Ce cred bărbaţii despre hainele tale

Iubiţii noştri ne spun că nu se pricep la modă, că nu ştiu mare lucru despre asortarea hainelor, dar oare ce gândesc ei cu adevărat atunci când ne văd îmbrăcate, de exemplu, cu bluza pe care tocmai am cumpărat-o?

Oare iubitul tău este de părere că rochia este prea scurtă pentru a o lua în club? Oare pantofii au o culoare mult prea stridentă pentru gusturile lui?  

Află acum cum gândeşte un bărbat atunci când te vede îmbrăcată, de exemplu, cu rochia verde, pe care tu o adori. 

 

Credit foto: .glamour.com

 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • me pe 18 Sep 2011, 00:20
    copyright?

    Exista pr undeva vreo nota de copyright al articolului pe care nu am observat-o eu? Daca da, incercati sa o afisati la vedere (aricolele de calitate char si cele traduse au o mica nota "source:..."). Daca nu, v-ati gandit vreodata ca cineva poate sa citeasca articolul si isi dea seama de faptul ca ati copiat si eventual tradus? Sau va bazati pe faptul ca nu o sa citeasca nimeni articolul? Un mic hint pentru Dna./Dra.: Cat respect ai fata de cititorii articolelor tale atata respect vei primi in schimb asa ca pune un pic efort si scrie un articol bine documentat sau iesi pe strada siintreaba 10 barbati cred. Mult succes si spor in continuare...

    0
    0

  • isabella-cristina pe 24 Iun 2011, 02:53
    frumos....

    sincer am rams magulita...e uimitor ca mai exista si barbati care vorbesc asa frumos despre iubitele lor,si mai ales cu atata dragoste.si eu care credeam k traim intr-o lume de oameni "fara suflete'

    11
    0

  • alina pe 3 Mai 2011, 20:47
    poza 5

    Iulian albul nu este o culoare trista ...din contra semnifica puritatea...pacea...frumusetea...

    3
    1

  • AnaMandy pe 3 Apr 2011, 19:54
    dragut

    dragut articol, :) cam asa e

    5
    0

  • klara pe 25 Mar 2011, 15:05
    Toate s la birou

    Apoi ca la voi toate iubitele pleaca la birou???? Niciuna nu merge la munca:)))??? La A.C.E,la Nokia...de alea:))))

    9
    2

  • malina pe 26 Feb 2011, 23:21
    tareee

    imi place subiectul as vrea sa se faca si unul despre vestimentatia barbatilor...:)))...k si ei ar trebui sa afle anumite lucruri pe care noi femeile nu le putem spune...pt k altfel ar insemna k unii barbati sunt total lipsiti d stil si noi din bun simt suportam..:)):)))

    8
    0

  • panteraorange pe 25 Ian 2011, 17:47
    imi place subiectul :)

    Cel mai senzual mod de a dormi cred ca e in camasa lui, dupa ce a purtat-o el putin :) ...in felul asta mirosul lui ar ramane la mine, cu mine, chiar daca el trebuie sa plece dimineata. Dar de shopping impreuna ce ziceti? E cel mai simplu mod de a vedea ce-i place si ce-mi sta bine sau cu ce m-as simti bine. Rochite, lenjerie intima.. chestii mai sexy din matase de dormit noaptea, vine pur si simplu in cabina si zice: thumbs up sau down.. Practic si simplu.

    22
    0

  • vali pe 24 Ian 2011, 10:22
    ce cred barbatii,,,,,,,,

    foarte,frumaose,,ideile,,,bune,,,,de invatat,,si pe altii

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod