Accesoriile perfecte pentru un citybreak de 1 Mai

De 1 Mai, relaxează-te şi răsfaţă-te cu o binemeritată deconectare de la programul agitat obişnuit!
Partenerul tău ideal atunci când eşti în deplasare? Geantă ECCO Finley, creată special pentru că tu să poţi călători lejer şi cu stil, indiferent că mergi să joci un meci de tenis şi trebuie să îţi iei cu ţine echipamentul de sport, sau că te pregăteşti pentru un city break în oraşul tău preferat.

În geantă ECCO Finley poţi să împachetezi toate lucrurile de care ai nevoie pentru o mini-excursie, fără că bagajul să fie greu de cărat. Designul şi culorile sunt inspirate din tendinţele minimaliste ale sezonului, iar pânză brută, necaptusita creează un contrast inedit şi elegant cu detaliile confecţionate din piele premium.

Geantă ECCO Eyota Canvas este un alt accesoriu versatil atunci când vrei să călătoreşti cu stil.
Este confecţionată din pânză şi stilizată cu un mâner din piele ajustabil, care permite utilizarea atât că geantă de umăr, cât şi tip poştaş.

Dacă trebuie să iei multe lucruri cu ţine, ai nevoie de geantă pentru călătorii ECCO Leicester, spaţioasă şi uşor de cărat, prevăzută cu roţi şi mâner telescopic, retractabil, dar şi cu buzunar detaşabil pentru laptop, două buzunare mici, unul mare cu fermoar şi suport pentru stilouri. Geantă perfectă pentru călătorii, indiferent unde alegi să îţi petreci concediul vara această!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod