Selectia Green Tea Twinings de la Parma Food

Ceaiul reprezinta o alegere perfecta pentru clipele de relaxare. Daca e sa cauti un ceai potrivit pentru tine, Twinings a realizat partea grea si laborioasa de selectie. In cele aproape 200 de sortimente...
Ceaiul reprezinta o alegere perfecta pentru clipele de relaxare. Daca e sa cauti un ceai potrivit pentru tine, Twinings a realizat partea grea si laborioasa de selectie. In cele aproape 200 de sortimente, fiecare va regasi propriul caracter.

Ceaiurile Twinings au o aroma fina si un miros deosebit. Toate aceste proprietati individualizeaza fiecare ceai Twinings.
General Parma iti ofera una dintre alegerile potrivite pentru orice moment al zilei – selectia Green Tea Twinings. Prezenta pe piata cu variantele Green Tea & Lemon, GreenTea & Mint, Green Tea & Jasmine, selectia Green Tea Twinings iti ofera aroma si gust deosebit, un elixir pentru sanatatea ta.

Sursa de ceai verde Twinings din orientul indepartat, este mixata cu aroma naturala a lamailor zemoase, parfumul iasomiei si beneficiile mentei pentru a-ti oferi un ceai energizant, plin de savoare.
Natural si plin de antioxidanti cu un gust delicat si o culoare subtila va creeaza starea activa necesara inceperii unei noi zile.

Pe langa gustul foarte bun, ceaiul verde are o serie de proprietati pentru care se recomanda a fi consumat in mod frecvent. Consumat in tarile asiatice de mii de ani, "ceaiul este medicamentul miraculos al mentinerii sanatatii". Este cunoscut ca ceaiul verde are un spectru foarte larg de prevenire a bolilor. Contine uleiuri esentiale, teina, tannini catechici, flavonoide, aminoacizi, vitamina C, teaflavina, tearubigina, proteine, calciu, fier, fluor, alcaloizi.

Activitatea ceaiului se datoreaza, in primul rand, continutului de teina, de tanini si de compusi polifenolici.
Polifenolii si catechinele combat radicalii liberi produsi de poluare, fum de tigara, gaze de esapament, ultraviolete. Alcaloizii
exercita un efect de stimulare nervoasa. Teina si cafeina stimuleaza arderea grasimilor, are proprietati diuretice.

Flavonoidele protejeaza impotriva stresului. Toate aceste componente fac din ceaiul verde un excelent antioxidant, diuretic, stimulator cerebral, stimulator al proceselor de ardere a grasimilor si factor de protectie anticancer.

Pret Green Tea: 8.5 lei/cutie = 25 pliculete 2g
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod