ECCO O2, primii pantofi cu “climate control” care inspira si expira

Pentru sezonul primavara-vara 2015, brandul danez ECCO lanseaza pantofii ECCO O2, un nou model de pantofi sport rezistenti la intemperii, care garanteaza un sistem de ventilatie de 360de grade, pentru ca piciorul sa ramana uscat si sa se simta confortabil de-a lungul intregii zile.

Talpa pantofilor sport ECCO O2 este creata cu o tehnologie noua unica, pornind de la tehnologia GORE-Tex® si Surround™. Tehnologia de ventilatie amplasata de jur imprejurul talpii focalizeaza aerul proaspat in jurul piciorului, evaporand perspiratia si reducand temperatura prin intermediul canalelor de aer situate pe partea laterala a talpii.

Acest model de pantof sporteste ideal atat pentru femei, cat si pentru barbati, fiind incaltamintea perfecta pentru fiecare iesire in aer liber si activitate de zi cu zi.

Pantofii sport ECCO O2 sunt confectionati din piele de iac, care este de pana la trei ori mai rezistenta decat pielea de vaca, se muleaza perfect pe picior si ”respira”, asigurand astfel o aerisire perfecta a piciorului si 100% impermeabilitate, indiferent de vremea de afara.



”Pentru ECCO O2, am reusit sa combinam cei mai confortabili si stilati pantofi cu noile tehnologii de varf si un design inspirat de filozofiascandinava”, spune Niki Tæstensen,designer-sef ECCO. ”Pentru a aduce si mai mult aer curat de primavara la picioarele dv., ne-am jucat cu diferitecombinatii de culori, astfel incat ECCO O2 sa fie usor de asortat la tinutele din acest sezon”.

Cu fiecare pas facut,pantoful ECCO O2 literalmente ”trage aer in piept si respira”, lasand piciorul mai aerisit si mai confortabil!

Noiipantofi ECCO O2 pentru barbati si femei primavara-vara 2015 sunt disponibili in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod