mai aparut o companie care lucreaza cu adevarat incredibil si la preturi imbatabile ! www.crystalglamour.ro

    0
    0

  • Andreea pe 12 Oct 2009, 16:06
    G L A M O U R

    mama, mama....numai idei!!! bai, sunt tari pe bune, mai ales daca iti si permiti, de ce nu??? dar deja a inceput sa mi se cam i-a de faza asta cu aceste cristale Swarovski...peste tot auzi ca au cristale pe telefoane, pe toale, pe dinti, pe ....bip...ma rog....o sa ajungem sa si mancam...poate niste somon fume si trufe gratinate cu sos de gorgonzola si condimentat cu niste cristale Swarovski.... o sa fie cam dificil la eliminare, dar se pot recicla nu asta ar fi problema!!! :)):)):)):))

    0
    0

  • office pe 1 Oct 2009, 16:55
    website

    il gasiti la www.crystalproject.ro

    0
    0

  • Tripludubluve pe 1 Oct 2009, 16:44
    Foarte tare

    Foarte misto ideea. Chiar am vazut cand am vizitat LA-ul ca se vindeau gadget-uri deja "cristalizate". Cum putem sa il contactam pe acest domn?

    1
    0

  • nicoleta pe 30 Sep 2009, 09:05
    fasoane...apanajul snobilor

    prefer o toamna fara kg. in plus...ce zici??????

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod